Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد علی افشانی استاندار فارس امروز در جلسه بررسی مسائل و مشکلات محلات حاشیه ای و فقیرنشین شهر شیراز ضمن تاکید بر لزوم همکاری و هماهنگی تمام مجموعه ها و دستگاه ها برای بررسی و حل این مشکلات ، گفت: برای رفع این مشکلات نیازی به ایجاد کارگروه و تشکیلات جدید نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


افشانی با بیان اینکه هرچه تعداد کمیته ها، کارگروه ها و تشکیلات جدید کمتر باشد، تصمیم گیری ها و نتیجه گیری ها سریع تر انجام می شود، افزود: همه دستگاه ها و مجموعه ها باید برای رفع مشکلات و زدودن غبار فقر از چهره این محلات کمک کنند چرا که زیبنده نیست در یک کشور اسلامی که از منابع نفت، نیروی انسانی توانمند و گذشته تاریخی برخوردار است مردم در فقر زندگی کنند.


وی گفت: باید در گام نخست به جای دادن وعده کمک به مردم و تلاش برای قرار گرفتن آن ها در زیر پوشش کمیته امداد و دیگر نهادهای حمایتی، آن ها را تشویق به کار و تلاش کنیم تا مردم خودشان صاحب کار، ثروت و درآمد شوند.


استاندار فارس در مورد اقدامات انجام شده برای خدمات رسانی به مناطق محروم ادامه داد: در پی تقسیم کاری که در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برای رسیدگی به مشکلات محلات حاشیه ای صورت گرفت به این نتیجه رسیدیم که رفع این مشکلات بدون مشارکت مردم ممکن نیست و به همین سبب محله محوری را در دستور کار قرار دادیم.


وی اظهارکرد: ظرف حدود یک سال گذشته نیز اقداماتی در محلات مختلف شهر از جمله محله سنگ سیاه با هدف رفع کاستی ها و ارائه خدمات با مشارکت نهادهای اجتماعی انجام شده و چنانچه امروز به این محله برویم و آن را با یک سال گذشته مقایسه کنیم می بینیم که تغییراتی روی داده است چرا که ما باید زندگی و امکانات آموزشی، بهداشتی، ورزشی و زیربنایی را به این محلات ببریم و مردم را در انجام امور و فعالیت ها مشارکت دهیم.


افشانی ادامه داد: هنوز در محلات جا برای کار کردن بسیار زیاد است و تا این محلات به یک کانون زندگی سالم برسد راه زیادی باید طی شود و اگر این کار با جدیت دنبال نشود در آینده با حجم مشکلاتی به مراتب بیش از امروز مواجه می شود.


افشانی، با اشاره به واگذاری هر یک از محلات شهر شیراز به یک دستگاه و مجموعه، افزود: اگر خدمات و امکانات به این محلات ارائه نشود فساد در آنجا روز به روز بیشتر می شود، همچنین وضعیت معابر و خیابان های این محلات نیز باید اصلاح شود چرا که در صورت بروز مشکلات و وقوع حوادثی مانند آتش سوزی و زلزله در امر امداد رسانی و کمک رسانی با مشکل مواجه می شویم.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۲۹۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،استاندار فارس در اولین جلسه استانی خانواده و جوانی جمعیت استان با اشاره بر اینکه در حوزه ازدواج و طلاق با دو دسته مسائل مواجه هستیم، افزود: موضوعات این دو حوزه در سطح ملی و استانی دسته‌بندی می‌شوند؛ مسائل کشوری برای همه استان‌ها طبیعتاً یکسان هستند، اما در خصوص حل مسائل استانی باید تدابیر و راه‌کار‌های عملیاتی ارائه شود.
ایمانیه خواستار برگزاری دو جلسه جداگانه و اختصاصی در خصوص افزایش ازدواج و کاهش طلاق شد و افزود: با حضور افراد صاحب نظر پیش جلساتی با هدف مشورت و هم‌اندیشی برگزار شود و ظرفیت‌های همه گروه‌ها و سازمان‌ها برای افزایش میزان ازدواج و کاهش طلاق احصا و در جلسات تصمیم گیری مربوطه ارائه شود.
ایمانیه، تصریح کرد: شهرداری‌های استان همانند شهرداری شیراز با ارائه لایحه به شورا‌های اسلامی نقش خود را در این زمینه ایفا کنند؛ اداره کل شهری و شورا‌های استانداری فارس نیز موظف است میزان فعالیت شهرداری‌ها و شورا‌ها را در این زمینه پایش کند.
وی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز را مامور کرد تا وضعیت ازدواج، طلاق و فرزندآوری را در مرحله اول برای روستا‌ها طی دو ماه آینده ترسیم و ارائه کنند.
ایمانیه، بر ضرورت هم‌افزایی سمن‌های فعال در این حوزه تاکید کرد و گفت: سمن‌هایی که در حوزه ازدواج و فرزندآوری فعال هستند درقالب یک شبکه منسجم و منظم شکل بگیرند تا علاوه بر بازدهی بیشتر اقدامات از موازی‌کاری لوگیری شود.
وی با بیان اینکه در فارس حدود ۴۰۰۰ سمن وجود دارند خاطرنشان ساخت: باید به سایر سمن‌ها هم ابلاغ شود تا در زمینه ازدواج حداقل در مجموعه و اعضای خود فعال باشند و برای ازدواج و کاهش طلاق برنامه‌های کمی و کیفی و مادی و معنوی داشته باشند.
ایمانیه مسئولیت جلوگیری از سقط جنین را متوجه دانشگاه‌های علوم پزشکی دانست و گفت: وضعیت فعلی زیر مجموعه‌های علوم پزشکی استان احصا و از دانشگاه‌ها برای تغییر این وضعیت برنامه مدون و مشخص مطالبه کنید؛ معاونت غذا و دارو نیز با همکاری سازمان صمت و اتحادیه مربوطه در زمینه برخورد با متخلفان احتمالی که در زمینه فروش دارو‌های سقط جنین در بعضی عطاری‌ها و در فروشگاه‌ها فعالیت می‌کند، اقدام کند.
وی همچنین از صدا و سیمای مرکز استان و اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری خواست حقوق پیش بینی شده در قانون را برای کارمندان در دوران بارداری و شیردهی مکررا به اطلاع والدین شرایط برسانند و در ادامه افزود: چنانچه سازمان یا دانشگاهی در این زمینه ها، امتیازات قانونی را برقرار نمی‌کند واجدین شرایط می‌توانند موضوع را به بازرسی و رسیدگی به شکایات استانداری منعکس کنند.

دیگر خبرها

  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • تاکید امامان جمعه استان بر رفع مشکلات جامعه کارگری
  • از برداشت موز تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • دشمن همواره در تلاش است نام خلیج فارس را تغییر دهد
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند
  • تدوین نظام مسائل محلات در کمیته عمران
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • در حاشیه خبرهای فارس ؛ دریافت تعرفه های سنگین برخی پزشکان
  • آبگرفتگی در بخش‌هایی از شیراز/ سامانه بارشی امشب از فارس خارج می‌شود