Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای مشارکت‌های زنان مجمع خیرین سلامت با بیان اینکه از بین ۱۳۵ هزار تخت بیمارستانی کشور، ۵۰ درصد تخت‌ها فرسوده هستند، گفت: ۱۰۵ هزار تخت بیمارستانی در کشور نیاز داریم.

به گزارش ایسنا، شهلا میرگلو بیات در همایش شورای مشارکت‌های زنان مجمع خیرین سلامت با تقدیر از اقدامات خیرین در حوزه سلامت، اظهار داشت: موضوع سلامت یکی از موضوعات مهم هر کشوری است که در برخی اوقات مشکلات در این حوزه حتی به تغییر دولت‌ها می‌انجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در کشور ما در حوزه سلامت مشکلات زیادی وجود دارد، در حال حاضر برای هر ۱۰۰۰نفر ۱.۷ دهم تخت وجود دارد که اگر بخواهد این شرایط به شرایط معمولی برسد باید برای هر ۱۰۰۰ نفر ۳ تخت داشته باشیم.

نماینده سابق مردم ساوه وعضو کمیسیون بهداشت مجلس نهم، بیان کرد: در حال حاضر در کشور ۱۳۵ هزار تخت بیمارستانی داریم که ۵۰ درصد از این تخت‌ها فرسوده بوده و با این شرایط نیازمند ۱۰۵ هزار تخت در کشور هستیم.

رئیس شورای مشارکت های زنان مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه راه اندازی و تجهیز مراکز درمانی با بودجه دولتی برای ۱۰۵ هزار تخت ممکن نیست چون این بودجه کفاف این هزینه‌ها را نمی دهد، عنوان کرد: سازمان‌های مردم نهادی مانند مجمع خیرین سلامت در این حوزه می توانند نقش آفرینی کنند و مجمع خیرین سلامت با حضور حاج آقا نیری توانسته گام‌های مهمی در این زمینه بردارد.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد از جمعیت کشور را زنان تشکیل می‌دهند، گفت: شورای مشارکت‌های زنان مجمع خیرین سلامت در راستای بهره‌گیری از ظرفیت بانوان در چند شهر بزرگ راه‌اندازی شده و تاکنون اقدامات خوبی با استفاده از ظرفیت‌ها و توان بانوان انجام شده است.

میرگلوبیات با بیان اینکه بانوان مشوقان خوبی برای همسران خود در کار خیر در حوزه سلامت هستند، تاکید کرد: شورای مشارکت‌های زنان مجمع خیرین سلامت کشور تاکنون در مرکز ۲۴ عضو دارد و تلاش ما استفاده از این ظرفیت بانوان برای توسعه بهداشت و درمان و توجه به مناطق کم برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت کشور، محمد حسین قربانی - نایب رییس کمیسیون بهداشت مجلس در همایش شورای مشارکت‌های زنان مجمع خیرین سلامت با تقدیر از اقدامات خیرین در حوزه سلامت، اظهار داشت: مجمع خیرین سلامت در زمان کم با حضور حاج آقا نیری جایگاه خوبی در کشور پیدا کرده است.

وی افزود: در زمان قبل از انقلاب فضای خیرین به سوی وقف و اوقاف بود که به دلایل مختلف نتوانستیم از آورده‌های مردم در این حوزه به نحو شایسته‌ای بهره‌برداری کنیم.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه حوزه سلامت امروزه ارتباط مستقیمی با توسعه یافتگی دارد، بیان کرد: ظرفیت‌های مردمی برای رفع مشکلات بهداشتی و درمانی باید مورد توجه قرار گیرد و این منابع به سوی مناطق نیازمند و کمتر توسعه یافته هدایت شود.

نماینده مردم آستانه اشرفیه با اشاره به اقدامات موثر و قابل تقدیر مجمع خیرین سلامت در حوزه بهداشت و درمان کشور عنوان کرد: راه اندازی بنیاد شنوایی سنجی بخشش یکی از این اقدامات است که می توان منابع مالی خیرین را در چنین حوزه هایی هدایت کرد.

وی با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت با استفاده از ظرفیت‌های افراد حاضر در این مجموعه به یکی از سازمان های مورد اعتماد و وثوق خیرین مردم نهاد کشور تبدیل شده است، تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی با تمام توان خود از این مجموعه مردمی حمایت می کند و اگر خیرین که در تحت لوای مجمع خیرین سلامت هستند، بخواهند برای مراکز بهداشتی و درمانی خود از خارج از کشور تجهیزات پزشکی و درمانی وارد کنند، در حوزه مالیات معاف می شوند.

قربانی با بیان اینکه مجلس از انجام چنین اقداماتی در حوزه درمان حمایت می کند، گفت: تلاش می‌کنیم در بودجه سال ۹۷ بتوانیم از مجمع خیرین سلامت حمایت کنیم.

۱۷ درصد از خیرین حوزه سلامت از جامعه بانوان کشور هستند

معاون مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه ۷۰ هزار خیر با مجمع خیرین سلامت کشور همکاری می کنند، گفت: ۱۷ درصد از این تعداد از خیرین از جامعه زنان کشور هستند.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت کشور، سیدمحمد طباطبایی در همایش شورای مشارکت‌های زنان مجمع خیرین سلامت با تقدیر از اقدامات خیرین در حوزه سلامت، اظهار داشت: بانوان نقش زیادی در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند و حضور بانوان در انقلاب در کنار همسران از دلایل موفقیت انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به راه‌اندازی شورای مشارکت‌های زنان مجمع خیرین سلامت کشور و اقدامات عام‌المنفعه این شورا از زمان راه‌اندازی تاکنون، افزود: اگر حمایت و مشارکت بانوان در حوزه سلامت نبود، توفیقات کنونی بدست نیامده بود.

معاون مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به اینکه ۷۰ هزار خیر در حال حاضر با مجمع خیرین سلامت کشور همکاری می‌کنند، عنوان کرد: ۸۳ درصد از این تعداد از خیرین از آقایان و ۱۷ درصد از این خیرین از جامعه زنان هستند.

وی با بیان اینکه نقش بانوان در عرصه ترویج و تقویت فرهنگ خیر انکارناپذیر است، عنوان کرد: شورای مشارکت‌های زنان مجمع خیرین سلامت در چند شهر از جمله مشهد، تبریز و اصفهان راه‌اندازی شده و در این مدت توانسته نقش موثری در ایجاد و تقویت مشارکت در حوزه سلامت ایفا کند.

ظرفیت بانوان برای ترویج و تقویت فرهنگ خیر حوزه سلامت به کار گیری می‌شود

سید رضا نیری - دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور نیز در این همایش با تقدیر از اقدامات خیرین در حوزه سلامت، اظهار داشت: دوران تاریکی در قبل از انقلاب بود که تعدادی از افراد منزوی و عده‌ای هم رها شده بودند. جامعه در آن زمان حالتی مرده و بی‌خاصیت داشت که از این جامعه خیری حاصل نمی‌شود.

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه حضور امام خمینی (ره) این وضعیت را به وضعیتی پویا و فعال و خیری تبدیل کرد، افزود: ایران اسلامی در حال حاضر در حوزه تخصص پزشکان حرفی برای گفتن دارد و از کشورهای باظرفیت و تراز اول دنیا در این حوزه است.

وی با اشاره به قدرت دفاعی ایران اسلامی بیان کرد: از خاک عزیز ایران در حوزه دفاعی و امنیتی توانایی‌هایی به وجود آمده که در حال حاضر ایران در دنیا حرفی برای گفتن و ارائه دارد.

نیری با بیان اینکه امام خمینی(ره) اعتقاد فراوانی به توانایی زنان و بانوان داشت، گفت: زن در جامعه قبل از انقلاب شخصیتی نداشت و در حال حاضر زنان در فعالیت‌های اجتماعی نقش پررنگی ایفا می‌کنند و در گوشه و کنار کشور زنان همپای مردان در عرصه اجتماعی نقش آفرینی می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت کشور، وی با بیان اینکه مردان و زنان برای حضور در عرصه‌های مختلف و نقش آفرینی در جامعه باید قدر انقلاب را بدانند، عنوان کرد: در راستای به کارگیری توانایی‌ها و ظرفیت بانوان، مجمع خیرین سلامت، شورای مشارکت های زنان مجمع خیرین سلامت در چند شهر مهم کشور را راه‌اندازی کرده است.

وی با بیان اینکه نقش بانوان درعرصه ترویج و تقویت فرهنگ خیر انکار ناپذیر است، عنوان کرد: شورای مشارکت‌های بانوان مجمع خیرین سلامت در دیگر شهرها نیز راه‌اندازی خواهد شد که این ظرفیت‌ها برای توسعه و تقویت مشارکت در نظر گرفته شده است و در نظر داریم از تمام ظرفیت‌های بانوان خیر استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۳۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت

  به گزارش­ خبرگزاری صدا و سیما­؛ ­ماما‌های عضو هیئت مدیره نظام پزشکی‌های سراسر کشور در مراسمی که با حضور رئیس و اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی برگزار شد، بیانیه‌ای را صادر کردند. در این بیانیه آمده است: حرفه مامایی یکی از قدیمی­­ ترین­­ رشته‌های گروه پزشکی است که همواره در ارتقای سلامت زنان، کودکان و سلامت خانواده نقش ویژه­ای­داشته است. امروز که کشور شاهد چالش‌های جمعیتی ناشی از کاهش نرخ باروری است و تغییرات اقلیمی و محیط زیستی از یکسو و ظرفیت‌های تکنولوژی و هوش مصنوعی از سوی دیگر سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار داده است، ضرورت دارد تا تغییر نگرش اساسی در مسئولین نظام سلامت و سازمان‌های مختلف جهت بهره­ ­مندی­ ­فراگیر خانواده‌ها به خصوص زنان باردار از خدمات با کیفیت مامایی و سلامت باروری صورت پذیرد تا بتوان با تبیین نقش­­ ماماها­­ در نظام سلامت برای دستیابی به اهداف قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گام‌های اساسی برداشت. لزوم توجه به سلامت نسل آینده و حل بحران‌هایی نظیر کاهش ازدواج، کاهش نرخ باروری و افزایش سزارین و عوارض ناشی از آن در مادران و کودکان ایجاب می‌نماید تا همگام با کشور‌های پیشرفته جهان، جایگاه و استقلال حرفه‌ای ­ماماه­ای­ کشور مورد توجه قرار گیرد. در این راستا جامعه مامایی کشور مصرانه خواستار رفع چالش‌های ذیل است تا بتواند با فراغ بال در خدمت نظام سلامت و زنان و نوزادان کشور باشد: - اصلاح نظام پرداخت در زایشگاه‌ها و پرداخت تعرفه زایمانی به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکز دولتی فاقد متخصص زنان - ⁠پرداخت ۳۰ درصد از تعرفه زایمان به­­ ماماهای­­ عامل زایمان در مراکزی که متخصص زنان حضور دارد و زایمان توسط­­ ماما­ ­انجام می‌شود. - ⁠پرداخت تعرفه‌های خدمات غیر زایمانی در حین­ لیبر - استاندارد سازی نیروی انسانی­­ ماما­­ برای حمایت و تکریم مادر باردار در حین­ لیبر­، زایمان و بهره­ ­مندی­­ تمامی مادران از مراقبت نفر به نفر مامایی در حین زایمان - فراهم شدن امکان حضور­ ­ماما­­ همراه (حسب درخواست مادر) در تمامی مراکز زایشگاهی دولتی و خصوصی - اجرای ماده ۴۵ قانون جوانی جمعیت جهت پوشش کامل بیمه‌ای خدمات مامایی (دارو، ­پارکلینیک) توسط بیمه‌های پایه و تکمیلی بالاخص بیمه تأمین اجتماعی. در پایان پیشنهاد می‌شود تا جهت نیل به اهداف قانون جوانی جمعیت و بهبود کیفی خدمات سلامت باروری و سلامت مادر و نوزاد، ساختار تشکیلاتی مامایی به اداره کل مامایی و سلامت باروری در حوزه ستادی وزارت بهداشت ارتقا یابد.

دیگر خبرها

  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • انجام بیش از ۹۰ درصد زایمان‌ها توسط ماماها
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • حامیان آزادی زنان ایران دختران دانشجورا در خیابان لگد مال می کنند
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت