Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@04:56:28 GMT

افتتاح اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۴۴۴۹۷

افتتاح اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل

رئیس اتاق ایران در نشست با سفیر برزیل در تهران، از افتتاح اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل در هجدهم تیرماه خبر داد و گفت: با تشکیل اتاق مشترک برخی موانع از سر راه روابط اقتصادی ۲ کشور برداشته می‌شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین، رئیس اتاق بازرگانی ایران در نشست با سفیر برزیل در تهران، از افتتاح اتاق مشترک بازرگانی ایران و برزیل در هجدهم تیرماه خبر داد و گفت: عدم وجود اتاق بازرگانی میان دو کشور از موانع مهم توسعه روابط اقتصادی بود که اکنون با تشکیل اتاق مشترک این مانع از سر راه روابط اقتصادی دو کشور برداشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شافعی با اشاره به سابقه روابط اقتصادی ایران و برزیل گفت: بیش از یک قرن است که دو کشور با یکدیگر روابط اقتصادی سنتی دارند.

وی با تأکید بر رشد اقتصادی در برزیل و مطرح‌شدن این کشور به‌عنوان اقتصاد بزرگ منطقه گفت: ما در روابط اقتصادی خود با برزیل محدودیت نداریم. دولت ایران نیز همیشه به بخش خصوصی کشور، توصیه کرده است در جهت توسعه روابط اقتصادی با برزیل گام بردارد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: در طول دو سال گذشته رفت‌وآمدهای خوبی بین ایران و برزیل انجام‌شده و علاقه‌مندی زیادی در فعالان اقتصادی دو کشور برای توسعه روابط اقتصادی وجود دارد و همه این‌ها نشان می‌دهد که فرصت‌های خوبی برای توسعه روابط میان دو کشور به وجود آمده است.

رئیس پارلمان بخش خصوصی کشور در اشاره به ظرفیت‌های همکاری میان ایران و برزیل گفت: زمینه‌های متنوع زیادی برای همکاری‌های دوجانبه وجود دارد که مهم‌ترین آن‌ها همکاری در زمینه کشاورزی است. به دلیل محدودیت منابع آبی در ایران، وزارت کشاورزی ما به دنبال کشت فرا سرزمینی در کشورهای دیگر است و برزیل از این نظر ظرفیت خوبی دارد.

شافعی نفت و گاز و صنایع غذایی را هم از دیگر زمینه‌های مستعد برای همکاری برشمرد و اضافه کرد: بسیاری از محصولات برزیل مانند غلات، مواد پروتئینی و گوشت به ایران وارد می‌شوند که ما امیدواریم در آینده هم این موضوع توسعه یابد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تأکید بر لزوم توسعه روابط اقتصادی میان ایران و برزیل گفت: آمارها نشان می‌دهد که حجم روابط اقتصادی دو کشور از سال 2014 مطلوب بوده اما این میزان هنوز با ظرفیت‌های قابل‌توجه دو کشور متناسب نیست که امیدواریم با همکاری‌ مشترک هر چه بیشتر توسعه یابد.

رئیس اتاق ایران با اشاره به تشکیل اتاق مشترک و بیشتر شدن رفت‌وآمدهای فعالان اقتصادی دو طرف، بر ضرورت تسهیل صدور ویزا برای فعالان اقتصادی ایرانی تأکید کرد.

شافعی افزود: تجارت یک جاده دوطرفه است و پایداری روابط اقتصادی به رفت‌وآمد دو طرف و نزدیک شدن به توازن تجاری بستگی دارد.

رئیس اتاق ایران همچنین با تأکید بر لزوم رفع موانع بانکی، روابط بانکی را اصل اولیه روابط اقتصادی میان کشورها دانست.

رودریگو آزردو سانتوس سفیر برزیل در تهران با گذشت 5 ماه از آغاز فعالیتش در تهران گفت: در این مدت جلسات زیادی داشته‌ام و با ظرفیت‌ها و توانایی‌های بسیار تهران و ایران آشنا شده‌ام.

وی با اشاره به تراز تجاری ایران و برزیل گفت: تراز تجاری دو کشور متعادل نیست و بیشتر برزیل به ایران صادرات دارد درحالی‌که فرصت‌های زیادی برای صادرات ایران به برزیل هم وجود دارد.

آزِردو سانتوس محصولات و تجهیزات پزشکی را از مواردی دانست که ایرانی‌ها می‌توانند به برزیل صادر کنند.

سفیر برزیل در تهران در رابطه با انجام سرمایه‌گذاری‌های مشترک هم گفت: در دنیای امروز تجارت‌های مشترک رونق یافته‌اند و فعالان اقتصادی دو کشور می‌توانند در کشور مقابل شرکت‌های مشترک تأسیس کنند.

آزِردو سانتوس کشاورزی، انرژی، زیرساخت‌، خدمات ساختمان و مهندسی، تجهیزات نفت و گاز، معدن و تجهیزات پزشکی را از زمینه‌های همکاری مشترک میان ایران و برزیل عنوان کرد.

سفیر برزیل در تهران افزود: ما به ایران فقط به‌عنوان بازاری کوتاه‌مدت نگاه نمی‌کنیم، بلکه ایران برای ما یک شریک پایدار و بلندمدت است.

آزِردو سانتوس همچنین بر ایجاد تسهیلات توسعه روابط اقتصادی دولت برزیل در زمینه‌های حمل‌ونقل و ایجاد پرواز مستقیم بین ایران و برزیل تأکید کرد و گفت: دولت برزیل آماده است در این زمینه با دولت ایران تفاهم‌نامه‌ امضا کند.

سفیر برزیل در تهران همچنین با اشاره به وجود موانع بانکی گفت: ما احساس می‌کنیم که بعد از برجام وضعیت کمی بهتر شده است. در عین‌حال ما اطلاعات بانک‌های ایرانی و استاندارهای آن‌ها را به بانک‌های برزیلی منتقل می‌کنیم تا به همکاری با بانک‌های ایرانی تشویق شوند.

آزِردو سانتوس افزود: خیلی از بانک‌های برزیل مایل به همکاری با بانک‌های ایرانی هستند، اما وابستگی آن‌ها به بانک‌های آمریکایی مانع این همکاری است که تلاش می‌کنند موافقت آن‌ها را هم جلب کنند.

سفیر برزیل در تهران همچنین به دیدار خود با مسئولان بانک مرکزی ایران اشاره کرد و گفت: بانک مرکزی ایران برای حل مسائل بانکی میان دو کشور، به زودی هیاتی به برزیل اعزام خواهد کرد. آزِردو سانتوس از شافعی خواست نماینده اتاق ایران نیز در این هیات حضور داشته باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۴۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ عکس | امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات

تین نیوز

بن الطوق الماری وزیر اقتصاد و رئیس طرف اماراتی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات در این اجلاس وزیر اقتصاد امارات گفت: تعداد زیادی از شرکت های ایرانی در امارات مشغول فعالیت هستند؛ امارات از سرمایه گذاری در ایران استقبال می کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، وزیر اقتصاد امارات جلسه امروز را نشانی از عزم ایران و امارات برای توسعه روابط به همت دولت های دو کشور دانست و افزود: در ایام گذشته روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور به خوبی توسعه پیدا کرده بود، اما باید روابط در تمامی حوزه ها توسعه پیدا کند.

بن الطوق الماری تصریح کرد: کشور امارات در بین شرکای تجاری خود بعد از چین بالاترین میزان روابط تجاری را با ایران دارد که سال گذشته هم این میزان ۱۷ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: حجم تجارت و صادرات از امارات به ایران در سال گذشته به ۲۷ میلیارد دلار رسیده است که نشان می دهد طرفین علاقه مند به توسعه روابط در تمامی حوزه ها هستند.

بن الطوق الماری گفت: تعداد زیادی از شرکت های ایرانی در امارات مشغول فعالیت هستند و امارات از سرمایه گذاری در ایران استقبال می کند.

نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، در شهر ابوظبی آغاز کرد و طی آن ۲ سند همکاری توسط طرفین به امضا رسید.

سند تاسیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات و سند صورت جلسه اولین نشست کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات، اسنادی است که در این نشست به امضای طرفین رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • ◄ عکس | امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم