Web Analytics Made Easy - Statcounter

پارلمان اروپا توقف مذاکرات الحاق ترکیه به اتحادیه اروپا را در صورت تصویب اصلاح قانون اساسی این کشور،‌ خواستار شد. به گزارش سرویس بین المللخبرگزاری صدا و سیماپارلمان اروپا روز سه شنبه توقف مذاکرات الحاق ترکیه به اتحادیه اروپا را در صورت تصویب اصلاح قانون اساسی این کشور،‌ خواستار شد.در اصلاحات قانون اساسی ترکیه، افزایش اختیارات رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه پیش بینی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیسیون امور خارجه اتحادیه اروپا از اتحادیه اروپا و 28 کشور عضو این اتحادیه درخواست کرد « چنانچه اصلاح قانون اساسی در ترکیه اجرا شود،‌ هر چه سریعتر رسما مذاکرات الحاق ترکیه به این اتحادیه را به تعلیق درآورد. »این اصلاحات که مردم در همه پرسی 16 آوریل با آن موافقت کردند قرار است پس از انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری ترکیه که در سوم نوامبر 2019 پیش بینی شده است به اجرا درآید. براساس این اصلاحات حذف سمت نخست وزیری به ازای « رئیس جمهوری با قدرت فوق العاده » که می تواند فرمان هایی را صادر کند و بر دستگاه قضایی حاکمیت داشته باشد.درباره این قطعنامه غیر الزام آور نمایندگان اتحادیه اروپا اوایل ژوئیه در نشست عمومی پارلمان رأی گیری می شود.پارلمان اروپا در بیانیه ای اعلام کرد نمایندگان اتحادیه اروپا « از پس رفت ترکیه در زمینه حاکمیت قانون،‌ حقوق بشر،‌ آزادی رسانه ها و مبارزه با فساد مالی ابراز نگرانی کردند. »به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، در این بیانیه آمده است « آنها حمایت آشکار و مکرر رئیس جمهور ترکیه از برقراری مجدد مجازات اعدام را محکوم کردند. به اعتقاد آنها این حمایت آشکار از مجازات اعدام عضویت ترکیه را در شورای اروپا (‌نهاد اروپایی که 47 کشور در آن عضویت دارند ) زیر سؤال می برد و به تعلیق فوری گفتگوهای الحاق ترکیه به اتحادیه اروپا منجر می شود. »اروپایی ها همچنین ملاحظات شدیدی را درباره پیامدهای کودتای نافرجام ژوئیه 2016 که به پاکسازی های گسترده ای منجر شد مطرح کردند.در این بیانیه آمده است « نمایندگان براین باورند تدابیری که در پاسخ به کودتا اتخاذ شده است نامتناسب هستند. آنها از برکناری گسترده کارمندان دولت،‌ تعطیلی رسانه ها، بازداشت روزنامه نگاران، قضات و مدافعان حقوق بشر و بسته شدن مدارس و دانشگاهها ابراز تأسف کردند. »اتحادیه اروپا و ترکیه از سال 2005 مذاکرات الحاق را پیش می برند اما این مذاکرات در نقطه صفر قرار دارد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۴۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جوکار در ارتباط با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شوراي اسلامي اضافه نشده است و با توجه به  شاخص هاي جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 
وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در اين زمينه به کمیسیون رسید و در هم ادغام  که  در نهايت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای  اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید  ۲۰ نفر متعلق به حوزه هاي جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی  افزوده شوند. 
نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق اين قانون مي بايست در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر  اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵  بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است" 
جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح  بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در اين مقوله  نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر اين زمينه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد.

و ي ابراز اميدواري کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حمدان: حمله زمینی به رفح موجب توقف مذاکرات خواهد شد
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • قانون‌گذاری‌های جدید حمایت از معلمان اعمال شود
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • تضمین آتش بس دایمی رکن اساسی مذاکرات است
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی