Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با اشاره به سپری شدن روزهای پایانی ماه مبارک رمضان بر ضرورت بهره مندی از ایام باقی مانده این ماه تاکید و تصریح کرد: وصول به فضل الهی نیازمند اقتضائات و استعدادهایی است، چنانکه خداوند نیز می فرماید «و ان لیس للانسان الا ما سعی» بنابراین امید می رود که با تلاش برای بهره مندی از فیوضات این ماه در ایام باقی مانده همانطور که در شب های قدر نیز تلاش شد مواهبی از این شب ها عاید شود و بتوانیم هر چه بیشتر به فضل و عنایت الهی دست یابیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس قوه قضاییه ماه مبارک رمضان را فرصتی مغتنم برای تهذیب نفس و نورانیت باطن توصیف کرد و با اشاره به مضامین قرآنی دعاهای وارده در این ماه، افزود: همه این مناجات ها و راز و نیازها مقدمه ای است برای یاد حقیقی خداوند و ایمان به حاکمیت مطلق او زیرا ریشه بسیاری از مشکلات به همین عدم توجه خاص انسان و غفلت او از سیطره مطلق حق تعالی بر همه عوالم باز می‌گردد. اگر انسان ایمان قلبی پیدا کند که هر آنچه در این عالم وجود دارد قائم به حق تعالی است بسیاری از خودپرستی ها و خود محوری‌ها از بین خواهد رفت.

آملی لاریجانی در ادامه با اشاره به در پیش بودن روز جهانی قدس، این روز را نماد اعلام مظلومیت ملت فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی برشمرد و اظهار کرد: امروز کشورهای سلطه تلاش می کنند که با ایران هراسی، توجه جهان اسلام را از دشمن قدیمی و واقعی اش یعنی رژیم صهیونیستی برگردانند و نگاه ها را معطوف به ایران کنند. این جنایتی است که توسط آمریکا و اذناب آن در جهان اسلام صورت می گیرد. بر همین اساس همگی موظفیم با گرامیداشت روز جهانی قدس و حضور باشکوه در راهپیمایی این روز، توطئه رژیم صهیونیستی و کشورهای سلطه را خنثی کنیم و این روز را به عنوان نماد عظیم وحدت جهان اسلام در برابر دشمن حقیقی مسلمانان مطرح کنیم.

رییس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تصویب تحریم های جدید سنای آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: دشمنی های آمریکا که جلوه های متعددی دارد روز به روز تشدید می شود و گروهی که در حال حاضر در رأس قدرت این کشور قرار گرفته‌اند گرچه در اصل مواضع با اسلاف خود مشترکند، اما در ابراز دشمنی صریح ترند.

آملی لاریجانی یکی از مظاهر این دشمنی را سفر اخیر رئیس جمهور آمریکا به عربستان و تحریک کشورهای منطقه علیه جمهوری اسلامی دانست و افزود: تحریم های اخیر سنا جلوه دیگری از دشمنی های آمریکاست که گرچه این گونه اقدامات، سابقه ای طولانی دارد، اما اینکه آمریکایی ها بر خلاف برجام دست به این کار زده اند و عملاً این توافق را تبدیل به یک امر یک طرفه به نفع آمریکا کرده اند، غیرقابل قبول است.

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه هیچ ملتی زیر بار چنین مذلتی نخواهد رفت بر اقدام متقابل جمهوری اسلامی برای پاسخ قاطع به آمریکا تاکید کرد و گفت: یکی دیگر از این دشمنی ها سخنان غیر دیپلماتیک و خارج از عرف وزیر امور خارجه آمریکا در روزهای اخیر بود که حسب برخی گزارشات گفته است ما باید جمهوری اسلامی را در زمینه انرژی هسته ای و تولید سلاح اتمی مهار کنیم و همچنین از گروه هایی که در داخل ایران وجود دارند برای تغییر مسالمت آمیز قدرت و حکومت این کشور استفاده و حمایت کنیم.

آملی‌لاریجانی چنین اظهاراتی را بسیار بد و توهین آمیز توصیف کرد و با تاکید بر لزوم پاسخ قاطع به چنین اظهاراتی تصریح کرد: متاسفانه عده‌ای در داخل کشور به دشمنان چراغ سبز نشان می دهند و با ارسال برخی سیگنال‌ها موجب ایجاد طمع در دشمنان می شوند. برخی از این افراد محاربند و برخی مفسد فی الارضند و بر این اساس نیروهای امنیتی به ویژه وزارت اطلاعات و سپاه باید کاملاً هوشیارانه، این قبیل گروه ها را رصد و کشف کنند. قوه قضاییه نیز بدون هیچ گونه هراسی از هیاهوها و تبلیغات مدعیان حقوق بشر با این افراد برخورد خواهد کرد.

رییس قوه قضاییه با بیان اینکه ملت ایران پای این نظام و آرمان های آن ایستاده و هیچ مجالی به دشمن نخواهد داد، اظهار کرد: بیش از 30 سال است که آمریکایی ها چنین رویاهای خامی را در ذهن خود پرورش می دهند و همیشه هم تیرشان به سنگ خورده است؛ زیرا مردم ما تحت عنایات حضرت حق و با رهبری های داهیانه حضرت امام (قدس الله نفسه الزکیه) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همواره در صحنه حضور داشته و از نظام خود دفاع کردند.

آملی‌لاریجانی با تاکید بر لزوم هوشیاری هر چه بیشتر نیروهای امنیتی و قضات شریف دستگاه قضایی برای ردیابی نفوذ دشمن گفت: خطر نفوذ در ایام اخیر تشدید شده است و همه دستگاه های مرتبط باید ابعاد مختلف این نفوذ را تحت نظر داشته باشند.

رییس قوه قضاییه خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی تنها با اقتدار و استحکام خود و اتکا به توان و نیروی داخلی به ویژه در زمینه های گوناگون اقتصادی می تواند از مخاطرات عبور کند و در برابر دشمنی ها و توطئه ها بیمه شود.

آملی لاریجانی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به تدوین برنامه چهارم توسعه قضایی هماهنگ با برنامه ششم توسعه کشور، اظهار کرد: بیش از یک سال روی برنامه چهارم توسعه قضایی از سوی معاونت راهبردی قوه قضاییه کار شده و نظرات مختلف از دادگستری های سراسر کشور جمع آوری شده است که از این بابت از همه کسانی که در تهیه این برنامه تلاش کرده اند خصوصا معاون محترم راهبردی قدردانیمی کنیم.

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر لزوم همکاری و هماهنگی همه اجزای دستگاه قضایی در اجرا و نظارت بر این برنامه، افزود: این برنامه با 19 هدف راهبردی و با 65 راهبرد، 307 برنامه راهبردی و 1507 برنامه عملیاتی، نقشه راه قوه قضاییه در پنج سال آینده را ترسیم می کند.

آملی لاریجانی با تاکید بر اهمیت برنامه محور بودن همه اقدامات به ویژه در دستگاه قضایی، رهنمودهای مقام معظم رهبری خطاب به قوه قضاییه مبنی بر لزوم داشتن برنامه ای منسجم را مورد اشاره قرار داد و گفت: امیدواریم با همکاری و هماهنگی همه بخش های دستگاه قضایی و تلاش مسئولان عالیقوه قضاییه، این برنامه به عنوان شاخصی برای سنجش میزان توفیق قوه قضاییه در اجرای وظایف و ماموریت هایش به خوبی اجرا شود. البته یکی از ارکان بسیار مهم برای اجرایی شدن برنامه چهارم توسعه قضایی، تامین بودجه و اعتبارات است که امیدواریم دولت و مجلس محترم نیز در این زمینه با دستگاه قضایی همکاری کنند.

بر اساس این گزارش، بحث و بررسی پیرامون آیین نامه اصلاحی تعیین گروه های شغلی و ضوابط مربوط به ارتقا گروه و تغییر مقام قضات در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت.

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۲۹۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ نکته مهم درباره برخورد دستگاه قضایی به دانه درشت ها

حسن نوروزی؛ نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس: مبارزه با مفسدان اقتصادی دانه درشت‌ یکی از رویکردهایی است که طی سال‌های اخیر به‌صورت قاطع در دستورکار دستگاه قضایی کشور قرار گرفته‌است؛ راهبردی که تاکنون با دستاوردهای قابل‌توجهی نیز همراه بوده و نشان‌ داده قوه قضاییه با عزمی جزم در راستای قطع دستان مفسدان اقتصادی از ساختارهای اقتصادی کشور گام برمی‌دارد. بررسی کارنامه دستگاه قضایی در این حوزه نمایانگر گام‌های مهم و مؤثری است که علاوه بر تأثیرهای اساسی آن در سالم‌سازی فضای اقتصادی کشور، افکار عمومی را بیش‌ازپیش به فسادستیزی در ساختارهای مختلف کشور امیدوار می‌کند. در رویکردهای دستگاه قضایی با هدف مبارزه مؤثر با مفسدان اقتصادی دانه‌درشت، برخی نکات بیشتر به چشم می‌آید که بررسی آنها دربردارنده نکات مهمی است که در ادامه به آنها اشاره می‌شود.

۱- یکی از مهم‌ترین نکاتی که در این زمینه باید به‌صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد، مبارزه پیگیرانه با مفسدان کلان اقتصادی، آن‌هم با شجاعت و درایت است. همین چندی قبل بود که انتشار خبر دستگیری فرزندان معاون‌اول سابق قوه قضاییه به‌ اتهام برخی مفاسد اقتصادی، نشان داد قوه قضاییه با شجاعت به‌دنبال خشکاندن ریشه‌های فساد، در هرجایی که باشد، است. استمرار چنین رویکردی می‌تواند آثار و تبعات بسیاری در راستای سالم‌سازی فعالیت‌های اقتصادی کشور داشته باشد.

۲- اثبات سیستماتیک‌نبودن مفاسد اقتصادی در کشور، یکی از مهم‌ترین نتایج برخورد قاطع قوه قضاییه با مفسدان دانه‌درشت اقتصادی به‌حساب می‌آید. اگرچه طی سال‌های اخیر برخی جریان‌ها و رسانه‌های معاند تلاش کرده‌اند اینگونه القا کنند که مفاسد اقتصادی در ایران سیستماتیک است، بررسی کارنامه اقدامات دستگاه قضایی در این حوزه خلاف این فضاسازی‌ها را به اثبات رسانده‌است. رسیدگی قاطع به پرونده فرزندان معاون‌اول سابق قوه قضاییه یکی از نمودهای اثبات این موضوع است. این در حالی است که طی سال‌های گذشته پرونده‌های مهم دیگری نیز از سوی قوه قضاییه به نتیجه رسیده‌است که ثابت می‌کند فساد اقتصادی نه‌تنها در ساختارهای مختلف کشور سیستماتیک نیست، بلکه محاکم قضایی با جدیت به این موارد وارد می‌شوند و تا رسیدن به نتیجه نهایی پیگیری می‌کنند. پرونده‌های متعدد رسیدگی به مفاسد دانه‌درشت‌ها طی دهه‌های اخیر اثباتی است بر این ادعا که مفاسد اقتصادی برخلاف برخی فضاسازی‌ها سیستماتیک نیست.

۳- نکته مهم دیگری که از بررسی کارنامه بیش‌از ۴ دهه‌ مبارزه با مفاسد اقتصادی دانه‌درشت‌ها به‌دست می‌آید، این است که طی این سال‌ها دستگاه قضایی کشور اقدام‌های مؤثری در این زمینه انجام داده‌ و به‌صورت مستمر با دانه‌درشت‌ها برخورد قاطع داشته‌است. در چنین شرایطی اگر گاهی کاستی‌هایی در این زمینه وجود داشته، بیش از هر چیز به‌دلیل پیچیدگی عملکرد مفسدان و متخلفان بوده‌است. با وجود این کارنامه اقدام‌های دستگاه قضایی در این عرصه قابل دفاع است.

۴- بازگرداندن اموال عمومی به بیت‌المال نکته مهم دیگری است که در نتایج پیگیری پرونده‌های مفسدان اقتصادی دانه‌درشت بیش‌ازپیش به‌چشم می‌آید. ایستادگی قوه قضاییه در این زمینه و انجام پیگیری‌های لازم تا رسیدن به نتیجه مطلوب از نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد. یکی از آخرین نمونه‌ها در این زمینه، تسویه بدهی‌های بابک زنجانی است که با بازگرداندن اموال خارج‌ازکشور او به ایران محقق شد.

۵- عدم‌وجود «خط قرمز» از دیگر رویکردهای محسوس در روند مبارزه با مفسدان اقتصادی دانه‌درشت از سوی دستگاه قضایی بوده‌است؛ رویکردی که در پرونده‌های مختلف سال‌های اخیر نمود داشته و ثابت کرده است مقام‌های قضایی کشور بدون هیچ‌گونه اغماضی به پرونده‌های اتهامی رسیدگی می‌کنند و فشارهای بیرونی نمی‌تواند در این زمینه خللی وارد آورد. روندها و رویکردهای موجود در این زمینه نشان می‌دهد «عدالت» اصل اساسی مورد توجه دستگاه قضایی است؛ اصلی که نشات‌گرفته از قانون اساسی جمهوری‌اسلامی است.

کد خبر 848497 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها شهرام جزایری خبر ویژه قوه قضائیه مفاسد اقتصادی مالی بابک زنجانی

دیگر خبرها

  • دیدار رئیس قوه قضاییه با خانواده‌های دستگاه قضایی هرمزگان
  • دیدار مردمی مدیرکل ارتباطات مردمی قوه قضاییه در بندرعباس
  • ‌سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • رئیس قوه قضاییه به هرمزگان سفر می‌کند
  • رییس قوه قضاییه به هرمزگان سفر می‌کند
  • ۵ نکته مهم درباره برخورد دستگاه قضایی به دانه درشت ها
  • نگاه قضات در دستگاه قضایی باید سازنده باشد
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • سخنگوی قوه قضاییه: احضار افرادی در پرونده حوزه ازگل
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت