Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز پرویز افشار گفت: براساس سیاست‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر و تصمیم‌گیری‌های انجام شده در کمیته درمان ستاد، ارزشیابی، سامان‌دهی و ارتقای وضعیت تبیین شده در کمپ‌های اقامتی کشور بر عهده سازمان بهزیستی گذاشته شده است. این در حالی است که برنامه‌های تعیین‌شده کمپ‌ها تحت عنوان ارزیابی وضعیت مراکز اقامتی بلندمدت، وضعیت خدمات درمانی و اعتیاد در این مراکز، تداوم برنامه‌های نظارت و پایش مستمر آنها، طراحی و استقرار نظام ارجاع برای مراجعه مجدد افراد درمان‌شده به مراکز تحت نظارت، استانداردسازی و توسعه آموزشی و همچنین مدیریت و نظارت بر این مراکز یک فرایندی است که این امر در سازمان بهزیستی کشور نهادینه شد و نتایج طرح ارزیابی این‌گونه مراکز در سال 95 از طریق سازمان بهزیستی کشور در اختیار ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نتایج شکایت‌ها گویای این است که این مراکز کارکرد مناسبی ندارند چرا که مجوزهای صادر شده تنها برای یکی از افراد بهبودیافته از اعتیاد بوده و نگاه علمی به این مراکز اقامتی وجود نداشته است. بر این اساس با تصمیمات اتخاذ شده با سازمان بهزیستی مبنی بر ایجاد مراکز پربازده منجر به این رویکرد شده است که با اعطای مجوز به یک تیم متشکل از پزشک، روانپزشک، مددکار و یک معتاد بهبود یافته با حداقل یک تا دو سال سابقه اقدام به ایجاد کمپ‌های ترک اعتیاد شود، با اعطای مهلت 6 ماهه به مراکز قبلی برای استانداردسازی ساختار آنها شرایط لازم فراهم شود بنابراین با این اقدامات وضعیت مراکز اقامتی بهبود بیشتری یافت اما تا مرز بهبود کیفیت کامل هنوز فرصت‌های لازم ایجاد نشده است.

معاون دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: در بسیاری از موارد شاهد سودجویی افرادی هستیم که اقدام به راه‌اندازی مراکز غیرمجاز ترک اعتیاد کرده‌اند و در یک مکان غیراصولی مانند کناره‌های پارک ها، ساختمان‌های کوچک و بلااستفاده، به جذب مشتری ترک اعتیاد اقدام می کنند و با راه‌اندازی این مراکز معتادین متعددی را تحت درمان قرار می‌دهند این در حالی است که این مراکز به شکل علمی، منطقی و مبتنی بر نظام‌های روانشناسی و روان‌درمانی صورت نمی‌گیرد.

وی عنوان کرد: یکی از عوارض راه‌اندازی کمپ‌های غیرقانونی ایجاد تصور غلط برای مراجعه‌کنندگان به ترک است چرا که آنها را از روند درمان جدا کرده و بهبود در آینده را از آنها سلب می‌نماید بنابراین توصیه می‌شود مردم به هیچ عنوان به این مراکز درمانی سرپایی و اقامتی اطمینان نکرده و در صورت رجوع مجوز آنها را رؤیت نمایند. براین اساس مراکز ترک اعتیاد موظف هستند در بدو ورود افراد به مراکز برای جذب موافقت اصولی، پروانه بهره‌برداری و پروانه مسئول فنی را کاملاًدر معرض دید مشتریان خود قرار داده تا مراجعه‌کنندگان با رؤیت آنها اقدام به تشکیل پرونده نمایند.

افشار به میزان گفت: در صورت عدم ارائه مجوز از جانب کمپ‌ها مراجعه‌کنندگان می‌توانند از طریق سامانه 110 به پلیس اطلاع داده و یا از طریق دبیرخانه‌های فعال شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، این‌گونه بی‌قانونی‌ها را گزارش دهند. همچنین فرمانداران به‌عنوان رئیس شورای هماهنگی شهرستان‌ها مکلف هستند عدم ارائه مجوز از جانب مراکز را بررسی و اقدام به تعطیل کردن کمپ‌های مورد نظر نمایند.

وی گفت: مراکز وظیفه دارند پروانه‌ها و نرخ خدمات را در معرض دید ارباب رجوع قرارداد دهند بنابراین در صورت عدم همکاری، به کمپ مورد نظر اخطار داده شده و در شرایط تخطی و عدم مجوز مربوطه از جانب کمپ‌های دایر شده ، در مرحله اول در صورت وجود شرایط مناسب و احراز استانداردهای لازم در کمپ مورد نظر، فرصتی سه‌ماهه جهت کسب مجوز داده می شود و در صورت عدم مراجعه به کسب مجوز مرکز غیرقانونی تعطیل می شود و با تشکیل پرونده مبنی بر دخالت بر امور طبی و پزشکی ، به دادسرای جرایم پزشکی ارجاع داده می‌شود.

700

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۱۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛در یکی از دیدارهای حساس هفته بیست و پنجم لیگ برتر تیم‌های مس رفسنجان و گل گهر سیرجان به مصاف یکدیگر می‌روند. کمیته داوران فدراسیون فوتبال قضاوت این بازی که در رفسنجان برگزار می‌شود را به سیدرضا مهدوی سپرده است.

در گزارش ورزش سه آمده است:مهدوی که اصالتا کرمانی است حالا دربی استان کرمان را میان مس رفسنجان و گل گهر سیرجان سوت می‌زند که اتفاق جالبی است.

البته انتخاب مهدوی برای دربی کرمان یک سود هم برای کمیته داوران داشته است. از آنجایی که پروازها به شهر کرمان به سختی صورت می‌گیرد و معمولا در همه هفته‌ها فدراسیون فوتبال برای اعزام داوران به رفسنجان و سیرجان به مشکل می‌خورد، حالا دربی کرمان این فرصت را به خداداد افشاریان و همکارانش داده تا به‌صورت موقت دغدغه‌ای بابت اعزام داور به کرمان نداشته باشند.

قضاوت تیم داوری از استان کرمان دیگر نیازی به خرید بلیت هواپیما برای آنها ندارد و به‌نوعی صرفه‌جویی مالی نیز برای کمیته داوران و فدراسیون انجام می‌شود.

گفتنی است؛ بازی مس و گل گهر ساعت 17:45 روز چهارشنبه در ورزشگاه اختصاصی مس رفسنجان برگزار می‌شود.

251 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901022

دیگر خبرها

  • مرگ اسرار آمیز دو جوان در پایتخت
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • 5 چالش اصلی کسب و کارهای کوچک
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • ویدئو دیدنی از بازیگرانی که از کودکی مشهور شدند
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان
  • درخواست دیه اولیای دم از قاتل مجنون
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده