Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا فرشید پورحاجت شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران در اهواز افزود: بازار مسکن حدود چهار سال است که در رکود به سر می برد اما از پارسال با کاهش سود بانکی شرایط این بازار تا اندازه ای بهبود یافت.
وی گفت: در ماه های اخیر حجم و تعداد معاملات بازار مسکن نسبت به سال های گذشته افزایش پیدا کرد و این افزایش خبر خوبی برای حوزه مسکن بود اما تداوم بهبود این بازار خوب نبود و رفته رفته با بازگشت سودهای بالای بانکی باز هم شاهد رکود درحوزه مسکن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر کانون سراسری انبوه سازان کشور ادامه داد: بانک ها تنها 2 تا سه ماه به تعهدات خود به شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی پایبند بودند اما پس از آن به روش های مختلف اقدام به پرداخت سود بالا به سپرده های مردم کردند.
وی بیان کرد: هیچ حوزه ای از تولید و صنعت چنین درآمدی ندارد که بانک ها بابت سپرده ها به مردم سود پرداخت می کنند و به همین دلیل روند بهبود بازار مسکن کند شده است.
پورحاجت گفت: باید در خصوص سیستم بانکی کشور تجدید نظر صورت گرفته و این سیستم تبدیل به سیستم پویا و توسعه ای شود چرا که سیستم کنونی بانکی کشور به فکر کسب منفعت است و این کار ما را سخت کرده است.
وی بیان کرد: برای خروج از رکود بازار مسکن نیاز است که نرخ سود سپرده های بانکی و نرخ سود تسهیلات پرداختی به جوانان و بخش تولید کاهش یابد.
رئیس انجمن انبوه سازان خوزستان گفت: اکنون شرایط مناسب برای خرید مسکن توسط جوانان وجود ندارد و افزایش وام مسکن نیز با شرایط موجود، کمکی به خانه دار شدن جوانان نکرد.
وی افزود: وزارت راه و شهرسازی بر این باور است که مردم با پس انداز صاحب خانه شوند که این سیاست در تمام اقتصادها وجود دارد اما در شرایطی که صنعت در رکود سخت است، این ابزار خود را به خوبی نشان نمی دهد.
پورحاجت همچنین به بحث اصلاح قانون مالیات های مستقیم اشاره کرد و گفت: از سال 1392 بحث اصلاح قانون مالیات های مستقیم در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت که یکی از موادی که دستخوش این تغییرات بود، ماده 77 قانون مالیات های مستقیم بود که از نظر ما در حوزه مالیات ها آن چیزی که در آیین نامه است با روح قانون در منافات است.
وی افزود: بخش مسکن توسعه محور و موتور محرک اقتصاد است چرا که تولید مسکن باعث اشتغال می شود و در بیشتر اقتصادها برای تولید مسکن مالیات سنگین اخذ نمی شود.
دبیر کانون سراسری انبوه سازان کشور گفت: جامعه انبوه سازان کشور در چهار سال اخیر شرایط خوبی را پشت سرنگذاشته و به عقیده ما بحث اجرای قانون مالیات ها در این شرایط اقدام صحیحی نیست.
وی افزود: در تمامی اقتصادها در دوران رکود، بسته های انگیزشی و تشویقی به سازندگان مسکن ارائه می شود اما ایجاد شرایط سخت برای این بخش تداوم رکود بازار مسکن را به دنبال دارد.
پورحاجت ادامه داد: درحوزه تولید مسکن، زمین به عنوان سرمایه تولید کننده است و نباید از آن مالیات گرفته شود اما قانون براین باور است که افزایش قیمت زمین باعث سود شده و شامل مالیات می شود اما همانگونه که از یک کارخانه بابت تولید مالیات گرفته می شود نه از زمین کارخانه، از بخش تولید مسکن نیز برای زمین نباید مالیات اخذ شود.
وی یادآور شد: اکنون شرایط برای خرید مسکن مناسب و به تعداد کافی واحد در بازار برای فروش وجود دارد و اگر هم افزایش نرخ داشته متناسب با نرخ تورم بوده است.
7152/ 6037
خبرنگار: محمدرضاخبازان ** انتشار دهنده: عبدالحمید راجی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۹۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت در مدار رشد؟

روز جمعه قیمت نفت افزایشی شد. برنت به ۸۹دلار و ۵۳سنت و WTI آمریکا به ۸۴دلار و ۱۲سنت در هر بشکه رسید.

به گزارش دنیای اقتصاد، رشد تولید ناخالص داخلی، کاهش تورم و عدم کاهش نرخ بهره آمریکا در کنار نگرانی از افزایش تنش‌ها در خاورمیانه، از عوامل اصلی رشد قیمت نفت بوده‌اند. ترس از استمرار تنش‌های ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه، همچنان بر نگرانی بازار جهانی انرژی نسبت به عرضه پایدار نفت افزوده است و از قیمت این کالای استراتژیک حمایت می‌کند.

قیمت جهانی نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه مورخ ۷ اردیبهشت ماه، روند افزایشی در پیش گرفت. طبق اعلام وزارت خزانه داری ایالات متحده، چشم انداز اقتصادی این کشور در شرایط باثبات تری در مقایسه با سه‌ماهه اول سال‌جاری میلادی قرار دارد.

 از طرف دیگر نگرانی فعالان بازار انرژی در مورد عرضه جهانی نفت به واسطه استمرار منازعات در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه کماکان پابرجاست. روز گذشته و در لحظه تنظیم این گزارش، قیمت هر بشکه نفت‌برنت دریای شمال با ۴۱‌سنت افزایش به ۸۹ دلار و ۵۳‌سنت رسید. شاخص دیگر یعنی وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا هم با ۳۶‌سنت افزایش در رقم ۸۴ دلار و ۱۲‌سنت به ازای هر بشکه معامله شد.

در همین رابطه، وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرد منحنی رشد اقتصاد این کشور از آنچه که پیش‌بینی‌ها از انتظار رشد برای سه‌ماهه اول سال‌جاری میلادی نشان می‌دادند، در شرایط بهتری قرار دارد.

وی افزود: تولید ناخالص داخلی در ایالات متحده در سه‌ماهه اول سال‌۲۰۲۴ افزایش داشته، ضمن آنکه تورم این کشور تا سطح قابل قبولی پایین آمده‌است. این در حالی است که تا پیش از اظهارات جنت یلن، شواهد حاکی از افزایش تورم در این کشور بود که به نوبه خود بر بازار نفت تاثیر می‌گذاشت، چرا که پیش‌بینی سرمایه‌گذاران نفتی حاکی از آن است که فدرال‌رزرو نرخ بهره را حداقل تا پیش از ماه سپتامبر کاهش نخواهد داد. واقعیت این است که ادامه تنش‌های ژئوپلیتیکی در منطقه خاورمیانه همچنان بر نگرانی فعالان بازار و سرمایه‌گذاران نسبت به عرضه نفت، افزوده و از قیمت این کالای استراتژیک حمایت می‌کند.

دیگر خبرها

  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • نفت در مدار رشد؟
  • قیمت گذاری دستوری، باعث افزایش قیمت لاستیک می‌شود
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد