Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، کمپانی چینی وان پلاس که کمتر از 24 ساعت از رونمایی پرچم‌دار 2017اش نمی‌گذرد، متهم شده است که با تریک نرم‌افزاری خود را در بنچمارک هایی مانند GeekBench 4،AnTuTu،GFXBench،Androbench،Quadrant و ... جزو برترین‌ها قرارداده درحالی‌که چنین نیست.
تیم توسعه دهندگان XDA Developer ضمن کشف این موضوع از مدیران کمپانی چینی توضیح خواست و البته این نکته را یادآور شد که امیدوار است در آپدیت سیستم عامل اکسیژنOxygenOS این اختلاف امتیاز از بین برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سخنگوی وان پلاس نیز پاسخ داده است از مردم می‌خواهیم بعد از استفاده روزمره از گوشی، بنچمارک را فعال کرده و امتیازها را ببینند. اما تیم مذکور می‌گوید بنچمارک ها بر اساس فعالیت روزانه کاربر امتیاز نمی‌دهند و آنچه سخنگوی وان پلاس گفته، فریب افکارعمومی است.

چند ماه پیش نیز وان پلاس و میزو، دیگر کمپانی چینی متهم به دستکاری در رتبه بندی بنچمارک شده بودند.

معمولا روزنامه‌نگاران و حرفه‌ای‌ها برای مقایسه گوشی‌ها از بنچمارک‌ها و شاخص امتیازدهی استفاده می‌کنند اما کاربر نهایی بر اساس نوع اپلیکیشنی که در روز استفاده می‌کند، می‌تواند بفهمد آیا گوشی واقعا پرفورمنس ادعا شده را دارد یا نه؟

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۳۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری

خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

به گزارش ایسنا، خبری با عنوان فعال شدن دهک ریاست جمهوری در فضای مجازی دقایقی است که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است، اما این خبر واقعیت نداشته و جعلی است و ایسنا نیز چنین خبری را منتشر نکرده است.

مردم از باز کردن این لینک خودداری کنند.

این برای چند بار است که سودجویان و کلاهبرداران به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افشاگری درباره دستکاری تازه دولت رئیسی در مصوبات بودجه ۱۴۰۳
  • قیمت گوشی امروز 10 اردیبهشت 1403
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • پرفورمنس خروش ملت‌ها در حمایت از اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • متولدین کدام ماه‌ها از همه آسیب‌پذیرترند!
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!