Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@23:27:35 GMT

سردي و يکنواختي روابط زن و شوهر

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۴۷۴۵۲

خبرگزاري آريا -


آنچه که موجب سردي و يکنواختي روابط زن و شوهر است عدم ابراز محبت است. عاطفه که به زبان نيايد همچون سرمايه راکدي است که قدرت خريد آن روز به روز کاهش مي يابد.

بسياري از زن و شوهرها از سردي و يکنواختي روابط خود با همسر گله مند هستند و از اينکه رابطه آنها مانند سالهاي اوليه زندگي شان نيست و کمتر نشاني از ابراز علاقه مي بيند، ناراحت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه که پس از گذشت سالها زندگي، در خانواده کمرنگ مي شود، عدم ابراز محبت و وقت گذاشتن زن و شوهر براي يکديگر و اولويت و اهميت دادن به نيازهاي يکديگر است. مشخص نبودن وظايف و انتظارات زن و شوهر، روابط آنها را آسيب پذير مي کند و با انتظارات نابجا، افراط و تفريط در انجام وظايف، فضاي کينه جويانه و نامساعدي را بوجود مي آورد.

ارتباط کلامي نامناسب از حرمت و احترام زن و شوهر مي کاهد و موجب بي علاقگي مي شود. از آنجا که در مشاجره، زن و شوهر از انجام رفتارهاي مناسب سرباز مي زنند، بهتر است از جدالهاي بي مورد، بي فايده و تکراري خودداري کنيد.

کم شدن ارتباطات کلامي در خانواده که متاثر از قدرت رسانه و تغيير الگوهاي ارتباطي و فشارهاي شغلي است، صدمه زننده به رابطه ي زن و شوهر است و با تغيير سطح مطالبات زن و شوهر از يکديگر زمينه توافق و هم سازي طرفين را کاهش مي دهد. عدم همدلي زن و شوهر و اهميت ندادن به نگرش و احساس يکديگر، جو بيگانگي و سردي عاطفي را به همراه دارد. در حاليکه همدلي موجب جلب اعتماد همسر، شناخت بهتر او، امنيت رواني، آرامش و صميمت هر دو را افزايش مي دهد. آنچه که بيش از همه موجب رضايتمندي، ثبات زندگي زن و شوهر و مانع يکنواختي و سردي رابطه مي شود، ابراز محبت و علاقه به يکديگر است.

پيامبر اکرم فرمود : " آَبدِ الَمودَهَ لِمَن وادک تَکن اَثبت. دوستي خود را نسبت به آن که تو را دوست دارد، اظهار کن تا اين دوستي استوارتر شود. "

محبت و علاقه خود را به بهانه هاي مختلف به همسرتان ابراز کنيد و از هر فرصتي براي تبادل ارتباطات عاطفي خود بهره بگيريد. همچنين تقويت روح ايمان، معنويت و معنا دادن به زندگي موجب زلال شدن روح و روان افراد خانواده مي شود.ارزيابي مستمر روابط خانوادگي يعني، زن و شوهر به بررسي عملکردهاي خود، نقاط مثبت و منفي رابطه ي خود بپردازند. ارزيابي دائمي رفتار خانوادگي و رفع نواقص آن، زن و شوهر را از آسيب ها و مشکلات پيچيده دور مي کند.

به تقاضاي منطقي همسرتان پاسخ مناسب بدهيد تا او هم از زندگي احساس رضايت نمايد. همچنين حرفهاي دروني خود را به زبان بياوريد تا ضمن تسکين روحي، از مطالب مفيد همسرتان نيز استفاده کنيد و بر بينش زندگيتان بيفزايد.برخي از خواسته ها و نيازهاي همسرتان را پيش بيني کنيد، قبل از اينکه او آنها را بيان کند و با انجام کارهاي مورد نظر او را شگفت زده کنيد.

آرامش زندگي را، فراهم کنيد. البته آرامش زندگي به تنهايي موجب رونق عاطفي نمي شود بلکه مسئوليت پذيري، همدردي،همدلي و پشتيبان يکديگر بودن در رونق عاطفي و رواني محيط خانواده تاثير گذار است. به جاي مقصر و تحقيقر کردن يکديگر، با ديد و نگرش مثبت و حق شناسانه، در پي تمجيد از آنچه که بيانگر قوتها و خوبي هاي همسر است، باشيد تا روح قدرشناسي و صميمت در خانواده حکم فرما شود.
منبع: تبيان




منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۷۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان

آنچه در ادامه می‌خوانید انتشار گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «سبک زندگی اسلامی در بخش خانواده» است که در شماره های مختلف تقدیم علاقه‌مندان می‌شود.

بخش حقیقی تمدن نوین اسلامی، آن چیزهائی است که متن زندگی ما را تشکیل می‌دهد که همان سبک زندگی است. این، بخش حقیقی و اصلی تمدن است، مثل مسئله‌ی خانواده، سبک ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، نوع خوراک، نوع آشپزی، تفریحات، مسئله‌ی خط، مسئله‌ی زبان، مسئله‌ی کسب و کار، رفتار ما در محل کار، رفتار ما در دانشگاه، رفتار ما در مدرسه، رفتار ما در فعالیت سیاسی، رفتار ما در ورزش، رفتار ما در رسانه‌ای که در اختیار ماست، رفتار ما با پدر و مادر، رفتار ما با همسر، رفتار ما با فرزند، رفتار ما با رئیس، رفتار ما با مرئوس، رفتار ما با پلیس، رفتار ما با مأمور دولت، سفرهای ما، نظافت و طهارت ما، رفتار ما با دوست، رفتار ما با دشمن، رفتار ما با بیگانه.

همه اینها آن بخشهای اصلی تمدن است، که متن زندگی انسان است. «بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالی، ۱۳۹۱/۰۷/۲۳»

مسئله‌ی فرزندآوری خیلی مسئله‌ی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانم‌های خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان این‌جوری است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعه‌ی پیر داشته باشیم.

خطر بزرگی است، این از همه‌ی خطرات بزرگتر است. این خیلی مهم است. این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راه‌هایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راه‌ها را پیدا کنید.


یک [مسئله] هم ازدواج مجرّدان است. «وَ أَنْکِحُوا الْأَیامی‌ مِنْکُمْ وَ الصَّالِحینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ»(۱) این الان واقعاً [لازم است.] گاهی دخترهایی بدون آوردن نام یا گاهی هم با نام، به من نامه می‌نویسند که طالب ازدواجند و برایشان فراهم نمی شود. یکی از دعاهایی که بنده دائم میکنم برای ازدواج دخترها و پسرهایی است که مایل به ازدواجند و امکان ازدواج ندارند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد؟ همه‌ی اینها قابل علاج است. بایستی این را [علاج کرد].


در مسائل خانواده به نظر من روی این چند موضوع بخصوص باید تکیه کرد و باید راه‌های عملی پیدا کرد. یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه فرهنگ‌سازی است؛ باید فرهنگ‌سازی کنید. ببینید چگونه می‌شود فرهنگ‌سازی کرد؛ بالاخره بروید افکار عمومی را درست کنید، یعنی یک کار بزرگ این است.

کار مردمی هم -که اشاره شد کارهای مردمی و اینها- کاملاً درست است. باید کار از دست مردم گرفته نشود، اگر چه دستگاه حکومت مسئولیت دارد، ما هم مسئولیت [داریم]، در مورد مسائل خانواده ما مسئولیت داریم، دولتها مسئولیت دارند، همه‌ی دستگاههای مختلف حکومتی مسئولیت دارند و باید به وظایفشان عمل کنند لکن این پویش مردمی و حرکت عمومی مردمی نبایستی متوقف بشود؛ کار اساسی را این می‌کند و دولتها بایستی کمک کنند. «بیانات در دیدار با فعالان و کارشناسان خانواده، ۱۳۹۸/۰۵/۲۴»

دیگر خبرها

  • طرح «نور» آرامش را به خانواده‌ها برمی‌گرداند
  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو
  • ابراز خرسندی ایران از پیشرفت در روند مناسبات با بورکینافاسو
  • پیام تبریک مدیرعامل گروه بهمن به مناسبت روز کارگر
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا