Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج نظرسنجی جدیدی نشان می‌دهد،‌ کمتر از نیمی از روس‌ها معتقدند که اقدامات ولادیمیر پوتین علیه مقام‌های فاسد نتیجه‌بخش نیست، اما به طور کلی روس‌ها از مسیر حرکت کشورشان اطمینان دارند و از نفوذ هر چه بیشتر کشورشان در عرصه جهانی خشنودند و از وضعیت اقتصادی‌اشان رضایت دارند.

به گزارش ایسنا، نظرسنجی مرکز تحقیقات پیو برای روزنامه واشنگتن پست نشان می‌دهد، ۸۷ درصد از پرسش‌شوندگان اطمینان دارند که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه می‌تواند از منافع روسیه در عرصه جهانی دفاع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال،‌ رضایت مردمی از عملکرد پوتین در مقابله با فساد طی دو سال گذشته از ۶۲ درصد به ۴۹ درصد رسیده است.

این نظرسنجی بین فوریه و آوریل به صورت حضوری از ۱۰۰۲ شهروند روس انجام شده است.

این بازه زمانی با یکی از اعتراضات ضد فساد به رهبری الکسی ناوالنی، فعال اپوزیسیون روسیه همزمان شد. او دیمیتری مدودف،‌ نخست‌وزیر روسیه را متهم می‌کند که به صورت غیر قانونی یک میلیارد دلار به صورت عمارت،‌ قایق و تاکستان در قالب رشوه دریافت کرده است.

مارگارت وایس،‌ از محققان ارشد موسسه تحقیقاتی پیو گفت: گرچه روس‌ها به رئیس‌جمهوری کشورشان در امور بین‌المللی اعتماد زیادی دارند اما آمارهای ما نشان می‌دهد آنها به مشکلات بسیار جدی در کشورشان اشاره دارند که در زندگی روزمره آنها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. فساد پس از افزایش قیمت‌ها،‌ دومین نگرانی روس‌ها است و از هر ۱۰ نفر، ۹ تن معتقدند که رهبران سیاسی فاسد برای روسیه مشکل‌زا هستند.

در حالی که محبوبیت الکسی ناوالنی در روسیه بسیار اندک است، ۵۸ درصد از پاسخ‌دهندگان در نظرسنجی مرکز مستقل لوادا رویکرد مثبتی نسبت به اعتراضات ضد فساد داشتند.‌

ناتالیا زورکایا،‌ رئیس تحقیقات جامعه‌شناختی در مرکز لوادا می‌گوید: هیچ کدام از این موارد شانس پیروزی مجدد پوتین در انتخابات ماه مارس و حضور او برای یک دوره شش ساله دیگر را به خطر نمی‌اندازد. به رغم رشد نارضایتی از مشکلات داخلی،‌ محبوبیت پوتین کاهش نداشته است و گرچه اعتراضات در جامعه رو به افزایش است اما این حالت در نتایج انتخابات و پیروزی پوتین اثری ندارد.

این محقق در مرکز لوادا معتقد است که تبدیل کردن روسیه به یک قدرت برتر،‌ یکی از دلایل اصلی محبوبیت پوتین است که اعتراضات هم در آن اثری ندارد. مرکز تحقیقات پیو یک موسسه غیر حزبی است و نظرسنجی آن و یا رویکرد محققانش این نیست که از این نتایج، نتیجه‌گیری سیاسی شود اما بسیاری از یافته‌های آن از اظهارات زورکایا پشتیبانی می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۳۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد

حکیم جفریس، رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در مصاحبه با شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» تصریح کرد اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

 جفریس تاکید کرد ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. وی حزب جمهوری‌خواه را "جناح طرفدار پوتین" توصیف کرده و اقدامات این گروه را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه "۶۰ دقیقه" شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفت: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم اوکراین سقوط کند، زیرا در این صورت به احتمال زیاد آمریکا مجبور خواهد شد نه تنها با پول بلکه با اعزام سربازان خود وارد درگیری شود.

رهبر دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا ادعا کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست. 

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور جی دی ونس از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مراسم تحلیف «پوتین» فردا برگزار می‌شود
  • کوین اونز: 9 ماه از قراردادم باقی مانده و از آینده مطمئن نیستم/ اخبار WWE
  • پوتین دستور آغاز رزمایش هسته‌ای را صادر کرد
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار می‌کند
  • پوتین دستور تمرینات نظامی جهت استفاده از سلاح هسته‌ای را صادر کرد
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • روسیه: اکثر حملات سایبری از سوی آمریکا انجام می‌شود