Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - حساب و کتاب دو باشگاه استقلال و پرسپوليس در خصوص درآمدهايي که از اسپانسر خود داشتند روشن نيست و مي‌طلبد که اين دو باشگاه و در رأس آنها وزارت ورزش در اين باره شفاف‌سازي کنند. به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري تسنيم، يک حساب ساده است. يک «دو دوتا، چهارتاي» ساده و سر انگشتي براي پي بردن به اينکه استقلال و پرسپوليس پول‌هايي که دريافت کرده‌اند چه شده و با اين پول‌ها چه کار کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين حساب ساده البته تاکنون پر از ابهام بوده و گويا مديران علاقه‌اي به توضيح دادن ندارند. دريافتي‌هاي اين دو باشگاه، از سامانه هواداري بوده و اين هواداران تيم‌ها بودند که با ارسال پيامک و کم شدن هزينه‌ روزانه به تيم‌هاي مورد علاقه خود کمک کردند. از اين کمک‌ها پول‌هاي کلاني هم به سامانه هواداري مد نظر رسيد که اين پول به نسبت ارسال پيامک هواداري بين تيم‌هاي عضو سامانه تقسيم شد.
بر اساس پيگيري‌ها، تاکنون 35 ميليارد تومان به استقلال و 50 ميليارد تومان هم به پرسپوليس از سوي سامانه هواداري پرداخت شده است. با اين حال گفته مي‌شود اين سامانه هواداري نزديک به 29 ميليارد هم به پرسپوليس بدهکار است و همين مسئله موجب اختلاف شده است. اختلافي که باعث شده تا اين لحظه پرسپوليس قرارداد همکاري‌اش را با سامانه قبلي تمديد نکند، در حالي که با رضايتي که استقلالي‌ها از دريافتي خود داشتند قرارداد اسپانسري‌شان را براي دو سال ديگر تمديد کردند. اين اتفاقات در حالي افتاده که هيچ مسئله‌اي در اين خصوص شفاف نيست و اين شفافيت شايد بتواند کمک‌هاي قابل توجهي به آينده اقتصادي اين دو باشگاه به خصوص پرسپوليس داشته باشد.
پول اين قرارداد اسپانسري که از هواداران دريافت مي‌شود، بر اساس قانون بايد به خزانه باشگاه برود، اما عملاً چنين اتفاقي رقم نمي‌خورد بلکه اين پول به حساب سامانه طرف قرارداد واريز مي‌شود و اين سامانه هر طور که مي‌خواهد اين پول را بين باشگاه‌هاي طرف قرارداد تقسيم مي‌کند. اولين ابهام در اين بخش وجود دارد و مشخص نيست که چند ميليون هوادار عضو اين سامانه بودند، چه ميزان پول از هواداران کم شده و چقدر پول به باشگاه‌ها داده شده است. با اين حال و آنطور که گفته شده، در دو سال اخير 50 ميليارد به پرسپوليس پرداخت شده و اين باشگاه مدعي داشتن طلب 29 ميليارد از سامانه مورد نظر است. هرچند طاهري هم يک بار مدعي شده بود که اين باشگاه فقط 33 ميليارد از سامانه دريافت کرده و حالا بايد ديد عدد 51 ميليارد درست است يا 33 ميليارد و 29 ميليارد طلبي که پرسپوليسي‌ها مدعي آن هستند سواي عدد 51 ميليارد است که جمع درآمد باشگاه را به 80 ميليارد مي‌رساند يا اين پول هم بخشي از همان 51 ميليارد تومان است.
اين يک بخش ماجراست و مسئله ديگر هم به اين باز مي‌گردد که چرا در خصوص اين اعداد و ارقام شفاف‌سازي صورت نمي‌گيرد. وزارت ورزش که متولي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس است، بايد دو باشگاه را مکلف به شفاف‌سازي کند يا اگر آنها دست به چنين کاري نمي‌زنند خودش اين کار را انجام دهد. نمي‌شود که هواداران پولي را براي حمايت از باشگاه پرداخت کنند، اما از سرنوشت آن بي‌خبر باشند و نامحرم محسوب شوند. اين يعني هواداران بي‌حساب پول داده‌اند و مشکلي هم از تيم‌هاي مورد علاقه خود حل نشده که اگر حل شده بود استقلال در نقل و انتقالات زمستاني فصل گذشته محروم نمي‌شد. اگر مشکلات حل شده بود، هواداران پرسپوليس هر روز نگران محروميت از نقل و انتقالات يا کسر امتياز نبودند. هرچه هست، «دو دوتا، چهارتاي» استقلال و پرسپوليس پر از ابهام است.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۸۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی

کانون سردفتران و دفتریاران با عدم پاسخگویی به سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات از شفاف‌سازی در خصوص عملکرد مالی خود طفره می‌رود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، کانون سردفتران و دفتریاران با عدم پاسخگویی به سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات از شفاف‌سازی در خصوص عملکرد مالی خود طفره می‌رود. مسئولان این کانون از سال 1401 و با بی‌توجهی به قانون نسبت به پاسخ‌گویی به افکار عمومی در سامانه در خصوص عملکرد مالی خود کوتاهی کرده‌اند.

چرا کانون سردفتران و دفتریاران اطلاعات درآمدی خود را منتشر نمی‌کند؟

یک کاربر سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات برای نخستین بار در اسفندماه 1401 و برای دومین بار در شهریور‌ماه 1402 پرسش‌هایی در خصوص عملکرد مالی کانون سردفتران و دفتریاران کرده است. این کاربر پس از بی‌توجهی و قانون‌گریزی کانون مذکور، از طریق سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات به رئیس کانون سردفتران و دفتریاران نوشته است:

"احتراماً پیرو درخواست‌های ارسالی با کد رهگیری 1679136889280 - 27/12/1401 و 1693986044671 – 15/06/1402 که از زمان ارسال درخواست تاکنون ١٣ ماه سپری شده است و از ارسال اطلاعات خودداری کردید؛ لذا مجدداً با تجویز از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات و آیین‌نامه اجرایی قانون مذکور و شیوه‌نامه انتشار و دسترسی آزاد مؤسسات خصوصی مأمور به خدمات عمومی، تقاضا دارم به‌صورت کامل و شفاف اطلاعات عمومی درخواست شده بشرح ذیل ارسال گردد:

1- درآمد کانون سردفتران و دفتریاران در سال ١4 ١ و ١4 ٢ چه مقدار بوده است؟ و آیا در سال‌های مذکور هدایا، کمک‌ها و سایر منابع درآمدی از نهاد یا موسسات دیگر دریافت نموده است یا خیر؟ در صورت مثبت بودن با تفکیک مبالغ دریافتی اعلام گردد.

2- صورت‌های مالی حسابرسی شده یا مورد تأیید بازرس کانون در سال‌های ١4 ١ و ١4 ٢ ارسال گردد.

3- هزینه‌های کانون سردفتران و دفتریاران به تفکیک سرفصل‌های هزینه در سال‌های ١4 ١ و ١4 ٢ اعلام گردد."

با این حال کانون سردفتران و دفتریاران به این پرسش‌ها پاسخی نداده است.

درآمد دفاتر اسناد رسمی، درآمد کانون سردفتران و دفتریاران، دهک‌بندی دفاتر اسناد از نظر درآمد ماهیانه‌ و سالیانه، نحوه عملکرد 10 درصد حق کانون از محل حق‌التحریر دریافتی دفاتر اسناد، نحوه پرداخت حقوق و پاداش کارکنان کانون و ... از جمله موارد جنجالی در گروه‌ها و مجامع سردفتری است که در سال‌های اخیر شفاف‌سازی کاملی از سوی متولیان کانون صورت نگرفته است.

کانون سردفتران و دفتریاران در حالی از پاسخ به این پرسش‌ها طفره رفته است که برابر قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، تأخیر در ارسال یا عدم ارسال اطلاعات درخواستی جرم‌انگاری شده است و ضرورت دارد مسئولین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نسبت به این بی‌قانونی واکنش نشان داده و متخلفین را مجبور به شفاف‌سازی کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عکس| هاشمی نسب؛خوشحال‌تر از وقتی که به پرسپولیس گل زد!
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • استیلی: اوسمار خوب است، ولی صبر کنید!
  • اسبقیان: حواشی بازی پرسپولیس - سپاهان را به صورت جدی پیگیری می کنیم/ کرامت زن مسلمان باید در ورزشگاه ها حفظ شود
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • استیلی: اوسمار خوب است ولی صبر کنید!
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی
  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!