Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

امیر دریادار حبیب‌الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در مراسم ضیافت افطاری پیشکسوتان این نیرو گفت: امروز خط مسئولیت نیروی دریایی راهبردی ارتش مدار ۱۰ درجه است و ما در آنجا بصورت مستمر حضور داریم که برقراری امنیت در خلیج عدن و اسکورت بیش از ۴۰۰۰ کشتی تجاری و نفتکش از نتایج ارزشمند این حضور دائمی ناوگروه های ما به شمار میرود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به پیشکسوتان نیروی دریایی راهبردی ارتش گفت: امروز سربازان ولایتمدار و فرزندان ملت شریف ایران در نیروی دریایی ارتش توانسته اند امنیت را برای اقتصاد کشور به ارمغان آورند و این در راستای همان امنیتی است که شما عزیزان در طول ۸ سال دفاع مقدس با اجرای عملیات اسکورت کاروان ها برای اقتصاد کشور بوجود آوردید.

وی با بیان اینکه امروز همه قدرتهای دنیا نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران را بعنوان یک نیروی برجسته می شناسند، افزود: این نیرو توانسته است با اعزام ۵۲ ناوگروه در شمال و جنوب کشور به آبهای آزاد و بین المللی توانمندی، اقتدار و عزت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریاها را به منصه ظهور بگذارد و این یعنی افتخار.

سیاری خاطرنشان کرد: تمامی این افتخارات توسط نیروی انسانی آموزش دیده در داخل کشور و با همان تجهیزاتی که خیلی ها فکر نمی کردند روزی بتوانند دریانوردی طولانی مدت انجام دهند رخ داده است که همه شما عزیزان می دانید ناوگروه ما در پایان سال گذشته توانست ۱۵۰ روز دریانوردی را در کارنامه خود به ثبت برساند و معنا و مفهوم این حضور این است که ما امروز در همه زمینه ها اعم از تربیت و آموزش کارکنان، ساخت تجهیرات، نگهداری و عمردهی انقلابی به تجهیزات همه و همه به خودکفایی صد در صدی دست یافته ایم.

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش با بیان اینکه نقش این نیرو در ابعاد مختلفی همچون توسعه دیپلماسی دریایی، تامین امنیت اقتصادی و تسلط دریامحور بسیار حائز اهمیت بوده است، اظهار داشت: امروز نیروی دریایی راهبردی ارتش بعنوان نیرویی مطرح است که جنگ و صلح نمی شناسد و در آبهای آزاد دنیا حضور مستمری دارد و همانطور که همیشه گفته ام باز هم می گویم که بر اساس تدابیر و رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا و به لطف خداوند امروز ما سینه سپر می کنیم و با اقتدار می گوئیم که برای تامین تجهیزاتمان هیچگاه دست نیاز به سوی بیگانگان دراز نمی کنیم و این را ثابت کرده ایم.

سیاری با تاکید بر اینکه اقتدار دریایی و توسعه سواحل مکران مبنای حرکت نیروی دریایی راهبردی ارتش است، اظهار داشت: این نیرو در راستای اجرایی شدن تدابیر رهبر معظم انقلاب به عنوان طلیعه دار حرکت اقتصادی در سواحل مکران و احیاء تمدن دریایی در تلاش و تکاپوست و با حضور در سرتاسر این سواحل موجب آبادانی این مناطق شده است.

وی در پایان با اشاره به اینکه تاریخ نشان می دهد که ما یک کشور دریایی هستیم، تصریح کرد: حرکت و تلاش مجموعه نیروی دریایی راهبردی ارتش در مسیر محقق شدن نظریه بسیار مهم بازگشت به دریا واقع شده و در این مسیر از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۲۳۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رزمایش دریایی آمریکا-فیلیپین با حضور ۱۷ هزار نیروی نظامی

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۱۷ هزار نظامی آمریکایی و فیلیپینی، از امروز دوشنبه به مدت سه هفته، رزمایشی مشترک را برگزار می‌کنند که شامل مانور در آبراه کلیدی دریای چین جنوبی می‌شود.

رزمایش ازآن‌جهت اهمیت دارد که پکن-مانیل درباره مالکیت بخشی از دریای چین جنوبی با یکدیگر اختلاف دارند.

فرانسه و استرالیا هم که روابط نظامی با فیلیپین را توسعه داده‌اند، در این رزمایش دریایی مشارکت دارند.

نکته مهم دیگر در رزمایش اخیر این است که برای اولین بار در خارج از آب‌های سرزمینی فیلیپین برگزار می‌شود.

رزمایش‌های سالانه «شانه‌به‌شانه» که از امروز تا ۱۰ ماه میلادی می‌ادامه دارد، در میانه تنش دیپلماتیک و تقابل‌های دریایی فیلیپین و چین ازجمله استفاده از جریان فشار آب قوی علیه شناور‌های فیلیپین و درگیری‌های لفظی برگزار می‌شود.

مقام‌های رسمی پکن-مانیل می‌گویند که رزمایش مشترک علیه هیچ کشور ثالثی نیست، اما به بهبود همکاری نظامی میان دو کشور منجر می‌شود.

به گزارش آنا، واشینگتن دقیقاً یک هفته قبل از آغاز این رزمایش، اعلام کرد که یک سامانه موشکی میان‌برد (MRC) را که به نام تایفون نیز شناخته می‌شود، در جزیره «لوزون شمالی» فیلیپین مستقر کرده است.

برآورد تحلیلگران با توجه به اینکه این سامانه می‌تواند مواضع چین را هدف قرار دهد، این است که پکن ممکن است نیروی‌های خود را در منطقه دریای چین جنوبی افزایش دهد و به‌این‌ترتیب تنش در منطقه بالا بگیرد.

آبان سال گذشته نیز آمریکا و فیلیپین توافقنامه همکاری هسته‌ای غیرنظامی امضا کردند که به واشینگتن اجازه می‌دهد فناوری و مواد هسته‌ای را به مانیل صادر کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است
  • دیدار فرمانده سپاه تهران بزرگ با فرمانده نیروی زمینی ارتش
  • بازگشت تیم‌های قایقرانی ملوان نیروی دریایی ارتش و سکان تهران
  • (ویدیو) فوجیان؛ بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین کشتی جنگی چین
  • ۱۰ کشته در برخورد دو بالگرد نظامی در مالزی+ فیلم
  • فوجیان؛ بزرگ ترین و پیشرفته ترین کشتی جنگی چین (+فیلم و عکس)
  • حمله اوکراین به قدیمی‌ترین کشتی جنگی روسیه که از جنگ جهانی اول و دوم جان به در برد
  • امیر سیاری: بدون حضور دانشگاهیان و جهادیان نمی‌توانستیم «موشک تاو» بسازیم
  • آغاز رزمایش دریایی آمریکا-فیلیپین با حضور ۱۷ هزار نیروی نظامی
  • بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین آغاز شد