Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-30@13:30:57 GMT

چگونه در تابستان گوشی هوشمندتان را خنک نگه دارید

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۱۶۶۸۹

چگونه در تابستان گوشی هوشمندتان را خنک نگه دارید

گروه فناوری _ حتما می‌دانید گرما و داغ شدن بیش از حد به گوشی آسیب می‌رساند به همین دلیل باید همیشه از داغ شدن آن جلوگیری کرد. در تابستان این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می‌کند چون گرما و نور آفتاب می‌تواند در داغ شدن گوشی تاثیر بیشتری بگذارد. در این مطلب نکاتی را به شما گوشزد می‌کنیم که با انجام داده آنها می‌توانید جلو داغ شدن گوشی در فصل تابستان را بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش بولتن نیوز و به نقل از جی اس ام تنها شما نیستید که از آفتاب داغ تابستان فرار می‌کنید بلکه گوشی‌های هوشمند نیز رابطه خوبی با گرمای تابستان ندارند. با افزایش دمای هوا احتمال داغ کردن گوشی‌ها و صدمه دیدن‌شان نیز بیشتر می‌شود.

گرما دشمن وسایل الکتریکی، از جمله گوشی‌های هوشمند، است به همین خاطر توصیه می‏شود از انجام دادن کارهایی، که موجب داغ شدن مضاعف گوشی‌‌ها می‏شود، پرهیز کنید.

در این مطلب نکاتی را به شما گوشزد می‌کنیم که با انجام دادن آنها می‌توانید از داغ شدن گوشی‌هایی هوشمند در فصل تابستان جلوگیری کنید.

گوشی‌تان را در ماشین رها نکنید

ماشین شما مثل یک جعبه فلزی است بنابراین وقتی زیر نور آفتاب قرار بگیرد حرارت داخل آن بالا می‌رود. وقتی گوشی خود را داخل ماشین رها کنید، یا آن را کنار شیشه بگذارید، حرارت و نور آفتاب می‌تواند به گوشی صدمه بزند.

توصیه می‌کنیم گوشی خود را جایی قرار دهید که در معرض نور مستقیم آفتاب نباشد یا اینکه باد کولر بتواند آن را خنک کند. همچنین اگر ناچار هستید گوشی خود را در ماشین بگذارید بهتر است آن را خاموش کنید و در داخل داشبورد بگذارید تا گرمای آفتاب خرابش نکند.

امکانات ارتباطی غیرضروری را خاموش کنید

روشن ماندن بلوتوث، وای فای، جی‌پی‌اس و اینترنت گوشی علاوه بر اینکه موجب مصرف بیشتر باتری می‏شود دمای گوشی را هم بالا می‌برد؛ حال تصور کنید گوشی در معرض نور آفتاب نیز قرار بگیرد.

بهتر است زمانی که نیاز به استفاده از اینترنت گوشی، جی‌پی‌اس و... ندارید آنها را خاموش کنید تا مشکلی برای گوشی پیش نیاید.

گوشی را از کاور محافظ خارج کنید

گوشی شما هم مثل خود شما نیاز دارد در تابستان لباس کمتری بپوشد. با خارج کردن گوشی از کاور محافظش کمک می‌کنید تا گرمای کمتری جذب بدنه آن شود و حرارت ایجاد شده در قطعات داخلی راحت‌تر به بیرون انتقال یابد.

دستگاه‌ها را جدا از هم نگه دارید

اگر عادت دارید در کیف یا کوله خود چند دستگاه مختلف را با هم حمل کنید سعی کنید آنها را از هم جدا نگه دارید تا هوا به خوبی میان آنها جریان یابد و حرارت تولید شده را کاهش دهد.

گوشی را سریع خنک نکنید

اگر گوشی شما داغ کرد به فکر خنک کردن سریع آن با گذاشتن در یخچال یا گرفتن جلو باد کولر نباشد. این کار به جای اینکه سودمند باشد به گوشی صدمه بیشتری می‌زد.

زمانی که گوشی داغ می‏شود باید آن را کم کم خنک کرد. بهترین کار این است که برای مدتی گوشی را خاموش کنید و اگر امکانش باشد باتری آن را در بیاورید.


منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۶۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، زمستان سال گذشته حمید پیروی، نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران از روند افزایشی خودکشی در کشور خبر داد و این که در ۱۴۰۱ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر، ۷.۴ نفر اقدام به خودکشی و فوت کرده‌اند. به گفته این او عوامل مختلفی هم در میل، تصمیم و اقدام به خودکشی افراد دخیل بوده؛ از مسائل اقتصادی گرفته تا اختلالات روانشناختی، اما مطالعات نشان می‌دهد که حدود ۶۰ درصد از کسانی که خودکشی کردند، هنگام اقدام به خودکشی، افسردگی داشتند.

روانشناسان می‌گویند ایده‌ خودکشی می‌تواند زمانی شکل بگیرد که فرد احساس کند دیگر قادر به کنار آمدن با یک وضعیت طاقت‌فرسا نیست. این مسئله می‌تواند از مشکلات مالی، مرگ یکی از عزیزان، پایان یک رابطه یا ابتلا به یک بیماری صعب‌العلاج ناشی شود. همچنین اختلالات و بیماری‌های روحی مانند افسردگی، اختلال دو قطبی یا سوء مصرف الکل هم می‌تواند منجر به شکل‌گیری افکار خودکشی شوند. آنها تاکید می‌کنند اگر افکار خودکشی دارید و برای آن برنامه ریزی کرده‌اید، پیش از هر اقدامی با یک یا چند نفر از نزدیکان یا دوستانتان صحبت کنید و اگر کسی را نداشتید با یک روانشناس یا مرکز درمانی در ارتباط باشید.

توصیه جدی آنها این است که اگر در اطراف‌تان کسانی هستند که افکار خودکشی را بیان می‌کنند با همدلی به او گوش دهید و با ایجاد حس دلگرمی او را تشویق به کنید که با یک فرد متخصص در ارتباط باشد.

جردن پیترسون، روان‌شناس بالینی، نویسنده و منتقد فرهنگی اهل کانادا در گفت‌وگویی که درباره توصیه به افرادی که قصد خودکشی دارند، به نکات جالبی در این باره اشاره کرده که در ادامه می‌توانید آن را ببینید.

پیترسون در بخشی از صحبت‌هایش در این فیلم یک توصیه عجیب برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند کرده است، این که اگر افسرده هستید و فکر می‌کنید با نبودتان به دیگر لطف می‌کنید، در حقیقت چنین نیست و واقعیت ندارد. در اطرافتان کسانی را دارید که شما را دوست دارند و اگر شما جان خودتان را بگیرید، به احتمال زیاد هیچ وقت آدم سابق نخواهند شد. آنها تا آخر عمر خودشان را شکجه می‌دهند و همیشه به این فکر می‌کنند که اگر کاری انجام داده‌ بودند، عزیزشان از دست نمی‌رفت. شما افسرده هستید و فکر می‌کنید با گرفتن جانتان به آنها لطف می‌کنید. در حالی که چنین نیست و به همین دلیل در اکثر جوامع خودکشی جرم محسوب می شود چون پیامدهای فاجعه‌باری بر جای می‌گذارد.

این در حالی است که نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران هم پیشتر در این باره گفته «با هر مرگ ناشی از خودکشی در میان بازماندگان و کسانی که در معرض خبر خودکشی قرار می‌گیرند، ۱۳۵ تا ۱۸۰ نفر تحت تاثیر مشکلات روانشناختی قرار می‌گیرند. برخی از کسانی هم که اطلاعات خودکشی دیگران به آنها می‌رسد، ممکن است در معرض خودکشی تقلیدی قرار بگیرند.»

بیشتر بخوانید

جزئیات تازه در پرونده مرگ بازیگر معروف جزئیات مهم از فوت دکتر پرستو بخشی ؛ قتل، خودکشی یا...؟ خودکشی با روح آدم چه می کند؟ ۵ گام مهم برای مداخله در خودکشی

این در حالی است که مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران هم ۵ توصیه‌ را برای مواجهه با افراد دارای افکار خودکشی ارائه داده است.

۱. به دنبال نشانه‌های خودکشی باشید. از جمله این نشانه‌ها صحبت کردن یا تحقیق درباره مرگ، احساس ناامیدی، اضطراب، افسردگی و عدم تحمل است.

۲. همدلی کنید و حرف‌های آنها را بشنوید. فرد را قضاوت نکنید. با دلسوزی گوش دهید و به احساسات آنها ارج نهید.

۳. به صورت مستقیم درباره خودکشی سوال بپرسید. به نحوی سوال بپرسید که پاسخی صادقانه به شما بدهد. از هر علامتی که متوجه شده‌اید به عنوان بخشی از سوال استفاده کنید. روراست باشید. پرسیدن درباره خودکشی باعث خودکشی نمی‌شود.

۴. خطر را دور کنید. حذف دسترسی به اقلام مورد استفاده برای خودکشی یک رویکرد مبتنی بر شواهد برای جلوگیری از خودکشی است. اگر پاسخ مثبت به خودکشی داده‌اند، از آنها بپرسید: «آیا برنامه‌ای دارید؟ آیا به آن وسایل دسترسی دارید؟» دسترسی به داروها، طناب، چاقو و... را محدود و منع کنید.

۵. همراه با فرد مورد نظر با اورژانس اجتماعی برای پیشگیری از خودکشی تماس بگیرید. اگر فرد حاضر به دور کردن لوازم و ایمن شدن نیست، او را تنها نگذارید و تا حضور اورژانس در کنار او باشید.

کد خبر 847880 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها بهداشت روانی سلامت خبر مهم خودکشی

دیگر خبرها

  • اوقات شرعی ۱۱ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • اوقات شرعی یازدهم اردیبهشت در سمنان
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • فال انبیا فردا سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • اوقات شرعی ۹ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • اوقات شرعی نهم اردیبهشت در سمنان
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ