Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نامه نیوز»
2024-04-20@01:58:57 GMT

سوزاندن چربی های شکم با این ادویه‌ پرکاربرد‌!

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۳۸۱۰۷

دارچین یکی از پرکاربرد‌ترین ادویه‌های موجود است که در غذاهای گوناگونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. دارچین ادویه محبوب سرآشپزهاست که علاوه بر خوش طعم کردن غذا‌ها، به بدن در کاهش دادن وزن کمک شایان توجهی می‌کند. تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف دارچین، سوخت‌وساز (متابولیسم) بدن را بهبود بخشیده و افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یافته‌های حاصل شده از این تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف روزانه یک‌چهارم قاشق چایخوری از این ادویه، سوخت و ساز (متابولیسم) بدن را تا ۲۰ بار فرا‌تر از توانایی طبیعی بدن افزایش می‌دهد و به بدن اجازه می‌دهد تا چربی و کالری‌های ذخیره شده را با سرعت بیشتر و کارآمدی بهتری بسوزاند.

به گزارش نامه نیوز ، در حقیقت، هنگامی که سوخت و ساز (متابولیسم) بدن افزایش می‌یابد، بدن این توانایی را پیدا می‌کند که برای انرژی خود از چربی ذخیره شده در سلول‌ها استفاده کند. اگر بدن افراد دارای رژیم، از سوخت و ساز (متابولیسم) پایینی برخوردار باشد، بدن آن‌ها نمی‌تواند چربی ذخیره شده را بسوزاند، در نتیجه وزن آن‌ها افزایش یافته یا به عبارتی وزنی از دست نمی‌دهند.

براساس مطالعات، هنگامی که دارچین را با غذا مصرف کنیم نه‌به‌صورت جداگانه، به بدن کمک می‌کند تا قند ذخیره شده را بهتر و کارآمد‌تر بسوزاند و در نتیجه این کار، سطوح قند خون کاهش می‌یابد. با کاهش یافتن سطوح قند خون، بدن می‌تواند سطوح انرژی، میل به غذا و سیگنال‌های گرسنگی خود را تنظیم کند. علاوه بر این، تمایل بدن برای ذخیره چربی را نیز کاهش می‌دهد.

با فوایدی که به خاطر افزایش سوخت‌وساز (متابولیسم) و تعادل قند خون نصیب بدن می‌شود، دارچین در ‌‌نهایت به سلول‌های چربی درون بدن کمک می‌کند تا نسبت به سطح انسولین خون پاسخ‌ده و دارای عکس‌العملی سریع باشد. و نتیجه این پاسخ‌دهی فوایدی است که از سوزاندن چربی و کاهش وزن به دست می‌آید.
دارچین را وارد زندگی خود کنید

دارچین، این ادویه خوش طعم را می‌توانید به غذاهای مورد علاقه خود اضافه کنید. غذا‌ها و نوشیدنی‌هایی که به‌طور معمول این ادویه در آن‌ها به کار برده می‌شود، عبارتند از:

کمی دارچین به چای یا قهوه اضافه کنید. بسیاری از چایی‌هایی که طعم ندارند با دارچین بسیار خوش طعم می‌شوند. حتی می‌توانید به چایی‌های طعم‌دار هم دارچین اضافه کنید.

در تمام غذا‌ها می‌توانید از دارچین استفاده کنید. اگر مقدار دارچینی را که به غذا اضافه می‌کنید، جوانه‌های چشایی شما را تحریک نمی‌کند، مقدار آن را افزایش دهید. نگران نباشید، طعم غذایتان بد نخواهد شد.
با این حرکات ساده چربی شکم را آب کنید!!!

بلغور بدون طعم هم در سوزاندن سلول‌های چربی بسیار فوق‌العاده عمل می‌کند. اگر می‌خواهید فواید آن را افزایش دهید، بلغور را با دارچین بپزید.

ماست ساده و بدون چربی هم در کاهش وزن مؤثر است. اما رژیم‌گیرندگان به نداشتن طعم آن معترض هستند. به همین خاطر پیشنهاد می‌کنیم که به ماست خود دارچین اضافه کنید.

پنیر روستایی- یا به عبارت دیگر دست‌ساز- به‌دلیل چربی پایین و میزان پروتئین بالا، ماده غذایی پرطرفداری است. برای شیرین کردن این نوع از پنیر، از دارچین استفاده کنید.

دارچین را می‌توانید همراه با میوه‌های فصلی نیز مصرف کنید. کمی از آن را به سیب و کدو تنبل اضافه کنید. بسیار لذیذ خواهد شد.
رابطه دارچین و دیابت

برای هر بیماری‌ای که مردم می‌شناسند و از آن آگاهی دارند، یک نوع درمان طبیعی ارائه شده است. محدوده این نوع درمان‌ها از بیماری‌های خوش‌خیم تا بیماری‌های بدخیم را در برمی‌گیرد. با این حال این بدان معنا نیست که هیچ نوع درمان طبیعی مؤثری برای بیماری‌ها وجود ندارد. برای مثال می‌توان از درمان دیابت به وسیله دارچین نام برد اما این چگونه عمل می‌کند و اینکه آیا خطری ندارد؟

هنگامی که به دیابت مبتلا شوید، مشکل شما با انسولین و قند خواهد بود؛ چه زمانی که لوزالمعده (پانکراس) شما به اندازه کافی انسولین تولید نکند- همانطور که در دیابت نوع اول دیده می‌شود- و چه زمانی که سلول‌های بدن شما به انسولین تولید شده پاسخ ندهند، همانطور که در دیابت نوع دوم دیده می‌شود.

درمان‌های موجود، برای درمان این دو نوع دیابت و کاهش شدت بیماری است، اما هدف اصلی از درمان این دو نوع از بیماری دیابت، دستیابی به میزان کافی انسولین و اطمینان یافتن از این موضوع است که سلول‌ها انسولین را پس نزده و می‌پذیرند. اما چرا؟ برای اینکه از این گلوکز یا قند برای سوخت در جریان خون استفاده شده و خون به خوبی در رگ‌ها جریان یابد.

گاهی اوقات برای درمان، استفاده از رژیم غذایی مناسب و ورزش کردن پیشنهاد می‌شود و در رابطه با دیابت نوع اول، درمان با انسولین جایگزین یا داروهای مخصوص این بیماری تجویز می‌شود اما همواره این سؤال در ذهن مردم بود که آیا درمان طبیعی برای این بیماری وجود دارد؟ و گویا استفاده از دارچین پاسخ این سؤال بود.

حتما بخوانید این نوشیدنی چربی های شکم تان را آب می کند!
از آنجا که دیابت نوع اول درباره موضوعی فیزیکی است و استفاده از دارچین می‌تواند در درمان آن مؤثر واقع شود اما در دیابت نوع دوم، لوزالمعده (پانکراس) به خاطر آسیبی که دیده است نمی‌تواند به اندازه کافی انسولین تولید کند و در نتیجه دارچین هیچ تأثیری در بهبود یا درمان بیماری نخواهد داشت.

باید این نکته را به شما یادآور شد که همواره قبل از آنکه تغییری در روش درمان خود به‌وجود آورید- به‌خصوص زمانی که به دیابت مبتلا هستید- حتما با پزشک خود مشورت کنید. حال به بررسی این موضوع می‌پردازیم که چگونه دارچین بر سطوح قند موجود در بدن تأثیر می‌گذارد.

مطالعاتی که در مرکز تحقیقاتی تغذیه انسان در وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا انجام شده است، به مطالعه اثرات ۵۴ گیاه گوناگون بر همرنگی استتاری انسولین در آن‌ها پرداخته است و گیاهی که از این مطالعه سربلند بیرون آمد، دارچین بود.

عنصری که در دارچین به انسولین شباهت دارد، MHCP نام دارد. این، عنصری شیمیایی و محلول در آب است که در سیستم بدن شبیه به انسولین عمل کرده و مصرف قند را در سلول‌ها افزایش می‌دهد. به‌طور کلی، این تحقیقات امیدوار‌کننده به‌نظر می‌رسد اما باید خاطر نشان‌سازیم که این تحقیقات آزمایشگاهی بوده و تاکنون روی انسان انجام نشده‌اند.

با تکیه بر این تحقیقات، درمانی هم به صورت آزمایشی در کلینیک بالینی کوچکی در پاکستان صورت گرفت. ۶۰داوطلب بیمار با میانگین سنی ۵۲سال انتخاب شدند که هر کدام حداقل ۷سال بوده که به دیابت مبتلا بودند. گروه به ۲بخش تقسیم شد؛ در یک دوره چهل‌روزه، به نیمی از آن‌ها دارچین داده شد و به نیمی دارونما (پلاسیبو)؛ نتایج کسب شده از این روش درمانی شگفت‌انگیز و حیرت‌آور بود!

ابتدای آزمایش، وسط آزمایش و انتهای آن، سطوح قندخون بیماران اندازه‌گیری شد. سطوح قندخون گروهی که دارچین مصرف کرده بود، پس از پایان آزمایش به مقدار قابل توجهی پایین آمده بود اما در گروهی که از دارونما استفاده کرده بود، هیچ تغییر خاصی رخ نداده بود.

پس اگر به دیابت مبتلا هستید، مصرف دارچین را در رژیم غذایی خود قرار دهید. مطمئن باشید که ضرر نخواهید کرد.

منبع : سلامتی

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۳۸۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین راهکار برای کاهش وزن

به گزارش خبرآنلاین، در حالی که تب مصرف داروهای لاغری به صورت خودسرانه و تجویز پزشک در میان افراد دارای اضافه وزن به شدت داغ است اما سازمان غذا و دارو از مجموع تمام داروهای تایید شده لاغری تنها مصرف یک دارو را به بدون نسخه مجاز اعلام کرده و مصرف خودسرانه سایر داروها قطعا عوارضی را برای مصرف‌کنندگان دارد.

همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: آمار افراد با اضافه وزن و چاقی نه تنها در ایران که در بسیاری از کشورها روند رو به افزایش دارد. آمارهای رسمی وزارت بهداشت نشان می‌دهد که بیش از یک چهارم افراد در ایران چاق هستند، اما به گفته متولیان نظام سلامت، معضل اصلی در این حوزه رشد غیراصولی مصرف داروهای لاغری است که عمدتا هم بدون تجویز پزشک صورت می‌گیرد و عوارض متعدد و حتی مرگبار برای مصرف‌کنندگان دارد.

البته مصرف هیچ‌ دارویی بی‌ضرر نیست اما مصرف خودسرانه داروهای لاغری خطرات بیشتری دارد. درواقع داروهای لاغری تاثیرات منفی و مخربی بر جسم و روان مصرف‌کنندگان دارد و نکته مهم این که از مجموع داروهای لاغری موجود در بازار دارویی کشور که مورد تایید سازمان غذا و داروست، تنها یک دارو تاییدیه مصرف بدون نسخه و تجویز پزشک دارد و درباره سایر داروها مصرف با تجویز پزشک بر اساس شرایط فرد توصیه می‌شود.

دکتر ریحانه خیری، کارشناس تجویز و مصرف منطقی دارو در سازمان غذا و دارو و متخصص توکسیکولوژی و فارماکولوژی در این باره توضیحات بیشتری می‌دهد.

بهترین راهکار کاهش وزن

خیری با تاکید بر این که تنها دوز ۶۰ میلی‌گرمی داروی لاغری اورلیستات از سوی سازمان غذا و دارو تاییدیه مصرف بدون نسخه را دارد و به عنوان داروی اوتی‌سی مطرح است، بیان می‌کند: افراد می‌توانند این دارو را به صورت مستقیم و بدون تجویز پزشک مصرف کنند.

البته به تاکید کارشناس تجویز و مصرف منطقی دارو در سازمان غذا و دارو بهترین روش برای کاهش وزن -به ویژه در بی‌ام‌آی‌های بیشتر از ۳۰- ورزش و رژیم است و این داروها تنها می‌توانند کمک‌کننده باشند و همراه با این دو روند کاهش وزن را تسهیل کنند.

او درباره اثربخشی این دارو هم توضیح می‌دهد: اورلیستات، داروی مهارکننده آنزیم لیپاز است که باعث می‌شود تقریبا چیزی حدود ۲۵ درصد چربی که فرد می‌خورد جذب نشود. مصرف آن هم به گونه‌ای است که حدود ۱۶ هفته به همراه رژیم و ورزش منجر به نتیجه خواهد شد و فرد ۵ درصد وزن بدن خود را از دست خواهد داد.

این کارشناس دارویی تاکید می‌کند: غذایی که همراه با این دارو مصرف می‌شود باید کم‌چرب باشد و حتی در شرایطی که غذا حاوی هیچ نوع چربی نیست، عدم مصرف آن توصیه می‌شود. بیشتر از ۳بار مصرف روزانه هم این دارو توصیه نمی‌شود و ممنوعیت مصرف در افراد زیر ۱۸ سال هم دارد.

داروهای لاغری اثربخشی متفاوتی دارند و در صورت مصرف خودسرانه، می‌توانند عوارضی را در بدن افراد در پی داشته باشند. خیری با تایید این مطلب عنوان می‌کند: حتی درباره همین داروی مورد تایید سازمان غذا و دارو به صورت مصرف بدون نسخه هم ممکن است عوارض و تداخلاتی با داروهای دیگر (تیروئیدی، دیابتی، ضدلخته) وجود داشته باشد و حتی فرد را دچار شرایط اورژانسی برای تخلیه ادرار یا بی‌اختیاری مدفوع کند. افرادی که پیوند عضو دارند، زنان باردار و شیرده، افراد بدون اضافه وزن یا مبتلا به آلرژی هم نباید از این دارو استفاده کنند. اگر بعد از مصرف هم فرد با علائم سنگ کلیه، مشکلات کبدی و دل‌دردهای مداوم و شدید مواجه شد، باید دارو قطع و به پزشک شود.

او ادامه می‌دهد: در دروان مصرف دارو هم باید مولتی‌ویتامین‌ و ویتامین‌های آ، د، ای و کا به صورت روزانه مصرف شود. بهترین زمان مصرف ویتامین‌ها آخر شب و زمان خواب است چون این دارو همان میزان که می‌تواند مانع جذب چربی شوند، ویتامین‌های محلول در چربی را هم تحت تاثیر قرار می‌دهد و منجر به کاهش آنها در بدن است.

به گفته این کارشناس، عوارض مصرف دارو هم می‌تواند تهوع، استفراغ، درد در ناحیه مقعد، درد شکمی و درد معده، مدفوع چرب، نفخ و تغییراتی در عملکرد روده باشد. اگر غذا چربی بیشاری هم داشته باشد، برخی عوارض دیگر مثل احساس خستگی، تیره‌شدن رنگ ادرار، خارش، بی‌اشتهایی، زردی در پوست و چشم، مشکلات دندان و لثه، علائم شبه سرماخوردگی مثل تب و لرز، سردرد، راش‌های پوستی هم می‌تواند دیده شود.

۳دسته داروهای لاغری

داروهای لاغری به چند دسته تقسیم می‌شوند؛ کاهش دهنده وزن، ضد اشتها و دفع کننده چربی و به تاکید متخصصان تغذیه مصرف خودسرانه و بدون نظارت پزشک این داروها می‌تواند منجر به بروز عوارض برای مصرف‌کنندگان شود.

عوارض کاهش دهنده‌های وزن

مکانیسم این داروها به گونه‌ای است که باعث دفع زیاد آب از بدن می‌شوند و وزن بدن فرد به سرعت کاهش پیدا می‌کند. لاغری ناشی از مصرف این داروها دفع آب است و نه چربی. این نوع لاغری موقتی است و فرد دوباره به وزن قبلی خود برمی‌گردد. این گروه داروها همچنین باعث تخلیه سریع دستگاه گوارش و دفع الکترولیت‌های بدن می‌شوند که منجر به بروز عوارضی از جمله خستگی، فرسودگی کلیه، افتادگی پوست و... است. در صورت مصرف و قطع خودسرانه، مشکلاتی از جمله یبوست، تنبلی روده، آسیب‌های گوارشی، کاهش جذب مواد مغذی و... بروز می‌کند.

عوارض ضد اشتهاها

داروهای لاغری ضد اشتها می‌توانند حاوی مخدر باشد و مشکلاتی نظیر اعتیاد، افسردگی، فراموشی و تنگی نفس و اختلال در دستگاه گوارش دارند. از عوارض مصرف این داروهای لاغری اختلال در متابولیسم بدن، تعریق و درد، کم خوابی شدید و... است.

عوارض دفع کننده‌های چربی

این داروها با تاثیر بر آنزیم‌های گوارشی باعث کاهش جذب بدن می‌شود و تاثیری بر جذب کربوهیدرات‌ها ندارند. اسهال چرب، تکرر یا بی‌اختیاری دفع مدفوع، نفخ، کرامپ و دردهای شکمی، کاهش جذب ویتامین‌های محلول در چربی، کاهش میزان اسیدهای چرب ضروری بدن و... از عوارض مصرف این نوع داروهاست.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896214

دیگر خبرها

  • توزیع انسولین قلمی وارداتی از هفته آینده
  • صدرنشینی سرخ‌ها با سوزاندن «نفت»/ پرسپولیس منتظر لغزش استقلال
  • فواید یک ویتامین برای زنان
  • توزیع انسولین قلمی وارداتی از هفته آینده در کرمانشاه
  • فرآیند تولید ادویه ها در کارخانه (فیلم)
  • ۷ حرکت ورزشی مفید برای آب کردن شکم زنان
  • این ۵ عادت سلامت پوست را به خطر می‌اندازند
  • از عوارض دیابت چه می‌دانید؟
  • برای لاغری گردو را این طور مصرف کنید
  • بهترین راهکار برای کاهش وزن