Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، یک عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان تاکید کرد: حمایت اصلاح‌طلبان از آقای روحانی به خاطر سهم‌خواهی نیست اما این انتظار وجود دارد که دولت دوازدهم اصلاح‌طلب‌تر شود که این مساله هم به خاطر خواست و مطالبه مردم است.



سیدمحمود میرلوحی با اشاره به گمانه‌زنی‌ها برای ترکیب دولت آتی گفت: از سه منظر می‌توان در رابطه با ترکیب دولت آتی بحث کرد؛ هم از منظر مواضع و فرمایشات رییس‌جمهور، هم از منظر مطالبات مطرح شده از سوی مردم و هم مسائل و مشکلات کنونی جامعه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روحانی در ایام انتخابات از استفاده از جوانان و زنان سخن گفت

او با بیان اینکه آقای روحانی در ایام انتخابات مواضعی را اعلام کردند و قول‌هایی را دادند که در دولت دوازدهم باید اجرایی شوند، اظهار داشت: آقای روحانی در ایام تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری از جوان‌تر شدن کابینه و استفاده بیشتر از نیروهای جوان سخن گفت. همچنین ایشان گفتند که سهم زنان از عرصه مدیریت کشور افزایش می‌یابد و دولت را همراه‌تر و همسوتر خواهد کرد.

انتخابات ریاست جمهوری یک رفراندوم بود

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: در حوزه مطالبات مطرح شده در انتخابات، انتخابات ریاست جمهوری یک رفراندوم بود و نتایج آن نشان داد که اکثریت مردم ایران به چه سمت و سو و گرایشی دارند و خواسته‌ها و مطالبات آنها چیست.

مردم از بازگشت نگاه امنیتی به کشور هراس داشتند

میرلوحی با بیان اینکه حضور مطالبه‌محورانه مردم در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری بیش از هر زمان دیگری خود را نشان داد، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از مردم اعم از جوانان، دانشگاهیان، دانشجویان، معلمان، حقوقدانان، اهالی فرهنگ و هنر و نهادهای مدنی هم در ایام انتخابات حضور گسترده‌ای داشتند و در روز انتخابات هم ایفای نقش کردند و به صحنه آمدند. دلیل این حضور گسترده نیز هراس آنها از بازگشت نگاه امنیتی به کشور، افزایش افراطی‌گری، بازگشت رویکردهای غیرعقلانی در اداره کشور و... بود.

اقتصاد و معیشت مهمترین مساله کشور و مردم است

او در تشریح مسائل و مشکلات کنونی کشور هم خاطرنشان کرد: اقتصاد و معیشت هم‌اکنون مهمترین مساله کشور و مردم است. البته دولت نخست آقای روحانی زحمات بسیاری کشیده و توانسته رشد منفی ۶.۸ درصد را به رشد هفت درصدی برساند و این یعنی یک رشد ۱۴ درصدی آن هم در طول سه سال و نیم که کار بزرگی است. اما با این حال، مخالفان و رقبای دولت تایید می‌کنند که مهار تورم با رشد اقتصادی همراه نشده و مردم این گشایش‌ها را در زندگی‌شان احساس نکرده‌اند.

انتظار رشد اقتصادی همراه با اشتغال است

معاون وزارت کشور در دولت اصلاحات اضافه کرد: با توجه به عملکرد دولت در چهار سال گذشته و مطالباتی که شکل گرفته است این انتظار وجود دارد که رشد و رونق اقتصادی منجر به ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری هم شود که این کار در شرایط کنونی جهانی کار بسیار سختی است، زیرا ممکن است رشد اقتصادی در یک کشور صورت بگیرد اما همراه با اشتغال نباشد.

حل و فصل مسائل اقتصادی باید سرلوحه کاری دولت باشد

میرلوحی تاکید کرد: با توجه به این مسائل می‌توان گفت که ترکیب دولت دوازدهم باید جوان‌تر و همراه با حضور بیشتر زنان باشد و در این چارچوب حل و فصل مسائل اقتصادی باید سرلوحه کاری دولت باشد و به همین خاطر لازم است تدابیر ویژه‌ای برای تیم اقتصادی دولت دوم آقای روحانی در نظر گرفته شود که این می‌تواند خود را به شکل حضور اشخاص تازه‌نفس‌تر یا طراحی و اجرای برنامه‌های مشخص‌تر و جدی‌تر نشان دهد.

سیاست داخلی و اطلاع‌رسانی دو بخش ناموفق دولت یازدهم بودند

او در ایام تبلیغات دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه جامعه انتظار دارد که در سیاست داخلی تحول بیشتری رخ داده و ترکیب دولت آتی پاسخ درخوری با رای حامیان دولت باشد، ابراز داشت: دولت یازدهم در دو بخش نتوانست باید و شاید خود را با رییس جمهور همراه کرده و سرعت لازم را برای اجرایی کردن برنامه‌های رییس‌جمهور داشته باشد؛ یکی در عرصه سیاست داخلی و دیگری بخش اطلاع‌رسانی.

تیم اطلاع‌رسانی نتوانست خدمات دولت را تبیین کند

معاون حقوقی ستاد حسن روحانی با یادآوری ضعف تیم اطلاع‌رسانی دولت یازدهم بیان کرد: وقتی ستاد آقای روحانی شکل گرفت و دست‌اندرکاران ستاد ایشان خواستند خدمات دولت را به جامعه معرفی کنند شاهد بودیم که وقت بسیار اندک بود به گونه‌ای که می‌توان گفت کار از کار گذشته بود و مخالفان و رقبای ایشان چنان فضایی را ساخته بودند که گویی دولت یازدهم در چهار سال گذشته نه تنها هیچ کاری نکرده بلکه کشور را هم ویران‌تر کرده است.

روحانی یادآور شد: تیم اطلاع‌رسانی دولت در چهار سال گذشته نتوانست اقدامات و خدمات دولت را تبیین کند و این بار تنها و تنها بر دوش آقای روحانی بود و حتی این ناتوانی خود را پس از ایام انتخابات را هم نشان داد. آنجا که نخستین نشست خبری رییس‌جمهور برگزار شد و رسانه‌های مخالف دولت در صف نخست بودند و حامیان دولت جایی نداشتند.

روحانی به مباحث و توصیه‌های اصلاح‌طلبان توجه ویژه کرد

این عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با اشاره به دیداری میان اصلاح‌طلبان با روحانی عنوان کرد: حدود ۹ ماه پیش در دیداری که اصلاح‌طلبان با ‌آقای روحانی داشتند به ایشان گفتیم که با توجه به آنکه پشتوانه اصلی شما جریان اصلاحات است ضروری است که به خواست‌ها و مطالبات و همچنین نظرات آنها بیش از پیش توجه شود که خوشبختانه در همین چارچوب هم مشاهده کردیم که آقای روحانی در طول این مدت هم به این نکات و توصیه‌ها توجه ویژه‌ای داشته است.

انتظار مردم تشکیل دولتی اصلاح‌طلب‌تری است

میرلوحی با بیان اینکه در طول چهار سال گذشته و به ویژه انتخابات اخیر ریاست جمهوری پشتوانه اصلی دولت جریان اصلاحات بوده است، گفت: ما فکر می‌کنیم که رییس‌جمهور محترم که امروزه از حیث دیدگاه و منش اصلاح‌طلب محسوب می‌شود پاسخ درخوری را به رای مردم و مطالبات آنها بدهند و دولتی اصلاح‌طلب‌تر نسبت به دولت یازدهم تشکیل دهند و به تعداد مدیران و وزرای اصلاح‌طلب افزوده شود.

حمایت اصلاح‌طلبان از روحانی به خاطر سهم‌خواهی نیست

او افزود: البته حمایت اصلاح‌طلبان از آقای روحانی به خاطر سهم‌خواهی نیست اما این انتظار وجود دارد که دولت دوازدهم اصلاح‌طلب‌تر شود که این مساله هم به خاطر خواست و مطالبه مردم است.

شورای عالی سیاست‌گذاری درخواست دیدار با روحانی را مطرح کرده است

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که اصلاح‌طلبان چه رایزنی‌هایی را با آقای روحانی در خصوص ترکیب دولت آتی انجام داده است، اظهار داشت: تا آنجایی که من اطلاع دارم تاکنون دیدار رسمی با این موضوع مشخص هنوز صورت نگرفته هرچند که آقای خاتمی ضیافت افطاری را مهمان آقای روحانی بودند. با این وجود شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان امیدوار است و این درخواست را مطرح کرده که بتواند با آقای روحانی دیداری انجام دهد که در آن دیدار احتمالاً این موضوع نیز مورد بحث قرار بگیرد.

ایلنا

202

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۲۸۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!