Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@19:19:21 GMT

بانک مهر اقتصاد ادغام نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۱۵۷۷۳

بانک مهر اقتصاد ادغام نمی‌شود

به گزارش ایسکانیوز، جواد حاجی مزدارانی در نشست خبری خود با خبرنگاران هرگونه ادغام موسسات با بانک مهر اقتصاد را غیرواقعی خواند و گفت: شرایط فعلی اقتصاد کشور و نقش تاثیرگذار بانک در آن، رسالت عمده ای را به دوش گرفتیم که حمایت از اقتصاد مقاومتی را در حوزه تامین مالی به عهده گرفتیم.

وی افزود: از مراجع قضایی خواستار برخورد با ایجادکنندگان شایعات هستیم البته بانک مهر اقتصاد به لحاظ حجم پرتفوی منابع با بانکهای قدیمی رقابت می کند و در رتبه هفت و هشت بانکهای کشور قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: متناسب با سیاستهای اقتصادی دولت، شبکه بانکها به عنوان تخصیص دهنده وجوه است و بر این اساس ما در حوزه بسیج و سپاه نقش آفرین در حوزه اقتصاد مقاومتی شدیم. البته در خصوص ادغام باید گفت که ما هیچ نشستی برای جلسات جمع بندی ادغام با موسسات اعتباری نداشتیم.

وی گفت: بانک مرکزی وظیفه رسیدگی دارد و مراتب را به معاونت نظارت بانک مرکزی اعلام کرده‌ایم، البته ما هیچگونه جلسه بدوی یا تکمیلی با موسسات اعتباری نداشتیم؛ البته مراتب اعلام اخبار ادغام را به مسئولان بالادستی اعلام کردیم.

حاجی مرزدارانی در پاسخ به خبرنگار مهر با بیان اینکه سرمایه اولیه بانک مهر اقتصاد از سوی مقام معظم رهبری تامین شده است گفت: هیچ برنامه ای برای ادغام از سوی سهامداران این بانک وجود ندارد مگر اینکه حکم حکومتی داشته باشیم.

وی افزود: وظیفه هر بانکی است که فارغ از اینکه چه جوی بر جامعه به لحاظ روانی حاکم است، هر زمان که سپرده خود را طلب کرد به او داده شود؛ ما هم مشکلی در این زمینه نداریم چراکه مدیریت نقدینگی را در حد استاندارد انجام داده‌ایم و مشکلی از این زمینه نداریم.

معاون بانک مهر اقتصاد خاطرنشان کرد: مذاکراتی با سرمایه گذاران خاص برای واگذاری سهام انجام شده تا بتوانیم مجوز بانک را به صورت کامل دریافت کنیم؛ اکنون نسبت کفایت سرمایه قابل طرح نیست.

وی با بیان اینکه نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار را رعایت کردیم گفت: سود تا سقف هجده درصد را می پردازیم.

حاجی مزدارانی گفت: ادغام بانکها سیاست کلی نظام است و اگرچه ما اکنون برنامه ای برای ادغام نداریم ولی اگر شورای مرکزی تصمیم دیگری بگیرد تابع آن هستیم.

وی در خصوص دلایل عدم موافقت با ادغام برخی موسسات گفت: فعلا دلیلی ندارد که به دلیل وضعیت خوب این بانک، مشکلات برخی از موسسات اعتباری را به عهده بگیریم.

وی تصریح کرد: ضریب نفوذ ما بین ٢٥ تا ٣٠ درصد است؛ به صورت کلی اعتقاد ما بر این است که حجم نقدینگی جامعه محدود است و با اضافه شدن بانکها این حجم تقسیم می شود اما همه باید با سیاست بانک مرکزی همخوان باشند؛ اگرچه در مقاطعی نظارتها به صورت جدی اعمال نشد.

او گفت: با افزایش بی رویه بانکها به شکل فعلی موافق نیستم.

401

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۵۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی امروز در آئین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: امروز آئین واگذاری دو باشگاه بزرگ فوتبال ایران یعنی استقلال و پرسپولیس پیرو تلاش‌های صورت گرفته طی ۲ دهه است.

وی افزود: امروز به طور رسمی واگذاری دو باشگاه فوتبال از دولت به بخش خصوصی اعلام می‌شود و امیدوار هستیم که ۵ اردیبهشت سرآغاز دوره شکوفایی و پیشرفت در ورزش ایران باشد.

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: در این مرحله از برگزاری مزایده که به صورت شفاف در فرابورس برگزار شد، در یک عرضه عمومی و با تأمل و نظارت سهام دو تیم واگذار شد. در این دوره از واگذاری بعد از برگزاری ۸ بار مزایده بالاخره وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی با نمایندگی از مجموعه دولت در امر این واگذاری در تعامل نزدیک با وزارت ورزش و در یک نگاه همگام و همه جانبه در یک بازه زمانی ۲ ماهه، به ثمر رساند.

وی یادآور شد: در گام اول پذیرش این دو باشگاه در بازار فرابورس ایران ۱۰ درصد از سهام این باشگاه‌ها به مردم واگذار شده بود. اگر این اتفاق نمی‌افتاد شاید به این زودی توان واگذاری این دو تیم را نداشتیم.

بازیان افزود: در سال جهش تولید با مشارکت مردم و تأکیدات رهبری بر زمینه سازی مشارکت همه جانبه مردم در اقتصاد، سازمان خصوصی سازی توانست در طلیعه سال ۱۴۰۳ این امر مهم و مورد تاکید ریاست جمهور، هیأت دولت و وزارت ورزش و اقتصاد در عرضه سهام دو تیم فوتبال تهرانی را به سرانجام برساند. در واقع واگذاری سهام عمده دولت که اعلان اراده حداکثری دولت در واگذاری تصدی گری های دولت در اول سال است.

معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: سوم اردیبهشت ماه مزایده در بازار فرابورس برگزار و دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی تشکیل شد؛ در نهایت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس داوطلبی خود را برای خرید باشگاه استقلال اعلام کرد و در حال حاضر ۸۵ درصد سهام این باشگاه متعلق به این هلدینگ است.

وی گفت: کنسرسیوم دوم هم کنسرسیوم بانکی با حضور بانک شهر، بانک تجارت، بانک ملت، بانک رفاه و بانک اقتصاد نوین برگزار شد.

بازیان اظهار کرد: در نهایت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را به دو کنسرسیوم بانکی و پتروشیمی واگذار کردیم.

کد خبر 6087419 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی | خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی/ خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • برنامه جامع مشارکت مردم در اقتصاد امروز نهایی می‌شود
  • کنسرسیوم بانکی با هفت امضا مالک پرسپولیس شد
  • معاون وزیر اقتصاد: استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • خاندزوی: بدهی‌های ایران تا سال قبل را به صفر رساندیم
  • بدهی‌های ایران را تا سال ۱۴۰۲ به صفر رساندیم