Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد حسین امید دوشنبه شب در حاشیه امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه علمی کاربردی با دستگاه های اجرایی قزوین در جمع خبرنگاران افزود: این دانشگاه در تلاش به منظور عقد تفاهم نامه برای همکاری های مهارتی با کشورهای همسایه و همچنین آلمان، اتریش، فرانسه است.
وی اظهار کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها دانشگاه مهارتی در ایران است که با هدف رفع نیازهای صنعت، کشاورزی،خدمات و هنر تاسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امید تاکید کرد: این دانشگاه دارای یک میلیون و 200 هزار دانشجو و یک میلیون فارغ التحصیل و بیش از هزار مرکز آموزش علمی کاربردی در 31 استان کشور است.
این مسئول ادامه داد: نزدیک به نیمی از مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی متعلق به بخش خصوصی است و نیمی دیگر متعلق به دستگاه‌های دولتی و عمومی شامل شرکت های تولیدی، موسسات وابسته به دولت و کسانی‌که در چهار حوزه صنعت، کشاورزی، خدمات و هنر دارای تخصص هستند،است.
وی با اشاره به وظایف دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: وظیفه ما گسترش مرزهای دانش نیست بلکه به دنبال پرورش نیروی متخصص و رفع نیاز جامعه هستیم.

**هیچ کدام از مراکز دانشگاه علمی کاربردی تعطیل نمی‌شوند
رئیس دانشگاه علمی کاربردی با اشاره به جایگاه آموزش های مهارتی در جامعه گفت: صندلی های خالی در دانشگاهها و هزینه های مازاد نتیجه رقابت ناسالم مراکز آموزش عالی در کشور است.
وی اضافه کرد: بالا بردن ظرفیت پذیرش با افزایش بی رویه مراکز دانشگاهی در کشور نه تنها در راستای تربیت نیروی کارآمد صورت نپذیرفته بلکه باعث تحمیل هزینه بسیاری به کشور شده است.
امید اضافه کرد: تعداد مراکز آموزش علمی کاربردی این دانشگاه نیز طی مدت کوتاهی تقریبا چهار برابر شده به گونه‌ای که بخشی از مشکلات مراکز با سابقه ناشی از همین گسترش بی‌رویه و غیر کارشناسی بوده است.

**شناسایی مشاغل کشور توسط دانشگاه علمی کاربردی
این مسئول با اشاره به اینکه آمار دقیقی از مشاغل در کشور وجود ندارد،گفت: در حوزه پژوهشی دانشگاه درحال احصا و شناسایی مشاغل کشور است.
وی اظهار کرد: در دنیا بیش از 15 هزار شغل وجود دارد در حالی‌که مشاغل شناخته شده کشور کمتر از سه هزار شغل است بنابراین باید 2 تا سه هزار شغل جدید ایجاد کنیم.
امید با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی باید نیروهایی تربیت کند تا آماده ورود به بازار کار باشند، افزود: دانشگاه جامع با برخورداری از چابکی و چالاکی خود باید با شناسایی ظرفیت های شغلی و مزیت های نسبی در هر استان شغل های مورد نیاز و مورد تقاضای صنعت را شناسایی کند تا بتواند دروس رشته های تحصیلی را تدوین کند.
وی در پایان یادآور شد: هرساله باید رشته های دانشگاه بازنگری و به روزرسانی شوند تا بتوانند پاسخگوی نیاز جامعه باشند.
7389*3013
خبرنگار: نسرین رحیمی**انتشار دهنده: وحید مقدم سلیمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۳۵۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، افشین غنی‌زاده سرپرست به همراهی مرتضی کهراریان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در راستای تعامل و همکاری با سازمان‌ها، ارگان‌ها، صاحبان صنایع و شرکت‌های فعال تفاهم‌نامه همکاری با نمایندگان معاونت علمی پژوهشی ناحیه مقاومت بسیج سپاه کرمانشاه و شرکت بیمه زندگی خاورمیانه امضا کردند.

افشین غنی‌زاده با تأکید بر اهمیت ارتباط دانشگاه در راستای سیاست‌های کلان آموزشی، پژوهشی فرهنگی و اقتصادی با اشاره به فعالیت‌های مشترک در زمینه‌های مختلف مورد توافق طرفین اظهار کرد: هدف از این تفاهم‌نامه‌ها دستیابی به موضوعات مهم و مورد توافق طرفین است که با مذاکرات قبلی مشخص شده و در تحقق موضوعات مورد توافق طبق مفاد تفاهم‌نامه اقدام می‌کنیم.

وی افزود: در راستای تحقق سیاست‌های کلی نظام مقدس اسلامی و به‌منظور بهره‌مندی نظام‌مند از خرد جمعی، همکاری و ارتباط بین دانشگاه‌ها، ارگان‌ها، صنایع و شرکت‌های مختلف ازجمله معاونت علمی پژوهشی ناحیه مقاومت بسیج سپاه کرمانشاه و شرکت بیمه زندگی خاورمیانه می‌تواند به ارتقای کمی و کیفی اهداف و برنامه‌های مشترک طرفین یاری رساند؛ بنابراین با امضای این تفاهم‌نامه‌های همکاری، در این مسیر گام برمی‌داریم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی برای استمرار ارتباط سازمان‌یافته مابین طرفین به‌منظور برطرف کردن نیاز‌های متقابل را از مهم‌ترین اهداف این تفاهم‌نامه برشمرد.

به گزارش آنا،‌ تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با معاونت علمی پژوهشی ناحیه مقاومت بسیج سپاه کرمانشاه به مدت سه سال در هفت ماده ۴ تبصره بوده و به امضای غنی‌زاده نماینده دانشگاه و غلامعلی یاربیگی نماینده ناحیه مقاومت سپاه همچنین تفاهم‌نامه با شرکت بیمه زندگی خاورمیانه نیز به مدت دو سال در ۸ ماده و دو تبصره به امضای رئیس دانشگاه و سیامک حبیبی مدیر توسعه شرکت بیمه زندگی خاورمیانه رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • پیروزی نوجوانان هندبال ایران در نخستین دیدار تدارکاتی مقابل ترکیه
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی
  • رتبه پانزدهم علمی جهان نتیجه رشد علمی کشور است
  • شیوه‌نامه کنگره «شهدای غریب در اسارت» تدوین شد
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید