Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه خبری سی بی اس روز سه شنبه با انتشار نتایج نظر سنجی تازه خود نوشته است که همزمان با شدت گرفتن جنجال‌های مربوط به اخراج «جیمز کومی» رئیس پیشین اف‌بی‌آی و پرونده ارتباط اطرافیان ترامپ با مقامات روسیه اطمینان مردم آمریکا به عملکرد ترامپ در این رابطه بشدت روبه کاهش است.
یک سوم شرکت کنندگان در این نظر سنجی گفته‌اند که در همین فاصله سخنان و رفتارهای ترامپ در برخورد با پرونده یاد شده موجب کاهش بیشتر و از میان رفتن اعتماد و اطمینان آن‌ها به او شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شبکه سی بی اس اشاره کرده است که همین جنجال‌ها علاوه بر دموکرات‌های آمریکا اثرات مخربی بر نگرش جمهوریخواهان نسبت به ترامپ داشته و در حالی که در پایان صد روز اول ریاست جمهوری ترامپ 83 درصد از طرفداران حزب جمهوریخواه او را قابل اعتماد می‌دانستند، شمار این دسته در حال حاضر به 72 درصد رسیده است.
سی بی اس یاد آور شد، میزان بد بینی و عدم حمایت جمهوریخواهان در این فاصله به همان نسبت افزایش یافته و در حالی که در پایان صد روز اول تصدی ترامپ فقط 14درصد از جمهوریخواهان به او با دید منفی نگاه می‌کردند حالا شمار آن‌ها به 21 در صد رسیده است.
در همین حال این شبکه خبری محبوبیت ترامپ در میان مردم این کشور (عمدتا جمهوریخواهان) را بر اساس این نظر سنجی 36 درصد اعلام کرده که پایین‌ترین میزان محبوبیت یک رئیس جمهوری آمریکا در نخستین سال تصدی خود بحساب می‌آید.
سی بی اس به این نکته نیز اشاره کرده است که کاهش محبوبیت رئیس جمهوری‌های آمریکایی در میان طرفداران هم حزبی خود، بی سابقه نبوده و بطور معمول در زمان همه آن‌ها رخ می‌دهد اما تقریبا هیچ یک از رئیسان جمهوری آمریکا در نخستین سال ریاست جمهوری خود با چنین کاهش محبوبیتی رو به رو نبوده‌اند.
سی بی اس همچنین میزان عدم محبوبیت ترامپ در میان مردم آمریکا را 57 درصد اعلام کرده و یاد آور شده است که 63 درصد از مردم آمریکا شیوه برخورد او با پرونده تحقیقات روسیه را نادرست و غیر قابل اعماد دانسته‌ و فقط 28 درصد او را در این رابطه تایید می‌‌کنند.
اروپام-4-541*شبس*1613*انتشار دهنده: عبدالله عغاری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۷۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت

موسسه «گالوپ» گزارش داد، در سال میلادی گذشته ایالات متحده جایگاه خود را به‌عنوان تاثیرگذارترین قدرت جهانی در آفریقا از دست داده و دیگر کشورها - مخصوصا چین - محبوبیت بیشتری پیدا کردند.

به گزارش ایسنا، نظرسنجی تازه موسسه گالوپ نشان می‌دهد میزان محبوبیت ایالات متحده در آفریقا که معیار قدرت نرم این کشور است، در سال میلادی گذشته سه درصد کاهش یافت و از ۵۹ درصد به ۵۶ درصد رسید. این نظرسنجی نشان داد در میان چهار قدرت بزرگ جهانی (آمریکا، چین، روسیه و آلمان)، ایالات متحده تنها کشوری بود که شاهد کاهش میزان محبوبیت خود در آفریقا بود؛ درحالی‌که محبوبیت چین در این منطقه ۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، روسیه هم که با آغاز جنگ اوکراین شاهد کاهش محبوبیت خود در آفریقا بود، در سال میلادی گذشته جایگاه خود را احیا کرد و به محبوبیت ۴۲ درصدی دست یافت؛ یعنی محبوبیتی که پیش از جنگ اوکراین در ۲۰۲۱ داشت. میزان محبوبیت آلمان در آفریقا هم از ۵۱ درصد به ۵۴ درصد افزایش یافت.

چین در ۲۰۲۳ بیشترین میزان محبوبیت یک دهه اخیر خود در آفریقا را به ثبت رساند؛ تا جایی که محبوبیت پکن در بسیاری از کشورهای آفریقایی افزایش ۲ رقمی داشت. شاخص‌ترین میزان افزایش محبوبیت چین در میان کشورهای آفریقایی متعلق به غنا (۱۵ درصد) و ساحل عاج و سنگال (هر یک ۱۴ درصد) است.

در سال‌های گذشته نفوذ و سرمایه‌گذاری چین در کشورهای آفریقا افزایش چشمگیری داشته و این کشور به بزرگ‌ترین شریک تجاری آفریقا بدل شده است. پکن با طرح کمربند و جاده توانسته بخش بزرگی از پروژه‌های زیرساخت آفریقا را تحت پوشش قرار دهد.

بیشترین میزان کاهش محبوبیت آمریکا در آفریقا متعلق به کشورهای اوگاندا (۲۹ درصد کاهش)، گامبیا (۲۱ درصد کاهش) و کنیا (۱۴ درصد کاهش) است. بر اساس داده‌های موسسه گالوپ، آمریکا در کشورهای لیبی و سومالی با ۲۳ و ۲۵ درصد، کمترین میزان محبوبیت را دارد.

روزنامه واشنگتن‌پست پیش‌تر گزارش داد آمریکا با یک عقب‌نشینی استراتژیک در آفریقا مواجه است و شواهد حکایت از آن دارد که واشنگتن باید قید نفوذ خود در این منطقه را بزند. آمریکا اخیرا به درخواست نیجر برای خارج‌کردن نیروهای آمریکایی از این کشور آفریقایی پاسخ مثبت داد.

به گزارش این روزنامه، تحولات اخیر در نیجر و چاد نشان از این دارد که دوره آمریکا در آفریقا به سر آمده است. این عقب‌نشینی نه‌تنها به معنای کاهش حضور نظامی، بلکه نشانه یک تغییر قابل‌توجه در مناسبات ژئوپلیتیک است. افزایش محبوبیت و نفوذ روسیه و چین در آفریقا امری است که چالش‌های بزرگی را متوجه سیاست خارجه آمریکا خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا