Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند- نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه در مجلس با بیان اینکه برخی مناطق نهبندان و سربیشه با تانکر آبرسانی می‌شود، گفت: با این اعتبارات قطره‌چکانی نمی‌توان مشکلات را برطرف کرد.

به گزارش قدس آنلاین، نظر افضلی با اشاره به مشکلات و راهکارهای حوزه انتخابی خود اظهار داشت: یکی از مشکلات حوزه انتخابیه این شهرستان کمبود آب است که در این راستا در برخی مناطق با تانکر آبرسانی می‌شود که بیشتر اوقات در فصل گرما واقعا این آبرسانی با تانکر هم نمی‌تواند جوابگوی مردم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نیاز به مجتمع‌های آبرسانی در منطقه بیش از این است، افزود: در حوزه سربیشه و نهبندان علاوه بر آبرسانی در زمینه راه‌ها هم مشکلاتی وجود دارد و در هر شاخصی که دست بگذاریم نیاز به سرمایه است برای مثال ۸۰ میلیارد تومان برای مجتمع‌های آبی در حال ساخت و ۱۰۰ میلیارد تومان برای راه‌های روستایی نیاز است.

نماینده مردم سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی گفت: با این اعتبارات قطره چکانی نمی توان مشکلات را برطرف کرد، باید به مردم این مناطق مرزی توجه ویژه ای شود، زیرا شهرستان نهبندان و سربیشه بخش های زیادی از این دو شهرستان در حاشیه مرز است و برای نگهداشت مردم در این مناطق مناطق مرزی باید برای معیشت آنها شغل ایجاد شود.

افضلی با بیان اینکه اگر نمی‌توانیم برای کوتاه مدت مردم در زمینه اشتغال برنامه داشته باشیم، باید برای بلند مدت برنامه‌ریزی داشته باشیم، افزود: باید به مردم مرزنشین توجه ویژه شود و در دیدار با رئیس مجلس شورای اسلامی هم گزارش ی ارائه شد که در این منطقه، بعد از میغان بیابان است و تا گرمسار وقم دیگر منطقه‌ای که جمعیت وجود داشته باشد نیست، پس باید این کریدور جمعیتی را بیشتر دریابیم.

وی بیان داشت: ۳۰ درصد از مردم در این دو منطقه زیرپوشش نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی هستند ما باید آنها را توانمند و برای مردم شغل ایجاد کنیم و با توجه به جایگاه، پتانسیل هر منطقه را فعال کنیم، به عنوان مثال در یک منطقه بازارچه‌های مرزی، در یک منطقه کشاورزی، دریک منطقه معدن فعال کنیم.

نماینده مردم شهرستان‌های نهنبدان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: بازارچه دوکوهانه مدتی بود تعطیل بوده که در حال حاضر رایزنی‌هایی برای بازگشایی مجدد آن درحال انجام است و باید جاده مواصلاتی ماهیرود را با اتصال راه‌های نزدیکتر بهتر کنیم ودر واقع برای این منطقه سربیشه ونهبندان پکیج همه جانبه باید در نظر گرفته شود.

افضلی افزود: می‌توانیم مناطقی که نزدیک به کشور افغانستان است مجوز برای حفر چاه کشاورزری داده شود و برای این چاه‌های کشاورزی الگوی کشت بدهیم، وقتی یک فرد روستایی مرزنشین احساس کند که ماهیانه حداقل ۸۰۰ هزار تومان دارد هیچگاه محیط زندگی خود را ترک نمی‌کند و تنها راه تثبیت جمعیتی در منطقه ایجاد شغل است.

وی با اشاره به ایجاد ستاد احیای قنات در کشور گفت: تاکنون بودجه قنات ها در کشور تنها ۲۰ میلیارد تومان که بسیار ناچیز است بوده و با پیگیری‌هایی که صورت گرفته، امسال این بودجه در کشور به ۷۰ میلیارد تومان افزایش یافه است.

وی گفت: در خراسان جنوبی ۲۰ هزار رشته قنات وجود دارد که تملک ما در منطقه در بخش اعتبارات قنات ها در سالهای گذشته بین ۲۷ درصد تا ۳۰درصد بوده است.

نماینده مردم شهرستانهای نهبندان وسربیشه در مجلس شورای اسلامی گفت: باید لایروبی قناتها انجام شود زیرا قنات قلب تپنده است و باید همکاری‌های همه جانبه بین نهادها و دستگاه‌ها وجود داشته باشد.

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۳۷۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان گفت: با توجه به کمبود آب، آب‌نماها با حرکت آب به صورت چرخشی مصرف پایینی دارد و تأمین آب ۴۱ آب‌نمای این منطقه از شبکه آب‌رسانی شهری نیست.

حسن محمدحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت احداث آب‌نماها در شهر اظهار کرد: استفاده از آبنما در نزدیکی محل زندگی و محل رفت و آمد شهروندان سبب آرامش می‌شود، چراکه آب نمادی از پاکی و آرامش است همچنین آبنما با ایجاد چشم‌اندازی زیبا و دل‌انگیز همراه با آوای خوش فرود مایع زندگی، می‌تواند در یک لحظه تمام رفتارهای بد روانی را از دل و جان آن‌ها بزداید.

وی افزود: علاوه بر عنصر آب به‌عنوان یکی از زیباترین زمینه‌های دیداری و یکی از موارد تکمیلی فضای سبز شهری مور استفاده قرار می‌گیرد.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان با اشاره به وجود ۴۱ آب‌نما در سطح این منطقه تصریح کرد: در راستای احترام به مردم شهر آب‌نماهایی بنا به موقعیت مکانی همچون بوستان‌ها، معابر و یا تقاطع‌ها ایجاد شده است که موجب کاهش تنش‌های مردمی می‌شود، به‌طور مثال در محل تقاطع جای توقف خودرو پشت چراغ قرمز، روشنی آب‌نما موجب شده است راننده و سرنشینان خودرو با آرامش دقایق را سپری کنند.

محمدحسینی ادامه داد: آب‌نماهایی که در بوستان‌ها احداث می‌شود، با مساحت بیشتر با نمایش مطلوب پرتاب آب همچنین وجود نیمکت‌هایی در اطراف آن محیطی دلنشین را برای اهالی و رهگذران ایجاد و مدت زمان آرامش بخشی برای آن‌ها فراهم می‌کند

وی با اشاره به نگهداری آب‌نماها گفت: با توجه به فعال بودن آب‌نماها در ساعاتی از روز، نوسازی و تعمیر دوره‌ای آب‌نماها در برنامه‌های این منطقه قرار می‌گیرد؛ از طرف دیگر تعمیرات اساسی همچون رنگ‌آمیزی و نوسازی تأسیسات برق و آبرسانی نیز جز فعالیت‌های همکاران خدوم اداره خدمات شهری این منطقه قرار خواهد گرفت.

مدیر منطقه ۸ شهرداری اصفهان خاطر نشان کرد: با توجه به کمبود آب، آب‌نماها با حرکت آب به صورت چرخشی مصرف پایینی داشته و تأمین آب آن از شبکه آب‌رسانی شهری نیست، همچنین آلودگی آب داخل آب‌نما موجب شده است هر هفته یا هر دو هفته یک بار نیاز به تعویض آب داشته باشد که متذکر می‌شویم تعویض آب با کف‌کش بوده و برای مصرف مجدد به فضاهای سبز شهری هدایت می‌شود.

کد خبر 748612

دیگر خبرها

  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد
  • اتصال خط ۵۰۰ مخزن عباس آباد به خط اصلی آبرسانی منطقه ۹ پله ارومیه
  • بهره مندی بیش از ۹۰ روستا در مناطق شرقی کرمانشاه از آب شرب خانگی
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • آغاز آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از طرح آبرسانی به شهرستان بهمئی
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست