Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز |

تجمع‌های اعتراضی در مقابل استانداری این بار به ایستگاه اتوبوسران‌ها و مینی‌بوس‌ران‌ها رسید و آن‌ها با گلایه از بلاتکیلفی خود در مورد سازمان مشخصی برای رسیدگی به مشکلات آنها، خواستار حذف هزینه‌های اضافی در پروانه‌های فعالیت خود شدند.

بعد از تجمع کارگران اخراج شده روغن نباتی جهان امروز نوبت به تجمع اتوبوس‌رانان و مینی‌بوس‌داران رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معترضان امروز استانداری از بی‌برنامگی سازمان‌ها در مورد تصدی‌گری امور مربوط به اقشار مختلف گلایه داشتند و ادعا می‌کردند مشکل ما این است که هر کسی صبح زودتر از خواب بیدار شود، ادعا می‌کند که رئیس ما است.

آن‌ها از هزینه‌هایی که ارگان‌های مختلف در قالب سیاست‌گذاری‌های متغیر می‌گیرند، گلایه‌مند هستند و نمی‌خواهند زیر نظر سازمانی قرار بگیرند که فعالیت‌های آن متفاوت است در حالی که خود دارای اتحادیه جداگانه هستند.

یکی از معترضان ابراز کرد: اتوبوسرانی ابتدای سال از همه ما مدارک و 70 هزار تومان گرفت و برای ما کارت تردد صادر کرد اما چند روزی است که تاکسیرانی از طرف دیگر برای همه رانندگان پیامک ارسال کرده و از رانندگان می‌خواهد 200 هزار تومان را به حساب تاکسیرانی پرداخت کنند و تهدید کرده با خودداری از این اقدام کارت سوخت آن‌ها باطل می‌شود.

معترضان فعالیت اتوبوسرانی زیر نظر تاکسیرانی را دور از منطق می‌دانند و می‌گویند فعالیت این دو سازمان سنخیتی با هم ندارد و از طرفی در این حالت با وجود قوانینی که برای تردد ناوگان درون‌شهری و برون شهری دارد فعالیت دستگاه‌هایی مانند سرویس‌های کارخانه‌‌ها دچار مشکل می‌شود.

این در حالی است که ناصر سلطانی محمدی، مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی زنجان در این مورد به تسنیم گفت: طبق نامه وزارت کشور به شهرداری‌ها، سازمان تاکسی‌رانی، اتوبوس‌رانی و ترمینال از این پس زیر نظر سازمان حمل و نقل مسافر و بار دورن شهری فعالیت می‌کنند و از آنجایی که نماینده سازمان اتوبوس‌رانی زنجان برای رفاه بیشتر رانندگان در محل سازمان تاکسی‌رانی که در مکان مناسب‌تری از شهر است، مستقر شده، این سوء تفاهم پیش آمده که فعالیت مینی‌بوس‌ها به سازمان تاکسی‌رانی واگذار شده در حالی که این طور نیست.

معترض دیگری هم به تسنیم گفت: سازمان تاکسیرانی علاوه بر درخواست 200 هزار تومان وجه نقد، 15 میلیون تومان نیز طلب سفته بابت ضمانت کرده و این در حالی است که ما سالانه 400 هزار تومان بابت مدارک خود پرداخت می‌کنیم.

این معترض افزود: چه دلیلی دارد که مینی‌بوس‌ران‌ها به سازمان تاکسی‌رانی 200 هزار تومان پرداخت کنند اگر این طرح کشوری است چرا از رسانه و اخبار موضوعی در این مورد پخش نشده و چرا در استان‌های دیگر این طرح اجرا نمی‌شود.

یکی از معترضان از شرایط اقتصادی این قشر سخن به میان آورد و گفت: ما اکنون سرویسی برای کار نداریم و متاسفانه کسی پاسخگوی مشکلات ما نیست، وضعیت کاسبی این روزها خوب نیست، با این شرایط اقتصادی رانندگان چطور می‌توانند بدهی تعمیرکاران را بپردازند و هر روز به این سازمان و آن سازمان پول پرداخت کنند.

سلطانی در مورد مبالغ مورد درخواست این سازمان برای فعالیت مینی‌بوس‌ها و اتوبوس‌ها ابراز کرد: براساس آخرین آیین‌نامه‌ها، همه فعالان در حوزه حمل و نقل درون شهری باید پروانه فعالیت و پروانه اشتغال دریافت کنند که این امر برای ساماندهی ماشین‌های گازوئیل‌سوز در دستور کار قرار گرفته است که ثبت نام ناوگان باری توسط سازمان تاکسی‌رانی و ثبت‌نام وسایل نقلیه مسافری توسط سازمان اتوبوس‌رانی انجام می‌شود.

وی افزود: براساس تعرفه اعلام شده از سوی مراجع ذی‌ربط هزینه پروانه اشتغال برای خودروهای 10 تا 15 نفره 50 هزار تومان و برای دریافت پروانه فعالیت 50 هزار تومان است.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی زنجان با اشاره به اینکه افرادی که از دریافت پروانه اشتغال و پروانه فعالیت امتناع کنند، سهمیه سوخت آن‌ها به تدریج کم و در نهایت کارت سوخت آن‌ها ابطال می‌شود، بیان کرد: هزینه صدور پروانه اشتغال و پروانه فعالیت برای مینی‌بوس‌های 15 تا 26 نفره هر کدام 75 هزار تومان است و مبالغ پروانه‌های اشتغال و فعالیت هر کدام برای ناوگان بالای 26 نفر ظرفیت 125 هزار تومان در نظر گرفته شده است.

یکی دیگر از رانندگان مینی‌بوس با بیان اینکه فقط 500 هزار تومان نیاز داریم تا پرونده تشکیل دهیم، خاطرنشان کرد: اکنون بحث ناوگان درون شهری و برون شهری مطرح است، ما تمام مدارک درون شهری و برون شهری را باید پرداخت کنیم اما در مورد کار کسی پاسخگو نیست و کار ما را تضمین نمی‌کند.

سلطانی محمدی در مورد ادعای برخی که قبلا مبالغی پرداخت کردند و با دستور‌العمل‌های جدید باز هم باید مبالغ اضافی پرداخت کنند، ابراز کرد: موضوع کارت تردد با پروانه اشتغال و فعالیت متفاوت است و تا به حال از مینی‌بوس‌ها پولی اخذ نشده و مبالغ دریافتی تنها به 50 هزار تومان بابت سرویس‌دهی و مراحل اداری صدور کارت شناسایی دریافت شده است.

راننده‌ای گفت: الان وقتی می‌خواهیم از پلیس بگذریم از ما صورت حساب می‌خواهند، در جلسه که در پایانه حمل و نقل داشتیم تا 40 کیلومتر به ما اجازه فعالیت داده شده است، باید 60 هزار تومان به خاطر هر صورت حساب پرداخت کنیم ما چقدر درآمد داریم که 60 هزار تومان به خاطر صورت حساب پرداخت کنیم.

دغدغه نوسازی ناوگان نیز از مشکلاتی بود که رانندگان از آن گلایه‌مند بودند و می‌گفتند: برخی از سازمان‌ها به جای اینکه چرخه اقتصاد مملکت را بچرخانند چوب لای آن قرار می‌دهند، ما سالهاست که آرزو داریم ناوگان فرسوده تعویض شوند با هزاران مشکلات با مینی‌بوس های سال 49 صبر کرده‌ایم و برای ثبت نام نیز اقدام کرده‌ایم اما به جای تعویض این ناوگان و گرفتن دست رانندگان از پای ما می‌کشند.

رئیس سازمان اتوبوس‌رانی زنجان خاطرنشان کرد: برنامه ساماندهی ناوگان گازوئیل‌سوز از طرف وزارت کشور ابلاغ شده و به طور حتم کسانی که با تکمیل مدارک خود تحت حمایت سازمان‌های زیر نظر این وزارتخانه قرار گیرند، چنانچه تسهیلاتی برای نوسازی ناوگان ارائه شود افراد ثبت نام شده در اولویت قرار می‌گیرند.

وی تأکید کرد: هزینه‌های مربوط به پروانه اشتغال و پروانه فعالیت به شکل کشوری ابلاغ شده و اگر کسی این هزینه‌ها مبالغ را پرداخت کرده باشد، هزینه اضافی از آن‌ها اخذ نمی‌شود.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به مشارکت مردم استان در اجرای برنامه‌های توسعه ای بخش کشاورزی و در راستای ارتقای تولید، احداث و توسعه گلخانه های خانگی در دستور کار سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.

سعید نارویی در گفت وگو با ایسنا، افزود: از سال ۱۴۰۲ تا به امروز بالغ بر ۵ هزار و ۳۲۹ پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سطح استان مورد بررسی قرار گرفت که منجر به صدور ۳ هزار و ۳۵۴ مورد پروانه تاسیس گلخانه خانگی درسطح ۹۸ هکتار شده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از این تعداد ۱۹۷۵ گلخانه‌ خانگی در سطح ۵۷ هکتار موفق به کسب پروانه بهره برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند.

وی بیان کرد: کشت در محیط‌های بسته یا گلخانه، بدلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد.

وی خاطرنشان کرد: گلخانه های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح ۹۰ تا ۲۹۹ مترمربع احداث می شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم
  • جزییات حادثه واژگونی اتوبوس در اتوبان زنجان
  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • مشاورین املاک و خودرو باید دارای پروانه فعالیت باشند
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • سقوط مرگبار مینی‌بوس به دره باغملک