Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل شیلات سیستان وبلوچستان با اشاره به زیرکشت رفتن 700هکتار از اراضی کشت میگوی گواتر از برداشت 2هزارتن میگوی پرورشی در تیرماه جاری خبرداد.

هدایت الله میرمرادزهی درگفت وگو با خبرنگار ایسنابا اشاره به کشت میگوی پرورشی در 30مزرعه گواتر در شرق چابهار اظهار کرد: اراضی کشت شده نسبت به سال گذشته بیش از سه برابر رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برداشت 2000 تن میگوی پرورشی در تیرماه سال جاری افزود: میگوی پرورشی از نوع وانامی شیشه ای است که باتوجه به بازارپسند بودن این نوع میگو بیش از 90درصد آن به کشورهای روسیه، آلمان، امارات و چین صادر می‌شود.

مدیر کل شیلات سیستان وبلوچستان با اشاره به آماده سازی سایت پرورش میگو رودیک خاطرنشان کرد: این سایت با بیش از هزار هکتار مساحت با سرمایه گذاری یک کویتی پس از 6سال وقفه در حال آماده سازی است و پیش بینی می شود در فصل پرورش بعدی 84 تا 104هکتار از آن به زیر کشت میگوی وانامی شیشه ای برود.

وی از فعالیت 4مرکز پرورش و تکثیر بچه میگو خبرداد وگفت: با پرورش بیش از 60 میلیون بچه میگو مورد نیاز مزارع کشت، سیستان و بلوچستان از واردات بچه میگو بی نیاز شد.

میرمرادزهی هم چنین با اشاره به خارج شدن اسکله صیادی تنگ در غرب چابهار از ارائه خدمات صیادی تاکید کرد: پروژه احداث موج شکن های این بندر با اعتباری بالغ بر 53میلیارد تومان به شرکت بهمبر تحویل داده شد که پیش بینی می شود تا پایان سال جاری آماده ارائه خدمات به صیادان شود.

مدیر کل شیلات سیستان وبلوچستان با اشاره به رتبه اول این استان در میزان صید بیان کرد: در سال صید گذشته، بیش از 254تن استیصال از دریا توسط صیادان استان به ثبت رسیده واین درحالی است که سیستان وبلوچستان تامین کننده بیش از 60درصد ماهیان صنعتی کشور است.

استان سیستان وبلوچستان با دارا بودن حدود 320 کیلومتر مرز آبی، 8 بندر ماهیگیری، 3 مرکز تخلیه صید و تعداد 35تشکل صیادی با حدود 2400 شناور صیادی شامل قایق ولنج برای بیش از 24 هزارنفر به طور مستقیم و سه برابر این میزان یه صورت غیر مستقیم اشتغال زایی کرده است.این استان رتبه دوم صید در اقیانوس هند پس از کشور اندونزی و رتبه اول را در کشور دارد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد

در گفتگوی ویژه خبری موضوع سیل اخیر در استان سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت و آقای بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب به سوالاتی پاسخ داد.

بزرگ زاده گفت: دو دسته از اقدامات در سیل اخیر انجام شد. اولا به منظور مدیریت سیلاب نیاز به زیرساخت داریم و طی سالیان گذشته اقداماتی مانند سدسازی باید انجام شود تا بتوانیم با کمک پروژه‌ها و سد‌ها پدیده‌های حدی اقلیمی را مدیریت کنیم. اما وجود سد‌ها هم کافی نیست و باید مدیریت سیلاب انجام شود. 

او افزود: در حوادث طبیعی اخیر، پهنه بارشی وسیعی داشتیم. کاری که سد‌ها به ویژه سد کهیر انجام دادند این بود که حجمی از سیلاب توسط آنها مهار شد. به عبارتی سیلاب‌های بالادست سد که بارش‌های اصلی آنجا بود را به تاخیر انداختند تا سیلاب‌های پایین دست به طور نسبی فروکش کند و بعد سیلاب‌های بالادست برسد. به معنای دیگر از هم افزایی دو پیک سیلاب جلوگیری شد.

بزرگ زاده ادامه داد: اقدام دیگری که از طریق سد‌ها انجام شد این بود که پیکسایی صورت گرفت. وقتی سیلی با شدت فراوان در یک رودخانه با حجم کم حرکت می‌کند، به یک باره در محدوده وسیع سد قرار می‌گیرد، فرصتی برای کاهش شدت آن پیدا می‌شود. به عنوان مثال دِبی ورودی به سد کهیر که بیش از ۹ هزار مترمکعب در ثانیه بوده، این دبی در لحظه خروج از سد، به ۱۵۰۰ مترمکعب در ثانیه کاهش پیدا کرد.

سخنگوی آب با اشاره به وقوع سیلاب در دیگر کشور‌ها گفت: این درحالی است که همین جبهه‌های بارشی در کشور عمان کشته داشته است و حتی کشور‌های مدرن مانند امارات نیز در خدمات زیرساختی با مشکل مواجه شده اند. اگر زیرساخت‌های پروژه‌ای و سد‌ها ایجاد نشده بود، فاجعه بزرگی رخ میداد. سد کهیر در همین دو سیلاب گذشته تمام هزینه‌هایی که برای آن شده بود را برگرداند.

او در خصوص ذخیره آب ناشی از سیلاب‌های اخیر گفت: عمدتا سد‌های سیستان و بلوچستان پر هستند و این آب الان باید برای مصارف مردم در بخش کشاورزی و شرب استفاده شود. در بلوچستان جنوبی از آب‌های سطحی و شیرین سازی آب دریا تامین آب انجام می‌شد، اما اکنون دیگر کمتر نیاز به این بخش وجود دارد و منطقه‌ای که تحت پوشش سد‌ها هستند برای دوره حدودا ۴ ساله مشکلی برای تامین آب شرب و کشاورزی وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان وبلوچستان
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب سیستان و بلوچستان وجود ندارد
  • برگزاری آزمون کتبی تخصصی حفظ قرآن در سیستان وبلوچستان
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان‌وبلوچستان