Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@15:05:10 GMT

پشت پرده تصویب تعرفه پرستاری در منزل/حساب وزیر جداست

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۳۷۰۴۶

پشت پرده تصویب تعرفه پرستاری در منزل/حساب وزیر جداست

قائم مقام سازمان نظام پرستاری کشور، گفت: تصویب تعرفه مراقبت پرستاری در منزل، هیچ وقت جزو اهداف دو معاونت وزارت بهداشت نبوده و اگر اصرار وزیر نبود، شاید این تعرفه ها هنوز هم به تصویب نمی رسید

محمد شریفی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر، به تصویب تعرفه مراقبت پرستاری در منزل اشاره کرد و افزود: تعرفه مراقبت پرستاری در منزل در سال ۷۸ و در زمان وزارت دکتر فرهادی به تصویب رسیده بود، اما چون مخالفان جدی در بدنه پزشکی وزارت بهداشت وجود داشت، از آن حمایت جدی نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان این مطلب که در آن زمان بیش از ۱۰۰۰ مرکز مراقبت پرستاری در منزل راه اندازی شده بود، گفت: متاسفانه عدم حمایت از این مراکز، باعث شد تا مراکز غیرقانونی با توجه به نیاز مردم، وارد بازار کار پرستاری شوند.

شریفی مقدم با اشاره به این موضوع که نیاز به مراقبت پرستاری در منزل همواره وجود داشته و دارد، تاکید کرد: در سال ۹۵، وزارت بهداشت یک طرح دو صفحه ای از ایجاد مراکز مراقبت پرستاری را فقط برای سر باز کردن از خودش، به دبیرخانه شورای عالی بیمه داد و پیگیر آن نشد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان نظام پرستاری به عنوان نماینده جامعه پرستاری کشور به دنبال پیگیری این طرح بوده است، تصریح کرد: سازمان نظام پرستاری در جلساتی که در دبیرخانه شورای عالی بیمه با محوریت بررسی تعرفه مراقبت پرستاری در منزل تشکیل می شد، حضور فعال داشته است. ضمن اینکه، در سازمان نظام پرستاری، طرحی جامع و تخصصی با همین موضوع را تهیه و در جلسه دبیرخانه شورای عالی بیمه مطرح کردیم.

شریفی مقدم با اشاره به برگزاری ۵ جلسه با موضوع تعرفه مراقبت پرستاری در منزل در دبیرخانه شورای عالی بیمه، گفت: متاسفانه در هیچ کدام از این جلسات، نمایندگان معاونت های پرستاری و درمان وزارت بهداشت حضور پیدا نداشتند.

وی ادامه داد: ناگفته نماند، زمانی که سازمان نظام پرستاری به همراه دبیرخانه شورای عالی بیمه، بحث تعرفه مراقبت پرستاری در منزل به صحن شورای عالی بیمه آورده شد، معاونین درمان و پرستاری وزارت بهداشت، جلسه را ترک کردند.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری با عنوان این مطلب که اگر اصرار وزیر بهداشت بر تصویب تعرفه مراقبت پرستاری در منزل نبود، شاید این طرح همچنان باقی می ماند، افزود: دوستان در بدنه وزارت بهداشت، سه سال در مقابل این طرح مقاومت کردند و حالا که به تصویب رسیده است، خود را مدافع پرستاری می دانند.

شریفی مقدم با اشاره به تلاش های صورت گرفته در شورای عالی بیمه، گفت: جامعه پرستاری، تشکر خودش را بابت تصویب تعرفه مراقبت پرستاری در منزل، از دولت، شورای عالی بیمه، وزارت رفاه و شخص وزیر بهداشت اعلام می دارد.

وی در عین حال انتقاداتی هم به تعرفه های تعیین شده برای خدمات مراقبت پرستاری در منزل وارد دانست و افزود: آنچه تصویب شده با آنچه در حال حاضر بابت این خدمات دریافت می شود، خیلی تفاوت دارد، بطوریکه در تهران بابت یک شبانه روز مراقبت پرستاری در منزل بین ۷۰۰ تا یک میلیون تومان دریافت می شود، اما بر اساس تعرفه مصوب، این رقم در حدود ۳۳۰ هزار تومان تعیین شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۳۷۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت سوخت رانندگان باطل می شود!

تین نیوز

رئیس کل بیمه مرکزی به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث هشدار داد، در صورت پرداخت نشدن حق بیمه، کارت سوخت وسیله نقلیه آنها متوقف می شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از صدا و سیما، علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اختلاف نظر درباره وصول و هزینه کرد حق بیمه ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت، گفت: طبق قانون افرادی که در تصادفات رانندگی دچار حادثه می شوند در زمان انتقال به بیمارستان، نباید هیچ وجهی پرداخت کنند، چراکه از حق بیمه آن ها رقمی قبلا برای استفاده از خدمات رایگان پزشکی واریز کرده اند.

استاد هاشمی افزود: موضوعی که وجود دارد اختلاف بین بیمه مرکزی و وزارت بهداشت بر سر پرداخت نشدن هزینه ۱۰ درصدی حق بیمه شخص ثالث است که کمیسیون بهداشت مجلس امروز به این موضوع ورود و آن را بررسی کرد.

وی گفت: امروز در کمیسیون بهداشت مجلس بحث های خوبی مطرح شد و ما هم گزارش مبالغی که سال های گذشته پرداخت کرده بودیم را به صورت شفاف ارائه کردیم. ما در بیمه مرکزی مدعی هستیم که طبق قانون عدد مشخص شده در سال های گذشته را پرداخت کرده ایم، دیوان محاسبات کشور هم که در این جلسه حضور داشت، ادعای ما را تأیید کرد.

استاد هاشمی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۵.۸ همت به حساب وزارت بهداشت واریز کردیم، گفت: وزارت بهداشت معتقد است که این عدد به این وزارتخانه واریز نشده است.

وی افزود: تکلیف کمیسیون بهداشت این است که این عدد به طور کامل در اختیار وزارت بهداشت و بیمارستان ها قرار بگیرد تا آن ها بتوانند خدمات لازم را در اختیار بیماران سوانح رانندگی ارائه دهند. بر این اساس، مقرر شد کمیته ای متشکل از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و کمیسیون بهداشت مجلس برای بررسی علت واریز نشدن حق بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت تشکیل و با نظارت، پرداخت حق بیمه شخص ثالث را راستی آزمایی کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه متأسفانه بیش از ۸۰ درصد موتورسیکلت ها فاقد بیمه شخص ثالث هستند، تصریح کرد: پارسال افراد می توانستند یک روزه، دو روزه یا یک ماهه برای نقل و انتقالات وسیله نقلیه خود بیمه خریداری کنند که ما مانع از این کار شدیم و مدت بیمه را یک ساله کردیم. همچنین در کنار این اقدام افرادی که موتورسیکلت های صفر را خریداری کردند مشمول تخفیف ۲۰ درصدی بیمه شدند.

آقای استاد هاشمی ادامه داد: با همکاری پلیس راهور فراجا و موافقت وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع بیمه مرکزی برای کمک به افرادی که بیمه خریداری نکرده اند مقرر کردیم جریمه آن ها مشمول بخشودگی قرار بگیرد.

وی همچنین ضمن هشدار به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث گفت: ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شد؛ لذا طبق قانون بناست خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • رانندگان آژانس شهرداری قزوین بیمه‌ تکمیلی می‌شوند
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!