Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@01:03:28 GMT

مهاجر پذیرترین استان ایران کدام است؟

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۳۲۰۵۹

مهاجر پذیرترین استان ایران کدام است؟

براساس آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران بیشترین جمعیت افراد با تابعیت خارجی ساکن در ایران به کشورهای افغانستان، عراق و پاکستان تعلق دارد و مهاجرپذیرترین استان نیز تهران است. به گزارش جهان نيوز، براساس گزارش مرکز آمار ایران جمعیت کل ایران در سرشماری سال ۱۳۹۵، ۷۹ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۲۷۰ نفر بوده است که از این میزان ۷۸ میلیون و ۱۶۶ هزار و ۸۲۲ نفر تابعیت ایران، یک میلیون و ۵۸۳ هزار و ۹۷۹ نفر تابعیت افغانستان، ۳۴ هزار و ۵۳۲ نفر تابعیت کشور عراق، ۱۴ هزار و ۳۲۲ نفر تابعیت کشور پاکستان و ۷۱۳ نفر تابعیت کشور ترکیه را داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ۲۰ هزار و ۸۴۴ نفر از ساکنین در کشور تابعیت سایر کشورها و ۱۰۵ هزار و ۶۰ نفر تابعیت خود را اظهار نکرده‌اند.

براساس جدول ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران، ۴۰ میلیون و ۴۹۸ هزار و ۴۴۲ نفر «مرد» و ۳۹ میلیون و ۴۲۷ هزار و ۸۲۸ نفر «زن» در ایران زندگی می‌کنند که ۳۹ میلیون و ۵۵۶ هزار و ۴۲۲ نفر «مرد» و ۳۸ میلیون و ۶۱۰ هزار و ۴۰۰ نفر «زن» از آنها با تابعیت ایران، ۸۴۵ هزار و ۲۶۷ نفر «مرد» و ۷۳۸ هزار و ۷۱۲ «زن» با تابعیت افغانستان و ۱۹ هزار و ۷۲۵ نفر «مرد» و ۱۴ هزار و ۸۰۷ نفر «زن» تابعیت کشور پاکستان هستند.

همچنین براساس سایر جداول منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران که از سرشماری سال ۱۳۹۵ استخراج شده است نشان می‌دهد که بخش عمده‌ای از جمعیت با تابعیت کشورهای مختلف در نقاط شهری زندگی می‌کنند. بر این اساس حدود ۵۱۵ هزار و ۵۶۷ شهروند با تابعیت افغان در تهران، ۲۱۹ هزار و ۴۴۲ نفر شهروند با تابعیت افغان در استان خراسان رضوی و ۱۸۳ هزار و ۱۲۴ نفر شهروند با تابعیت افغان در استان اصفهان زندگی می‌کنند.
گفتنی است طبق این جدول شهروندان افغان کمترین تمایل را برای مهاجرت به استان کردستان با ۱۸ نفر جمعیت داشته‌اند.

همچنین شهروندان با تابعیت کشور عراق در میان استان‌های کشور به استان قم علاقه بیشتری به خود نشان داده‌اند. طبق آمارها استان قم با جمعیت ۸۳۶۵ نفر با تابعیت کشور عراق در صدر لیست استان‌های مهاجرپذیر از کشور عراق است. پس از آن استان خراسان‌رضوی با جمعیت ۶۴۰۰ نفر با تابعیت عراقی و پس از آن خوزستان با جمعیت ۴۹۷۲ نفر از شهروندان با تابعیت عراقی قرار دارد. گفتنی است که کهگیلویه و بویراحمد با جمعیت چهار نفر از شهروندان با تابعیت عراقی کمترین مهاجر از عراق را پذیرفته است.

همچنین شهروندان با تابعیت عراقی بیشترین جمعیت را در استان قم دارند. در این استان ۶۵۴۳ شهروند با تابعیت عراقی وجود دارد پس از آن نیز شهروندان با تابعیت عراق با جمعیت ۱۷۴۴ نفر در استان خراسان رضوی و ۱۶۹۹ نفر در تهران بیشترین تمرکز جمعیتی را به خود اختصاص داده‌اند.

استان قم برای شهروندان با تابعیت ترکیه نیز از سایر استان‌های کشور جذاب‌تر به نظر می‌آید. همانطور که آماده نشان می‌دهد از ۷۱۳ نفر جمعیت تابع شهر ترکیه که در ایران زندگی می‌کنند. ۳۴۰ نفر در استان قم زندگی می‌کنند و پس از آن استان تهران با ۱۵۴ نفر و استان آذربایجان غربی تا ۸۳ نفر بیشترین از شهروندان با تابعیت ترکیه را در خود جای داده‌اند.

منبع: ایسنا

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۳۲۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سیدهادی موسوی در خصوص اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی گفت: در راستای اجرای تدابیر سلسله مراتب فرماندهی در فراجا و شهردار تهران، این یگان حسب وظیفه ذاتی خود پشتیبانی انتظامی لازم از واحدهای اجرایی و عملیاتی شهرداری تهران را در سازمان مدیریت پسماند و سازمان خدمات اجتماعی در طرح جمع آوری متکدیان، افراد کارتن‌خواب، معتادان متجاهر، کودکان کار و زباله‌گردهای غیرمجاز از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در دستور کار خود قرار داد.

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در تشریح جزئیات اقدامات این یگان در حوزه برخورد و ساماندهی پدیده کودکان کار بیان کرد: در راستای ساماندهی کودکان کار که افراد زیر ۱۸ سال در این گروه قرار می‌گیرند و بیشتر تکدی‌گری و دستفروشی می‌کنند یا شیشه خودروها را پاک و یا اسپند دود می‌کنند، هزار و ۱۹۶ نفر از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با تأکید بر اینکه در میان افراد جمع‌آوری شده ۹۸۴ نفر دارای تابعیت کشورهای افغانستان و پاکستان را دارند که شامل ۹۵۱ نفر دارای تابعیت افغانستان و ۳۳ نفر دارای تابعیت پاکستان است، ادامه داد: از میان کل افراد جمع‌آوری شده ۸۹۷ نفر پسر و ۲۹۹ دختر بودند.

وی در ادامه یادآور شد: از مجموع هزار و ۱۹۶ نفر جمع‌آوری شده که ۱۷۵ نفر زیر ۶ سال، ۶۶۲ نفر بین ۶ تا ۱۲ سال، ۲۸۰ نفر بین ۱۲ تا ۱۵ سال و ۷۹ نفر بین ۱۵ تا ۱۸ سال مشغول به فعالیت در سطح شهر بودند که این افراد توسط عوامل یگان حفاظت شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، موسوی با بیان اینکه از تعداد افراد جمع‌آوری شده در پایتخت ۲۱۲ کودک نیز تابعیت ایرانی داشتند، گفت: در جریان عملیات ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با محوریت ساماندهی کودکان کار، ۸۳ مورد پدیده مادر و کودک و ۷۵ مورد نیز پدیده پدر کودک مشاهده شد که این تعداد نیز با قرارگیری در گروه آسیب‌های اجتماعی بزرگسالان جمع‌آوری شدند.

کد خبر 6091926

دیگر خبرها

  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود