Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@11:07:53 GMT

فقط یک سوم مصرف آب تهران از نزولات جوی تامین می‌شود

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۴۷۳۸۲

فقط یک سوم مصرف آب تهران از نزولات جوی تامین می‌شود

معاون توسعه سازمان محیط زیست با بیان این که میانگین بارندگی تهران در یک سال گذشته ۳۰۰ میلیون لیتر مکعب بوده است‌گفت: این مقدار در حالی است که مصرف آب ساکنان استان تهران هزار میلیون متر مکعب شده است و این یعنی فقط یک سوم مصرف از نزولات جوی است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا، سید محمد مجابی در مراسم هم اندیشی و هم آوایی آینده شهری ایران اظهار کرد: بزرگترین چالش در حوزه محیط زیست رویکرد توسعه اشتباه است؛ توان بشر در استفاده از منابع طبیعی باعث شده بیشتر در این حوزه دست‌اندازی صورت گیرد و تخریب و آلودگی ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انقلاب صنعتی در دنیا مشکلاتی را پدید آورده است، تصریح کرد: انقلاب صنعتی مشکلاتی همچون گرم شدن زمین را به دنبال داشته به طوری که اجلاس پاریس با امضای 197 کشور بر افزایش نیافتن دمای زمین تاکید کرده است.

معاون توسعه و مدیریت سازمان محیط زیست ادامه داد: باید توجه کنیم که در گذشته تغییرات دمایی خسارات زیادی را به زمین به دنبال داشته است که به عنوان نمونه عصر یخبندان در اثر کاهش 5 درجه‌ای دمای زمین ایجاد شد و در حال حاضر نیز افزایش دما می‌تواند اثرات نامناسبی را به دنبال داشته باشد.

مجابی خاطر نشان کرد: متاسفانه افزایش دما را در کشورمان شاهد هستیم و این میانگین افزایش دما در کشور ما بیش از میانگین جهانی است که باید توجه جدی به آن صورت گیرد.

وی به وضعیت تهران در حوزه مسائل زیست محیطی، دمایی و آب و هوا اشاره کرد و گفت: میزان بارندگی تهران در سال گذشته 300 میلیون متر مکعب بوده است در حالی که مصرف آب هزار میلیون متر مکعب شده است؛ این یعنی یک سوم مصرف تهران از نزولات جوی تامین شده است که باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای آن انجام بگیرد.

معاون توسعه و مدیریت سازمان محیط زیست با این که برخی برنامهها در حوزه محیط زیست انجام گرفته است، یادآور شد: دولت لایحه هوای پاک را به مجلس ارائه داد که در حال حاضر شورای نگهبان سه اشکال اساسی به آن گرفته که این اشکالات وارد است و در حال رفع آن هستیم.

مجابی ادامه داد: جرم‌انگاری آلودگی هوا؛ شفاف‌سازی در حوزه گرد و غبار، تاکید بر حفظ فضای موجود در شهرها، افزایش فضای سبز موجود در شهرها، سازگاری فضای سبز با اقلیم شهره‌ها و پایش ساختمان‌ها متناسب با جمعیت شهری بخش‌هایی از نکات مثبت این لایحه است.

وی همچنین درباره وضعیت شهرهای مختلف کشور و توجه به موضوعات زیست محیطی گفت: باید به ابعاد زیست محیطی در تمامی شهرها توجه شود و روی ارزش‌های تاریخی و فرهنگی برای توجه به محیط زیست ورود کنیم؛ شهروندان باید نسبت به شهرهای خود و محیط زیست آن تعلق خاطر داشته باشند و نوع معماری نیز به طور حتم تاثیرگذار خواهد بود.

معاون توسعه و مدیریت سازمان محیط زیست با بیان این که وجود باغ‌شهرها تاثیرگذاری بسزایی در تغییرات اقلیمی و جلوگیری از خسارات زیست محیطی دارند، گفت: باغ‌شهرها مانع ورود سیلاب‌ها و به بار آمدن خسارت‌ها خواهند شد که البته نمونه بارز آن شهر قزوین است.

مجابی همچنین خواستار توجه ویژه از سوی مردم و متولیان امر به مسائل زیست محیطی شد.

انتهای پیام/

R1365/P1361/S2,23/CT47

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۷۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ گفت: خودرو‌های عرضه غذا برای فعالیت نیازمند دریافت مجوز هستند و فعالیت آنها بدون رعایت اصول، علاوه بر مشکلات ترافیکی و زیست محیطی با ایجاد سد معبر در فضا‌های شهری تجاوز به حقوق شهر و شهروندان محسوب می‌شود.

علی اصغر طاهری افزود: بر این اساس، طرح ساماندهی فعالیت این مشاغل سیار با هماهنگی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران آغاز شده است.

معاون شهردار منطقه ۲ گفت: در این طرح مشاغل سیار که در مکان‌های نامناسب فعالیت می‌کنند به مکان‌هایی با شرایط مناسب و بدون ایجاد مشکلات ترافیکی و زیست محیطی منتقل می‌شوند.

علی اصغر طاهری افزود: رعایت قوانین و مقررات ترافیکی به‌منظور جلوگیری از ترافیک در سطح معابر، در نظرگرفتن فاصله استاندارد و مناسب نسبت به بافت مسکونی، اماکن دولتی و اداری، رعایت مقررات شهری و زیست‌محیطی و توجه به زیبایی بصری و سیمای شهر و مطلوب از‌جمله نکاتی است که همه متصدیان خودرو‌های عرضه غذا ملزم به رعایت آن هستند و در غیر این صورت از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می‌شود و مجوزشان تمدید نخواهد شد.

دیگر خبرها

  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد