Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نماينده مقام معظم رهبري و دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: در جلسه اخير هيات نظارت بر اجراي برجام، مصوبه مجلس سناي آمريکا به دقت مورد بررسي قرار گرفت و تصميمات لازم در خصوص انجام اقدامات و فعاليت‌هاي متقابل اتخاذ شد.

به گزارش ايسنا، علي شمخاني با بيان اين‌که انجام اين‌گونه اقدامات از سوي آمريکا را فارغ از نسبت حقوقي آن با برجام، رفتاري خصمانه و غير قانوني عليه جمهوري اسلامي ايران است افزود: تداوم مسير غير سازنده دولت قبلي ايالات متحده آمريکا عليه ايران نشان مي‌دهد که حکام اين کشور بدون توجه به هنجارهاي پذيرفته شده بين‌المللي به دنبال بهانه‌جويي براي افزايش تنش و بي‌ثباتي در منطقه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شمخاني افزود: افراط گرايان آمريکا و داعش دو روي يک سکه هستند که با هدف مشترک و ابزارهاي متفاوت به دنبال تاثيرگذاري منفي بر محيط داخلي کشور و امنيتي کردن شرايط جمهوري اسلامي ايران هستند.
دبير شوراي عالي امنيت ملي اظهارات ستيزه‌جويانه وزير امور خارجه آمريکا را مصداق بارز توحش مدرن عنوان کرد و گفت: متاسفانه امروز در منطقه و در عرصه بين‌الملل افراد و کشورهايي صحبت از ثبات و امنيت مي‌کنند که خود ريشه و ثمره ناامني، شرارت و توسعه تروريسم هستند.
شمخاني با اشاره به اقداماتي که از سوي مجلس شوراي اسلامي به منظور مقابله با مصوبه اخير کنگره آمريکا دنبال خواهد شد، اظهار کرد: يکي از تاثيرگذارترين اقدامات براي بسيج مجموعه ظرفيت‌هاي کشور در مسير برخورد با اقدامات ستيزه‌جويانه آمريکا، اتخاذ سازوکارهاي قانوني تکليف‌آور است که در اين راستا مجلس شوراي اسلامي اقدامات لازم را انجام خواهد داد.
نماينده مقام معظم رهبري در شوراي عالي امنيت ملي عنوان کرد: تجربه شکست خورده تحميل جنگ، تحريم‌هاي همه جانبه و اقدامات تروريستي گسترده عليه ايران نشان دادکه انسجام غيرقابل خدشه کشورمان که بر پايه حمايت و مشروعيت مردمي استوار است با اقداماتي از اين دست در معرض آسييب قرار نخواهد گرفت.
وي هدف دشمن از تحريم‌ها را تاثيرگذاري منفي بر اقتصاد کشور و آسيب‌پذير کردن جامعه در برابر فشارهاي اقتصادي عنوان کرد و افزود: اقتصاد مقاومتي و تحکيم ساخت دروني قدرت نظام، فارغ از وجود يا فقدان تحريم، راهبرد محوري کشور براي مديريت تغييرات اقتصادي، سياسي و امنيتي است.
شمخاني با تاکيد بر ضرورت تقويت انسجام ملي در فضاي پس از انتخابات گفت: با عبور از انتخابات، اکنون بايد رقابت‌ها به فراموشي سپرده شود و مجموعه سليقه‌هاي سياسي و رسانه‌هاي وابسته به آنها با اتخاذ مشي سازنده و همکاري و انسجام بيش از پيش، دولت منتخب را براي تحقق راهبردهاي تعيين شده از سوي مقام معظم رهبري در ابعاد سياسي، اقتصادي و فرهنگي ياري کنند.
به گزارش ايسنا،‌ 25 خرداد، سناي آمريکا طرح تحريم‌هاي جديد عليه ايران و روسيه و تدوين و منسجم کردن تحريم‌هاي کنوني ضد اين دو کشور را با 98 رأي موافق تصويب کرد. برني سندرز و رند پال به اين طرح رأي مخالف دادند.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۶۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کشور‌های نفت و گازخیز عمدتاً به درآمد‌های حاصل از فروش این منابع وابسته هستند. ما هم از این قاعده استثنا نیستیم. دشمن با توجه به این موضوع، از این امر به عنوان یک پاشنه آشیل استفاده کرد و به تحریم صنایع نفت و گاز کشورمان مبادرت کرد.

دولت سیزدهم به اعمال سیاست‌هایی در راستای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. طرح‌هایی مانند اتکا به خود، استفاده از ظرفیت دانش بنیانی کشور، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها، سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی و عرضه نفت به مینی ریفاینری‌ها در شرق آسیا مدنظر قرار گرفت.

توسعه زنجیره ارزش محصولات نیز از جمله راهکار‌هایی بود که با جدیت دنبال شد. مجلس نیز به ریل گذاری قانونی برای خنثی سازی تحریم‌ها پرداخت. در شرایطی که دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع نفت و گاز مسدود شده بود، قانون ترک تشریفات مناقصه و جهش تولید دانش بنیان به کمک آمد.

با اجرای قوانینی که در بالا به آن‌ها اشاره شد، وزارت نفت بیشترین استفاده را از دستاورد‌های دانش بنیانی داشت و تولید نفت و گاز کشور ادامه یافت. در زمینه فروش نیز سیاست‌هایی مانند فروش نفت به پالایشگاه‌های فراسرزمینی و مینی پالایشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفت.

برای دسترسی به وجوه مربوط به نفت و گاز نیز از روش‌هایی مانند تهاتر و استفاده از ارز‌هایی غیر از دلار بهره بردیم. در نهایت این سیاست‌ها ما را به فروش نفت و گاز در شرایط تحریم رساند.

نظرات محمدطاهر رحیمی، سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور را در ادامه می‌خوانید. رحیمی با اشاره به این موضوع که بر اساس آمار سازمان گمرک کشور طی سال ۱۴۰۲ توانستیم حدود ۳۶ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت داشته باشیم، تصریح کرد: با در نظر گرفتن این موضوع که در حال فروش نفت با تخفیف هستیم و قیمت نفت بین ۷۰ تا ۷۳ دلار است، روزانه قریب به ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار بشکه نفت فروخته ایم. صادرات نفت تا این حد قطعاً موفقیت ویژه‌ای برای دولت سیزدهم و وزارت نفت در شرایط تحریمی محسوب می‌شود.  

وی ادامه داد: این موضوع جای تأمل و تحسین دولت دارد که با چه استراتژی‌هایی توانستیم به این میزان فروش نفت داشته باشیم. اولین سیاست درستی که دولت در راستای افزایش فروش نفت کشور به اجرا گذاشت، تلاش در راستای کاهش تکثر فروشندگان نفت بود.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام دولت در کاهش تکثر فروشندگان و ایجاد نوعی تمرکز مدیریت صادرات نفت کشور مثبت ارزیابی می‌شود. این اقدام اثرات مثبتی دارد که تأثیرگذاری آن را در موفقیت کشور در فروش نفت دیدیم.

رحیمی گفت: دومین اقدام مثبتی که دولت انجام داد این بود که حداقل بخشی از صادرات نفت کشور در قالب صادرات نفت به پالایشگاه‌های کشور‌های دیگر انجام شد. عملاً طرح پالایشگاه‌های فراسرزمینی برای کشور در دستور کار قرار گرفت که اقدام مثبتی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: در طرح مورد بحث، به جای اینکه صادرات نفت را به طور مستقیم به دیگر کشور‌ها داشته باشیم، نفت به پالایشگاه‌های نیمه کاره یا از کار افتاده کشور‌های دیگر تحویل داده شد. این پالایشگاه‌ها با کمک فنی ایران راه اندازی شدند و توانستند به پالایش نفت بپردازند و فرآورده تولید کنند. از این طریق، عواید ارزی بیشتری نصیب کشورمان شد.

سیاست پژوه اقتصاد کلان کشور توضیح داد: اقدام مثبت سوم که دولت به اجرا گذاشت، باز کردن حساب ویژه روی کشور چین بود. این کشور امکان خنثی سازی تحریم‌ها را به واسطه نظام پولی و مالی اش می‌تواند برایمان فراهم کند. چین از موضوع صادرات نفت ایران به این کشور به لحاظ سیاسی و راهبردی سود می‌برد. زیرا پکن از نفت روسیه بی نیاز می‌شود و این موضوع برای چین اهمیت زیادی دارد.

رحیمی گفت: ما تلاش کردیم با تکیه بر سه اقدام مهم در جهت تنوع بخشیدن به مقاصد صادراتی، پالایشگاه‌های کوچک مقیاس و همچنین تمرکز بر بازار شرق آسیا و نظامات جدید تسویه مالی با چین بوده است که از فرصت به دست آمده استفاده کردیم و به صادرات نفت خود به مشتریان جدید پرداختیم. این سیاست گذاری‌های هوشمندانه دولت فروش نفت در شرایط تحریم را میسر کرد.

دیگر خبرها

  • پس‌لرزه عروسی دختر در هتل گران | تکلیف خودتان را از حیث اقتصادی روشن کنید | چرا همیشه صحبت شما و فرزندانتان است؟
  • بررسی مشکل مجوز‌های مالکان زمین «تپه سیف جاجرود» در کمیسیون اصل نود
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • رادان : اقدام ما در مقابله با بی حجابی کاملاً قانونی است
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • اقدام ما در مقابله با بی‌حجابی کاملاً قانونی است
  • رادان: اقدام ما در مقابله با بی‌حجابی کاملاً قانونی است