Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهرود - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان گفت: ترویج حجاب مانند هر حکم دیگر اسلامی نیازمند تغییر بینش در افراد است و نمی‌توان آن را با تحکم در جامعه نهادینه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی شکری ظهر دوشنبه در کارگروه صیانت از حجاب و حقوق شهروندی تبلیغات اسلامی استان سمنان در شاهرود، بیان کرد: همه اساتید و علما در این موضوع اتفاق نظر دارند که سعادت دنیا و آخرت مردم در رعایت احکام دین مبین اسلام است اما به نظر می رسد شیوه ما برای عمومیت بخشیدن به این آموزه‌ها و انتقال مفاهیم تا کنون، سبک صحیحی نداشته است به خصوص در حوزه تبلیغ این امر به خوبی دیده می شود، امروز حتی در محاوره های درون منزل نیز ما می گوئیم «باید این چنین شود» این یک گزاره حکمی است که به نظر می رسد جوابگو نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حکم به خودی خود مشکلی ایجاد نمی کند اما اجرای آن نیازمند عملیات است تا پذیرش همگانی آن ساده شود، افزود: یکی از این مسائل که به وضوح در جامعه دیده می شود، حجاب و عفاف است جامعه ما جدای از اینکه حجاب ظاهری است و عفاف باطنی، در اصل چه در بین مردان و زنان باید پوشش داشته باشد اما ترویج آن نیازمند برنامه ریزی است تا بتواند پذیرش عمومی داشته باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با بیان اینکه حجاب و عفاف در صورتی که با هم باشند، یک حکم دینی را تکمیل می کنند، گفت: در نخستین مرحله برای تبلیغ حجاب باید دانست که حجاب و عفاف لازم و ملزوم هم هستند یعنی نمی توان گفت کسی که عفیف نیست حجاب دارد و یا بالعکس اما در این بین چالش هایی پیرامون ترویج حجاب در جامعه وجود دارد که برای رفع آن باید شیوه تبلیغ را تغییر دهیم.

شکری افزود: امروز برای ترویج حجاب باید از شیوه گفتاری و تحکم جدا شویم یعنی از بیان جملاتی مانند «باید اینگونه باشید» خودداری کنیم چرا که اینها زمانی پذیرفته می شوند که شخص به آنها باور و اعتقاد داشته باشد لذا ابتدا باید در حوزه اندیشه کار کنیم تا زمانی که باور در فرد ایجاد نشود نمی توان حتی با تحکم نیز چیزی را مانند حجاب، نهادینه کرد.

وی بیان کرد: دانش نخستین مرحله تغییر است وقتی شخصی دانش را پیدا کرد خود به خود بینش نیز پیدا کرده و افق دیدش عوض می شود لذا باید دانش مردم را نسبت به تعالیم دینی افزایش داد تا به بینشی که ناشی از حجاب، عفاف و ... می شود دست یابند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان ضرورت ترویج حجاب را نهادینه سازی آن در اجتماع دانست و ابراز کرد: باید در ترویج مسائل دینی رویکردها را تغییر داد که این امر با افزایش بینش افراد میسر است وقتی این تغییر در شخصی رخ داد، رفتارش تغییر می کند پس اگر بخواهیم روی اصلاح جامعه کار کنیم باید به حوزه اندیشه ورود پیدا کنیم.

شکری تاکید داشت: نگاهی به نشست های تخصصی حجاب نشان می دهد که امروز برای ترویج حجاب باید بر روی بینش افراد کار کرد حال آنکه در جامعه امروزی بر عکس آن رخ می دهد و ما نشست های حجاب و عفاف را با حضور بانوان محجبه برگزار می کنیم در حالی که این افراد نیازی به این نشست ها ندارند و به این بینش رسیده اند، ما باید بر روی افرادی که هنوز باور حجاب را در خود قوی نمی بینند کارعملیاتی و تبلیغی صورت دهیم.

وی با بیان اینکه مخاطب شناسی اصل اساسی در ترویج حجاب است، افزود: باید برای ترویج حجاب به دنبال قشر مخاطبان جدید بگردیم یا باید در حوزه تبلیغ و اطلاع رسانی که رسالت تبلیغات اسلامی است، از ابزارهای جدید استفاده کنیم که این ابزارها بتوانند با محتوای جذاب تغییر را در مردم ایجاد کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، با بیان اینکه امروز باید به دنبال محتوای فاخر باشیم، بیان کرد: مخاطب شناسی یکی از اصولی است که باید در حوزه ترویج فرهنگ حجاب به آن عنایت ویژه ای داشته باشیم اما باید به صورت سازماندهی شده و با برنامه ای درست و صحیح جلو رفت که در این راه تمام نهادهای فرهنگی در این حوزه ورود پیدا کنند همچنین می توان از تشکل های دینی و مردمی در این راه استفاده کرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۲۶۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان گفت: کبد چرب بیماری شایع و بدون علامت است، تغییر سبک زندگی مهم‌ترین بخش برای درمان بیماری کبد چرب است، اصلاح شیوه زندگی ۹۰ درصد بخش درمان را به خود اختصاص می‌دهد.

هادی عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه عضو کبد در بدن انسان وظایف متفاوتی را بر عهده دارد، اظهار کرد: مهم‌ترین عملکرد کبد سم زدایی بدن است، ذخایر انرژی، ذخایر منابع گلیکوژن در کبد، تولید پروتئین‌ها و آمینه اسیدهای ضروری بدن، تولید ویتامین‌ها و فاکتورهای پیش انعقادی از دیگر وظایف این عضو در بدن است.

وی با بیان اینکه بیماری کبد چرب ارمغان زندگی شهرنشینی است، افزود: فعالیت بدنی کمتر و کم تحرکی در زندگی شهرنشینی امروز بیشتر است و نوع غذاها پرچرب و پرکالری بوده، بنابراین اضافه وزن و چاقی در بین افراد رواج زیادی دارد و این موارد باعث افزایش بروز بیماری‌هایی مانند کبد چرب می‌شود.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان تصریح کرد: کبد چرب بین بزرگسالان شیوع بیشتری داشت، اما در سال‌های اخیر سن شیوع این بیماری کاهش یافته و بین کودکان هم گسترش پیدا کرده است، به دلیل اینکه نوع بازی کودکان تغییر یافته و در تحرک لازم را ندارند و به سمت بازی‌های نشسته و رایانه‌ای گرایش بیشتری دارند.

وی بااشاره به پنهان بودن علائم خطر بروز این بیماری گفت: لازم است بدانیم تنها ۱۰ درصد چربی این عضو طبیعی است، داشتن چربی بیشتر و جایگزینی بافت طبیعی کبد با چربی می‌تواند علامت خطر باشد، بروز این بیماری در مراحل اولیه علامتی ندارد و بیمارانی که ریسک ابتلاء به این بیماری را دارند، باید مورد بررسی قرار گیرند.

عبداللهی خاطرنشان کرد: خطر ابتلاء به این بیماری در برخی از افراد بیشتر است، بیماران مبتلا به دیابت از مهم‌ترین افراد پرخطر برای ابتلاء به بیماری کبد چرب هستند و حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد آنها مبتلا به این عارضه می‌شوند، کبد چرب بیماری شایعی است و حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد عموم افراد جامعه به این عارضه مبتلا می‌شوند و این آمار بالایی است.

وی با بیان اینکه در برخی افراد خطر ابتلاء به این بیماری بالاتر است، ادامه داد: طبق بررسی‌ها ابتلاء به بیماری کبد چرب در افرادی که دچار فشارخون، دیابت نوع دو، چاقی شکمی و چربی خون هستند، افزایش دارد و عوارض ناشی از بروز این بیماری بیشتر است، برای مثال در بیماران دیابت نوع دو اگر به سمت بیماری کبد چرب پیش بروند، انتظار بروز فیبروز کبدی نیز وجود دارد.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان گفت: افراد لاغر هم می‌توانند به کبد چرب مبتلا شوند، کسانی که زمینه ژنتیکی دارند و افرادی که چربی شکمی و زندگی کم تحرکی دارند، نیز در معرض خطر ابتلاء به این بیماری هستند و این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست.

سیروز کبدی، مرحله آخر درگیری با بیماری کبد چرب

وی در خصوص عوارض بیماری کبد چرب برای سلامتی بدن تصریح کرد: کبد چرب بیماری شایع و بدون علامتی است و احتمال دارد مورد غفلت واقع شود و نگرانی از بروز این بیماری تنها ایجاد چربی کبد نیست و بیشترین نگرانی از بروز سکته و فیبروز کبدی در بیماران است و مرحله آخر درگیری با بیماری سیروز کبدی بوده و پیوند کبد تنها راه نجات این گروه از بیماران است.

عبداللهی ادامه داد: پیوند کبد درمان مؤثری برای سیروز کبد است و کشور بهترین قطب در این زمینه است، اما برای انجام این عمل باید منتظر گرفتن عضو از افراد مرگ مغزی بود و بعد از پیوند باید بیماران مراقبت‌های طولانی مدت داشته باشند و داروها را به طور مرتب مصرف کنند تا دچار عارضه نشوند.

وی درباره روند تشخیص بیماری کبد چرب عنوان کرد: برای تشخیص این بیماری در افراد پرخطر ابتدا با آزمایش خون و سونوگرافی آنزیم‌های کبد مورد بررسی قرار می‌گیرد و در این آزمایش‌ها می‌توان متوجه بروز این بیماری شد و در مراحل پیشرفته‌تر تشخیص مورد تأیید نهایی قرار می‌گیرد.

فوق تخصص گوارش و کبد بزرگسالان با تاکید به شیوه‌های درمانی عارضه کبد چرب گفت: تغییر سبک زندگی مهم‌ترین بخش برای درمان بیماری کبد چرب است، اصلاح شیوه زندگی ۹۰ درصد بخش درمان را به خود اختصاص می‌دهد، در حال حاضر دارو و درمان مؤثری برای این بیماری وجود ندارد و درمان بیماران در مسیر کاهش وزن، جلوگیری از بروز چاقی، انجام فعالیت‌های ورزشی هوازی، پرهیزهای غذایی و کم کردن مصرف کربوهیدرات‌ها، مواد قندی و شکرهای تصفیه شده است.

کد خبر 745059

دیگر خبرها

  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است
  • استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • عباس عبدی : درمورد زنان چند بار دست در حفره حجاب کردند و گزیده شدند، اما باز هم تکرار می‌کنند!
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی
  • طنز نقشی حیاتی در ترویج دموکراسی و عدالت اجتماعی دارد
  • قیمت طلا در کشور برچه اساسی تغییر می کند؟ | پیش بینی از قیمت طلا و سکه در روزهای آینده
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست