Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-30@10:10:14 GMT

عوامل ایجاد کننده سنگ مثانه و نشانه های آن

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۴۵۴۹۶

صدای ایران- نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟
آزمایش های تشخیصی سنگ مثانه
سنگ مثانه از کریستالیزه شده موادی نظیر کلسیم و منیزیوم به وجود می آید که نشانه های آن از قبیل: درد پشت و شکم و اشکال در رفع ادرار همراه با سوزس ادرار می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام مواردی که باید در خصوص سنگ مثانه از عوامل ایجاد کننده، نشانه ها و درمان های پزشکی و طبیعی را آماده کرده ایم. با ما همراه شوید.
سنگ‌های مثانه، توده‌های سفت و سختی از املاح معدنی در مثانه شما می‌باشند. وقتی ادرار در مثانه شما تغلیظ می‌شود، باعث می‌گردد املاح موجود درادرار متبلور شده و سنگ‌های مثانه ایجاد شوند. ادرار تغلیظ شده و بدون حرکت اغلب در نتیجه تخلیه ناکامل مثانه شما می‌باشد. سنگ‌های مثانه همیشه باعث بروز علائم و نشانه‌ها نمی‌شوند و ممکن است در طی انجام آزمایشاتی جهت شناسایی سایر مشکلات پی به وجود آنها برد.
علائم سنگ مثانهسنگ های کوچک مثانه ممکن است با علایم و نشانه ای همراه نباشند. با بزرگتر شدن سنگف مخاط دیواره مثانه تحریک می شود و در نتیجه، درد و سوزش ادرار، تکرر و فوریت ادرار و خونی شدن ادرار بروز می کنند.
بعضی از افرادی که در مثانه آنها سنگ وجود دارد، هیچ‌گونه مشکلی ندارند، حتی زمانی که سنگ‌های آنها بزرگ است. اما اگر سنگ، دیواره مثانه را خراش داده آن را آزرده کند یا مسیر جریان ادرار را مسدود نماید، می‌تواند موجب ایجاد علائم و نشانه‌های این بیماری گردد. این علائم عبارتند از:
درد ناحیه پایین شکمادرار دردناکتکرر ادرارمشکل در دفع ادرار یا قطع شدن و ایجاد وقفه در جریان ادراروجود خون در ادرارادرار تیره‌ رنگ یا ادرار با رنگ تیره غیرطبیعیچنانچه سنگ، دهانه خروجی مثانه را مسدود کند، احتباس ادراری یا لاتهاب مثانه(سیستیت) ایجاد می شود.
اندازه سنگ مثانهاندازه سنگ های مثانه ، غالباً ۲ تا ۲۰ میلی متر قطر دارند ولی سنگ های بزرگتر از این اندازه هم دیده شده است. آقایان ۳ برابر بیشتر از خانم ها مبتلا به سنگ مثانه می شوند و این سنگها در افراد بالای ۴۵ سال شایع تر هستند.
نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانه نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانه
عوامل ایجادکننده سنگ مثانهبه طور شایع و فراوان وقتی مثانه قادر نباشد ادرار را تخلیه کتد، سنگ مثانه تشکیل می شود. بعضی عفونت ها باعث تشکیل سنگ مثانه می شوند. در بعضی بیماری ها که مثانه را در تخلیه ادرار دچار مشکل می کنند و در نتیجه مثانه ادرار را کامل تخلیه نمی کند، سنگ مثانه تشکیل می شود. اجسام خارجی در مثانه باعث تشکیل سنگ مثانه می شود. برای مثال وقتی سوند فولی خارج می شود ممکن است قسمتی از بالون سوند در مثانه باقی بماند و در آینده هسته اولیه تشکیل سنگ مثانه می شود.
شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانهباقی ماندن ادرار در مثانه در اثر عدم تخلیه ی کامل مثانه( مثلاً به دلیل وجود عفونت یا تومور مثانه) مجب افزایش احتمال تولید سنگ مثانه می شود. بعضی از بیماری ها (مثل نقرس) نیز موجب افزایش مواد زاید ادرار و در نتیجه، بیشتر شدن احتمال سنگ مثانه می شوند.
در زیر به تعدادی از عوامل شایع دیگر نیز اشاره شده است.
بزرگی پروستاتبه علت انسداد مجرا، مثانه قادر به تخلیه کامل ادرار نخواهد بود و ادرار زیاد در مثانه می ماند و باعث تشکیل سنگ می شود.
ضایعات عصبی (مثانه فلج)در حالت طبیعی وقتی مثانه پراز ادرار می شود، از طریق اعصاب پیام به مغز می رود و مغز دستور تخلیه ادرار را به مثانه می دهد، در حالیکه در مثانه فلج این حالت اتفاق نمی افتد و همیشه در مثانه فلج ادرار باقیمانده بسیارزیاد است و باعث تشکیل سنگ مثانه می شود. اگر این اعصاب در بیماری پارکینسون، ضایعه ای به نخاع شوکی ایجاد کند، مثانه نمی تواند ادرار را تخلیه کند.
التهاب مثانهالتهاب مثانه با ایجاد عفونت ادراری و همینطور اشعه درمانی لگن منجر به تشکیل ستگ مثانه می شود.
گذاشتن سوند در مجرا و مثانهسوند مثانه و وسائلی که برای جلوگیری از حاملگی استفاده می شود ممکن است وارد مثانه و باعث تشکیل سنگ شود.
نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانه نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانه نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟
سنگ های کلیهسنگ های کلیه و مثانه از نظر ترکیب شیمیایی باهم فرق دارند ولی سنگ های کوچک معمولا از کلیه وارد مثانه شده و دفع می شوند و بندرت باعث تشکیل سنگ می شود.
عوامل خطرشرایط و موقعیت‌هایی که احتمال خطر ابتلاء به سنگ ‌های مثانه را افزایش می دهند عبارتند از:
انسداد مجرای خروجی مثانهانسداد مجرای خروجی مثانه به هر گونه وضعیتی که مانع جریان ادرار از مثانه به سمت مجرای ادراری می‌شود، اشاره دارد. مجرای ادراری، لوله‌ای است که ادرار را از بدنتان بیرون می‌برد. انسداد مجرای خروجی مثانه دلایل متعددی دارد، ولی شایع‌ترین شکل آن بزرگی پروستات می‌باشد.
مثانه نوروژنیکسکته، آسیب طناب نخاعی، بیماری پارکینسون، دیابت، بیرون‌زدگی دیسک بین مهره‌ها، و شماری مشکلات دیگر، می‌توانند به اعصابی که عملکرد مثانه را تحت کنترل و نظارت دارند آسیب برسانند. ممکن است بعضی از افراد با مشکل مثانه نوروژنیک، مشکل بزرگی پروستات و یا سایر انواع انسداد مجرای خروجی مثانه را نیز داشته باشند، که احتمال خطر ابتلاء به سنگ‌های مثانه را افزایش می‌دهند.
آزمایش های تشخیصیمراحل تشخیصی سنگ‌های مثانه می‌تواند شامل موارد زیر باشد:
معاینه بدنیآنالیز ادرار(تجزیه شیمیایی ادرارسی‌تی‌اسکن کامپیوتر اسپیرال (چرخشی)امواج اولتراسوند(ماوراء صوت)عکسبرداری به روش اشعه ایکستصویربرداری اختصاصی از دستگاه ادراری (پیلوگرام درون وریدی)شکستن سنگ مثانهاگر سنگ مثانه با داروهای گیاهی خارج نشود باید روش سیستولایتو لاپاسکی انجام شود . در این روش لوله ی ظریفی وارد مجاری ادراری و مثانه خواهد شد، و بعد از آن پزشک از طریق اولتراسوند یا لیزر به خرد کردن سنگ مثانه و دفع سنگ مثانه می پردازد. قبل انجام این مراحل به شخص بیمار داروی بی حسی یا بیهوشی می دهند تا نیمه پایین بدن بی حس شود.
جراحی برای سنگ مثانهبعضی از اوقات، سنگ‌های مثانه‌ای که بزرگ هستند یا آنقدر سخت هستند که نمی‌توان آنها را خرد کرد، از طریق انجام عمل جراحی باز خارج می‌گردند. در این چنین مواردی، پزشک شکاف و بریدگی در مثانه شما ایجاد می‌کند و سنگ‌ها را مستقیماً خارج می‌نماید. ممکن است هر عاملی که علت به‌وجود آورنده سنگ‌ها بوده، در همین زمان اصلاح گردد.
درمان داروییعموماً سنگ‌های مثانه باید بیرون آورده شده و از بین بروند. اگرسنگ کوچک باشد، ممکن است پزشک به شما توصیه کند هر روز مقادیر زیادی آب، جهت کمک به دفع سنگ از بدن بنوشید. هرچند، چون اغلب سنگ‌های مثانه به علت عدم توانایی مثانه در تخلیه کامل ادرار به وجود می‌آیند، عبور و دفع خود به خودی سنگ‌ها بعید به نظر می‌رسد. تقریباً در تمامی موارد نیاز به خارج کردن سنگ‌ها از بدن می‌باشد.
داروهای طبیعی برای دفع سنگ مثانه و کلیهسیرنشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانه نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانه نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانه نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانهسیر عفونات داخلی را برطرف و التهابات روده را خاموش می کند،‌ اعم از اینکه مزمن باشد یا حاده و سنگ کلیه را از بین می برد.
لیمولیمو دارای خواص ادرارآور است و در معالجۀ سنگ کلیه نیز مفید است.
برگ درخت گلابی و پوست سیب درختیصد گرم از برگ درخت گلابی و پوست سیب درختی را که خشک شده و به اندازه مساوی با یکدیگر مخلوط شده است دم بکنید و بخورید نتایج مفیدی خواهد بخشید.
شلغمسنگ های کلیه و مثانه را خرد می کند. اگر با دستگاه های آب میوه گیری یا رنده و فشار آب شلغم را بگیرند به علت داشتن ویتامین «آ» و همچنین داشتن گوگرد داروی مؤثری برای سنگ مثانه است.
اشک موهنگام بهار وقتی شاخه های زیادی درخت مو را می زنند از مقطع آن مایعی بیرنگ، بی بو، بی طعم خارج می شود که معروف به اشک مو می باشد، کسانی که سنگ کلیه و یا سنگ مثانه دارند هر روز ناشتا یک قاشق قهوه خوری از این مایع را بخورند سنگ کلیه و یا مثانۀ آن ها برطرف خواهد شد.
سیاه دانهنشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانه نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانه نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانه نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانه نشانه های سنگ مثانه فواید سیاه دانه بر سنگ مثانه عوامل ایجادکننده سنگ مثانه شایع ترین علل تشکیل سنگ مثانه سنگ مثانه چگونه به وجود می آید راه های درمان سنگ مثانه درمان سنگ مثانه با سیر داروهای طبیعی برای درمان سنگ مثانه چگونه سنگ مثانه را درمان کنیم؟ آزمایش های تشخیصی سنگ مثانهخوردن سیاه دانه با آب و عسل برای سنگ مثانه و کلیه مفید است.
گیاه زبان گنجشکبرای دفع سنگ مثانه می توان از گیاه زبان گنجشک استفاده کرد . به این ترتیب که برگ زبان گنجشک را دم کنید و به حالت یک نوشیدنی مدام آن را میل کنید. همچنین میتوان دم کرده زبان گنشجک با گیاه پنیرک و عسل را دایما میل کرد. این نوشیدنی نیز در دفع سنگ مثانه و سنگ کلیه موثر است.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۵۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر زینب محسنی افشار گفت: عفونت سیستم ادراری یکی از عفونت‌های ناشی از وجود میکروارگانیسم‌های عفونت زا در کلیه‌ها و مجاری ادراری و مثانه است که متاسفانه در افراد شیوع بالایی دارد به طوری که ۱ تا ۲ درصد کودکان و ۲۰ درصد زنانی که در سن باروری هستند را درگیر می‌کند.

به گفته این پزشک متخصص مردان، افراد مسن، بیماران دچار ضعف ایمنی، بیماری‌های زمینه‌ای یا اختلالات عملکردی، آناتومیک ادراری نیز در خطر بالای عفونت ادراری قرار دارند.

دکتر محسنی افشار با بیان اینکه عفونت‌های ادراری بسته به محل درگیری ممکن است تظاهرات متنوعی داشته باشند گفت:عفونت‌های ادراری تحتانی اغلب با تکرر و سوزش ادرار، نیاز شدید و فوری به دفع ادرار، کدر شدن یا تغییر رنگ ادرار و درد سوپراپوبیک تظاهر می‌یابد، در حالی که عفونت‌های ادراری فوقانی علاوه بر علائم ذکر شده ممکن است با تب، لرز، درد پهلو‌ها و کمر تهوع، استفراغ و تغییر هوشیاری ظاهر شوند.

وی بهترین راه کنترل عفونت ادراری در جامعه را پیشگیری از آن دانست و گفت: اقداماتی همچون نوشیدن مایعات فراوان به ویژه آب، رعایت بهداشت، پرهیز از استفاده از لباس‌های تنگ و نایلونی می‌تواند از ابتلا به عفونت‌های ادراری پیشگیری کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • بهترین روش تمیز کردن شوره و رسوب کولر
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • درمان بی‌اختیاری ادرار در سالمندان
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • با عفونت دستگاه ادراری بیشتر آشنا شوید