Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، پیش از ظهرامروز مهدی فیض در نشست خبری با اصحاب رسانه که با موضوع فعالیت‌های تابستانی و اوقات فراغت دانش‌آموزان در ساختمان شهید رجایی برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن روزجهانی قدس و اهمیت شرکت در راهپیمایی اظهارکرد: بر مبنای جمله معروف شهید رجایی که فرمود، مدرسه تعطیل می شود، اما تعلیم و تربیت تعطیل نمی شود، تلاش می‌کنیم با استفاده بهینه از امکانات و ظرفیت های موجود آنچه را که در طول سال تحصیلی محقق نشده در فعالیت های تابستانی محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در طول سال تحصیلی، اغلب به ساحت‌های علمی، آموزشی پرداخته می‌شود و سایر ساحت‌ها کمتر مورد توجه قرار می گیرد، بنابراین در پایگاه‌های تابستانی تلاش می‌کنیم به ساحت دیگر پرداخته شود از جمله ساحت‌های تربیتی، به طورکلی برنامه‌های تابستانی باید مکمل برنامه های سال تحصیلی باشد.

فیض تصریح کرد: با توجه به شعار سال 96، اقتصاد مقاومتی تولید، اشتغال فعالیت های تابستانی با شعار هر دانش آموز یک مهارت انجام خواهد شد، البته این به معنی تکرار مهارت های گذشته نیست، بلکه منظور فراگیری مهارتی است که دانش آموز بتواند درآمد اندکی از آن کسب کند، بنابراین ممکن است دانش آموز به شهرستان برود و در مزرعه یا باغی مشغول به فعالیت شود و یا با حضور در یک مرکز خرید، مهارت فروشندگی را فراگیرد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیرآموزش وپرورش خاطرنشان کرد: بخشی از برنامه‌های تابستانی دانش آموزان باید توسط خانواده ها تدارک دیده شود و بخشی دیگر توسط آموزش وپرورش برنامه ریزی شود.

وی غنی سازی اوقات فراغت با استفاده حداکثری از ظرفیت های درونی و برون از آموزش وپرورش را از سیاست های کلی معاونت پرورشی و فرهنگی دانست و افزود: ۲۵ هزار پایگاه تابستانی میزبان فعالیت های اوقات فراغت هستند که این پایگاه ها شامل مدارس، کانون ها، مراکز ورزشی، دارالقرآن ها و سایر مراکز مربوط به سایر دستگاه ها خواهد بود.

فیض از برنامه ریزی برای جذب ۵ میلیون دانش آموز در پایگاه های تابستانی خبر داد واظهارکرد: فعالیت های تابستانی براساس ۵ محور، اعتقادی، علمی پژوهشی، فرهنگی هنری، مهارت آموزی و کارآفرینی و سازندگی، تربیت بدنی و سلامت صورت می گیرد و تلاش خواهیم کرد فعالیت ها به صورت متوازن حول محورهای ۵ گانه انجام شود.

وی، آموزش درنظرگرفته شده برای هر دوره را به طور میانگین ۱۸ ساعت اعلام و تصریح کرد: البته این میزان ساعت ممکن است در استان های مختلف تغییر کند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیرآموزش وپرورش با اشاره به محدودیت منابع مالی اختصاص یافته به فعالیت های تابستانی گفت: به طور کلی پایگاه های تابستانی اوقات فراغت به صورت خودگردان اداره می شوند و میزان شهریه ها با توجه به نوع مهارت ها و شرایط هر منطقه متفاوت خواهد بود،‌ بنابراین ممکن است برخی دوره ها به صورت رایگان برگزار شود، که البته ابتکارعمل دراین خصوص به شوراهای آموزش وپرورش مناطق و شهرستان ها واگذار شده است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۲۶۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج

‌طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: دستاوردها، ابتکارات و توانمندی‌های خوداتکایی، خودکفایی و خوداشتغالی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان در سومین نمایشگاه عرضه مستقیم محصولات و تولیدات کارگاه‌های خود اتکایی مدارس شبانه‌روزی استان در سنندج عرضه شد.

‌وی بیان کرد: این نمایشگاه‌ها فرصتی است تا دانش‌آموزان ضمن کسب مهارت‌های زندگی و آماده شدن برای ورود به مرحله دیگر از زندگی، توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشته و استعدادهای بالقوه خود را فعل سازند.

محمدی با بیان اینکه در سه غرفه این نمایشگاه توانمندی‌های دانش آموزان با نیاز ویژه شهرستان سنندج به نمایش گذاشته شده، مهارت آموزی را از بهترین کارها برای دستیابی به اشتغال مطمئن دانست و اظهار کرد: در این نمایشگاه‌ها دانش آموزان آثار و دست سازه‌های خود را در زمینه‌های مختلف هنری و فنی به نمایش گذاشته‌اند.

وی هدف از حضور دانش آموزان مراکز متوسطه استثنایی در این نمایشگاه را ارتقای اعتماد به نفس و ایجاد پیوند میان دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و عادی عنوان کرد و افزود: این دانش‌آموزان دارای توانمندی‌های زیادی هستند که با فراهم شدن امکانات و بستر مناسب می‌توانند بر محدودیت‌های خود غلبه کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: خودباوری و خود اتکایی از محوری‌ترین اصول تربیتی دانش آموزان است که باید در آموزش و تربیت دانش آموزان مد نظر قرار گیرد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه مبنای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهارت آموزی است، گفت: پرورش یافته سیستم آموزشی باید دارای حداقل یک مهارت باشد به گونه‌ای که در صورت جدایی از نظام تعلیم و تربیت رسمی در هرمرحله، توانایی تأمین زندگی خود و اداره خانواده را داشته باشد.

محمدی با اشاره به پرورش نیروی ماهر و فراهم کردن ساختارهای مناسب مهارت‌آموزی به‌عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر افزود: مهارت آموزی، استعدادیابی وتقویت مهارت‌های پایه با رویکرد کارآفرینی در نظام آموزش وپرورش می‌تواند برطرف کننده بسیاری از نیازهای آینده بازار کار متناسب با ظرفیت درونی دانش آموزان باشد.

رییس‌آموزش و پرورش استثنایی استان با بیان اینکه توجه به حرفه آموزی در نظام آموزش و پرورش می‌تواند برطرف‌کننده بسیاری از نیازهای آینده کشور باشد، اظهار کرد: همواره تلاش بر این است که بسترهای لازم برای آموزش مهارت‌های حرفه‌ای به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه فراهم شود.

گفتنی است؛ این نمایشگاه از ۸ تا ۱۰ اردیبهشت ماه هر روز از ساعت ۱۵ الی ۲۱ با نمایش دست ساخته‌های دانش آموزان متوسطه کاردانش خاص هنرستان‌های دخترانه گل‌ها وپسرانه نوآوران سنندج برای بازدید عموم آزاد است.

کد خبر 6090988

دیگر خبرها

  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری