Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیرجند-امام جمعه اسدیه گفت: در حال حاضر زخمی عمیق تر از زخم مسجد الاقصی و فلسطین موجود نبوده و دوایی شفابخش تر از وحدت برای پیکر زخم خورده جهان اسلام نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علیرضا حسینی سه شنبه شب در گردهمایی علمای اهل سنت و شیعه استان با اشاره به اقدام سپاه در حمله موشکی به داعش اظهار داشت: نیروهای امنیتی سپاه با این اقدام انتقام خون عزیزان ما را از نیروهای تروریسم و تکفیری گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، قرآن را پیوند مشترک بین شیعه و سنی عنوان کرد و گفت: طبق آیات قرآنی اصل مهمی که سعادت و آینده امن اسلام به آن گره خورده است اصل وحدت بوده که باید سرلوحه کار خود قرار دهیم.

امام جمعه اسدیه با اشاره به نزدیک شدن به روز جهانی قدس، بیان کرد: مردم باید امسال پرشورتر از سال قبل در این راهپیمایی جهانی علیه استکبار و استبداد و اسرائیل حضور داشته باشند.

فلسطین مسئله اول جهان اسلام است

حسینی با بیان اینکه باید بدانیم که همانطور که کتاب، پیغمبر و قبله مشترک داریم دردهای مشترک نیز داریم، بیان داشت: مسئله اول جهان اسلام فلسطین بوده و این تحرکات استکبار همه برای این است که بین امت اسلام تفرقه ایجاد شود و فضا و فرصتی برای اسرائیل جنایتکار تهیه شود.

وی با اشاره به اینکه در انواع و اقسام مذاهب علمایی بوده اند که دارای اندوخته و انباشتی از اطلاعات هستند، عنوان داشت: اما در همین ادیان برخی بودند که به صورت افراطی اهل زهد محض بودند در صورتی که عالم باید خود هم پرسشگر و هم پاسخگو باشد.

امام جمعه اسدیه با تأکید بر اینکه شایسته نیست عالمان در گروه ها و جناح ها وارد شده و ابزاری برای ثروتمندان و مغرضین شوند، افزود: عالم باید بداند که در روزگاری که پیغمبر و امامی در جامعه وجود ندارد نقش انبیاء را باید علما ایفا کنند.

حسینی با بیان اینکه علما باید تنها ترس از خدا داشته باشند، ادامه داد: در مسیر تبلیغ باید واقعیت را به مردم بازگو کرده و از هیچ کس هراسی نداشته باشیم.

برای پیکر زخم خورده اسلام دوایی شفابخش تر از وحدت نیست

وی با بیان اینکه درد و زخم عمیق امروز جهان اسلام را باید طبیبان جامعه که عالمان و وارثان پیغمبر هستند التیام بخشند، بیان کرد: در حال حاضر زخمی عمیق تر از زخم مسجد الاقصی و فلسطین موجود نبوده و دوایی شفابخش تر از وحدت برای پیکر زخم خورده جهان اسلام نیست.

امام جمعه اسدیه با تأکید بر اینکه هیچ نسخه ای شفابخش تر از اندیشه تقریب آن هم در بین علما که اسوه ها و الگوهای مردم هستند، وجود ندارد، بیان داشت: حوادث و اتفاقات اخیر نشان داد که باید بیشتر از گذشته صفوف خود را به هم فشرده کنیم.

حسینی ادامه داد: باید این بدبینی ها و توهم توطئه داشتن را در بین جامعه ما علما با وحدت و روشنگری خنثی کنیم و شعار قرآنی وحدت را بیش از گذشته در سراسر جهان اسلام به عرصه ظهور برسانیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۴۹۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشتی داخلی، محور نشست فتح و حماس در پکن

نمایندگان جنبش‌های حماس و فتح با برگزاری نشستی در پکن به مساله حل و فصل اختلافات و مغایرت‌ها با یکدیگر پرداختند.

به گزارش ایسنا، منابع مطلع در این باره به شبکه الجزیره اعلام کردند در نشست دو روز گذشته جنبش حماس و فتح که به میزبانی پکن، پایتخت چین برگزار شد، بر ضرورت وحدت و پایان دادن به اختلافات تاکید شد.

این منابع افزودند اعضای ۲ جنبش تاکید کردند که این دیدار در چارچوب سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) و با پیوستن تمامی احزاب و گروه‌های فلسطینی به آن خواهد بود و در نشست بعدی که قرار است اواسط ژوئن در پکن برگزار شود، پرونده‌های مختلف را بررسی خواهند کرد.

طبق این گزارش، از جمله این پرونده‌ها، تمرکز بر نقش چین در تقویت وحدت فلسطین، تلاش برای پایان دادن به اشغالگری و تشکیل کشور فلسطین بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی است. این دو جنبش همچنین درباره ضرورت تشکیل یک دولت موقت، غیرجناحی و ملی در برهه فعلی رایزنی خواهند کرد. یکی از وظایف اولیه این دولت متحد کردن نهادهای فلسطینی و آماده‌سازی برای برگزاری انتخابات سراسری خواهد بود.

حاضران در نشست پکن بر وحدت موضع فلسطین در قبال جنگ علیه نوار غزه، اهمیت توقف جنگ نسل‌کشی، خروج کامل ارتش رژیم اشغالگر از این باریکه و هماهنگی تلاش‌های ملی مشترک برای کمک‌های فوری امدادرسانی به نوار غزه تاکید کردند. همچنین از جمله پرونده‌های مهم در دستور کار این نشست، بررسی هماهنگی مواضع و تلاش در کرانه باختری و قدس برای مقابله با حملات شهرک‌نشینان تندرو صهیونیست به روستاها و شهرک‌ها و حمله به مسجد الاقصی بود.

حماس و فتح همچنین بر اولویت موضوع اسرا و ضرورت حفاظت از حقوق و حمایت از آنها در این مرحله تاکید کردند.

در سطح داخلی نیز نمایندگان ۲ جنبش علاوه بر توقف تبادلات رسانه‌ای، ضرورت احیای کمیته‌های مشترک و رسیدگی به مشکلات پیش روی آنها را بررسی کردند. حماس و فتح همچنین بر سر ادامه گفت‌وگو و تلاش برای دستیابی به وحدت فلسطین در سریع‌ترین زمان ممکن توافق کردند.

رویترز پیشتر به نقل از مقامات حماس و فتح اعلام کرد چین میزبان مذاکرات برای گفت‌وگو درباره تلاش‌های آشتی داخلی خواهد بود. این خبرگزاری گزارش داد ریاست هیئت حماس را «موسی ابومرزوق» از اعضای دفتر سیاسی این جنبش و هیئت فتح را «عزام الاحمد» بر عهده دارد.

در همین حال وزارت خارجه چین اعلام کرد، فتح و حماس اراده سیاسی خود را برای تحقق آشتی از طریق گفت‌وگو ابراز کرده‌اند.

لین جیان، سخنگوی وزارت خارجه چین در یک نشست مطبوعاتی گفت نمایندگان فتح و حماس اخیرا برای گفت‌وگو در مورد ترویج آشتی فلسطین به پکن آمده‌اند. به گفته پکن که میزبان مذاکرات وحدت فلسطین است، طرفین برای ادامه گفت‌وگوها موافقت کردند و بر سر ایده‌هایی برای ادامه گفت‌وگو به توافق‌هایی دست یافتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آشتی داخلی، محور نشست فتح و حماس در پکن
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • ضربات جدید مقاومت فلسطین به نظامیان رژیم صهیونیستی
  • ضربه‌های جدید مقاومت فلسطین به نظامیان رژیم صهیونیستی
  • گلرو: طوفان‌الاقصی باعث بیداری دانشجویان آمریکایی شد
  • سابقه سیاه تشکیلات خودگردان از «انتفاضه فلسطین» تا «طوفان الاقصی»
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • تعرض بیش از ۵۰۰ شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی+ فیلم
  • روز ۲۰۵ طوفان‌الاقصی|بمباران مرکز نوار غزه و جنوب لبنان
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام