Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@02:10:02 GMT

چند خشت مهربانی در «بالا آبدنگ»

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۵۵۳۱۶

چند خشت مهربانی در «بالا آبدنگ»

ساری- این روزها اگر سری به محلات فقیرنشین بزنیم، می بینیم خانه هایی نوساز آنجا خودنمایی می کنند. خانه هایی کوچک اما نونوار.

قدس آنلاین - استانها - حسین احمدی: خانه هایی که سعی کرده اند محرومیت را در پستو پنهان کنند و گوشه ای از زخم های قشر مستضعف جامعه را مرهم باشند.

در این روزهای رمضانی که همه جا از کارهای خیر بیشتر می شنویم، از خبر ساخت خانه برای «سید ننه» از اهالی شهرمان که روزها را به سختی سپری می کند، مطلع می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیاد مسکن مازندران این بار نیز به همراه انجمن خیرین مسکن ساز پا پیش گذاشته اند و می خواهند سرپناهی برای این بانوی شمالی بسازند. شاید سقفی برای آینده فرزندان «سید ننه».

از این دست اتفاقات را در گذشته قلمی کرده بودیم و برایمان اقدام نیکوکارانه خیرین عجیب نبود.

به روستای «بالا آبدنگ» ساری در چند کیلومتری مرکز مازندران می رویم. در نگاه اول کانکسی کوچک در کنار زمینی خالی، نگاه مان را جلب می کند و بیشتر که توجه می کنیم سه بانو را می بینیم که در گرمای تابستان در این خانه فلزی بسیار کوچک روزگار می گذرانند.

با «سید ننه» همکلام می شویم و از مشقت روزگار و نداشتن خانه و درآمد می گوید و از اینکه با دخترانش زندگی می کند. از اینکه با همت خیرین خانه گلنگی اش قرار است تبدیل به سرپناهی تازه شود. از اینکه همسرش، مرحوم شده و برای گذران زندگی دستش تنگ است و همسایه ها هوایش را دارند.

«سید ننه» از محرومین دیگر آبادی هم می گوید و می خواهد خیرین دست آنها را هم بگیرند.

از شرایط زندگی در کانکس می پرسیم، توضیح می دهد: خوشحالیم که پایان تابستان به خانه خودمان می رویم.

نیکوکاری و جوانی

در مراسم کلنگ زنی ساخت خانه برای «سید ننه» به چهره ای جوان برمی خوریم و درمی یابیم آقای یوسفی سی و چندساله برای اولین بار است در این راه قدم برداشته و می خواهد ساخت مسکن برای محرومین را دنبال کند.

آقای یوسفی از آشنایی با انجمن خیرین مسکن ساز و خانواده «سید ننه» می گوید و تصمیم دارد این خانه را ۶۰ تا ۷۵ روزه بسازد تا آنها زودتر صاحب سرپناه شوند.

وی که کل هزینه های ساخت این خانه را تقبل کرده است، می گوید: کمک به محرومان در دستور کار قرار داشت و با انجمن خیرین مسکن ساز که آشنا شدم تصمیم گرفتم این هزینه ها را در مجرای درست انجام دهم تا به دست محرومین واقعی برسد.

نهادهای انقلابی پای کار هستند

ساخت مسکن محرومان یکی از اقدامات درخور و شایسته ای است که چند سال اخیر روند رو به رشدی داشته و دستگاه های ذیربط حضور فعال تری در این حوزه پیدا کرده اند.

این روزها که حرف از مسکن محرومان به میان می آید، نام بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بسیج سازندگی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و انجمن خیرین مسکن ساز بیشتر به گوش می رسد و این نهادهای انقلابی تمام تلاش شان را برای خانه دار کردن محرومان بکار گرفته اند.

در این ارتباط مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران در محل احداث خانه برای «سید ننه» در گفتگو با خبرنگار قدس، از انعقاد تفاهم نامه میان بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان و سازمان بهزیستی خبر می دهد.

سید مجید هاشمی با اشاره به اینکه در سال گذشته مقرر شد که ۱۳۵ واحد مسکونی شهری و ۱۲۶ واحد روستایی برای مددجویان دارای بیش از دو معلول ساخته شود، اظهار می کند: از این میان، ۶۸ مسکن روستایی و ۵۶ مسکن شهری تحویل مددجویان شد و مابقی خانه ها نیز در دست اجراست.

وی با اعلام اینکه سهمیه سالجاری ابلاغ نشده است، یادآور می شود: برای ساخت مسکن محرومان از ظرفیت خیرین نیز استفاده می کنیم و آنان می توانند بخشی از هزینه ها اعم از تهیه مصالح را برعهده گیرند حتی یک خشت آجر.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران اضافه می کند: برای ساخت مسکن محرومان، ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض، ۱۸ میلیون تومان تسهیلات با کارمزد ۵ درصد و ۲ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا می شود که خیرین می توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

خیرین مسکن ساز در میانه میدان

نائب رئیس انجمن خیرین مسکن ‌ساز مازندران نیز در گفتگو با خبرنگار ما از ساخت ۲۴ واحد مسکونی برای محرومین در سالجاری خبر می دهد و می گوید: مجتمع ۶ واحدی زرندین نکا آماده بهره برداری است.

احمد محمودی‌ کیاسری می افزاید: مجتمع ۱۸واحدی نودهک نکا نیز در مرحله اسکلت سازی بوده و سال آینده به بهره برداری می رسد.

وی با اعلام اینکه ۳ قطعه زمین در شهر ساری آماده مشارکت خیرین برای ساخت مسکن می باشد، اضافه می کند: ۶ قطعه زمین در آمل نیز برای ساخت در اختیار انجمن خیرین مسکن ساز قرار گرفت.

نائب رئیس انجمن خیرین مسکن ‌ساز مازندران در پایان از ساخت خانه ای برای خانواده دارای ۵ معلول در سوادکوه خبر می دهد و می گوید: عملیات اجرایی ساخت این خانه با کمک خیرین بزودی اجرایی می شود.

بسیج محرومیت زدایی می کند

همچنین رئیس بسیج سازندگی مازندران از ساخت ۳۰۰ واحدمسکونی برای محرومین مازندرانی در سالجاری خبر می دهد و می گوید: واحدهای موردنظر با همکاری کمیته امداد و خیرین ساخته خواهد شد.

سرهنگ غلامرضا شریعتی در گفتگو با قدس، با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۴۰ واحد برای محرومین ساخته و تحویل شد، اظهار می کند: برای عبور از گرداب محرومیت باید از همت و ظرفیت خیرین استفاده کرد.

وی یادآور می شود: خیرین مازندرانی تاکنون ۲میلیارد تومان برای ساخت مسکن محرومین اهدا کردند.

رئیس بسیج سازندگی مازندران به همکاری بسیج سازندگی مازندران با آستان قدس رضوی اشاره می کند و می گوید: همکاری های خوبی با معاون امداد محرومین آستان قدس صورت گرفته است.

سرهنگ شریعتی می افزاید: آستان قدس ۱۰۰ گروه از ۷۰۰ گروه جهادی که با بسیج سازندگی مازندران همکاری داشتند را تحت پوشش قرار داد و نیازهایشان را برطرف ساخت.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۵۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟

یک روان‌شناس گفت: در دنیای امروز به آسانی گرفتار انتقاد از خود و سرزنش خود هنگام اشتباه یا ناکامی می‌شویم، اما چه می‌شود، اگر به جای این سختی، با خودمان مهربان باشیم و با شفقت به خودمان نگاه کنیم؟ اینجاست که مفهوم خودشفقت معنا پیدا می‌کند.

سارا محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: خودشفقت به معنای رفتار دوستانه و درک‌کننده با خودمان در لحظات سختی و چالش است؛ این به معنای نادیده گرفتن اشتباهات یا ضعف‌هایمان نیست، بلکه به معنای پذیرش آنها به عنوان بخشی از تجربه انسانی و ارائه حمایت و تشویق به خودمان برای حرکت به جلو است.

وی افزود: تفاوت های ظریفی بین خود شفقت، عزت نفس و خودباوری وجود دارد؛ عزت نفس به ارزیابی کلی شما از خودتان اشاره دارد و احساسی است که شما در مورد ارزش و لیاقت خود دارید؛ خودباوری به این معنا است که شما به توانایی‌های خود برای رسیدن به اهدافتان و غلبه بر سختی‌ها ایمان دارید، اما «خود شفقت» به مهربانی و درک شما نسبت به خود، به خصوص در زمان‌های سختی گفته می‌شود.

مدیرعامل انجمن صنفی مراکز مشاوره و روان‌شناسی استان اصفهان بیان کرد: در واقع «خود شفقت» به معنای بخشش خود برای اشتباهاتتان، پذیرش نقص‌هایتان و مراقبت از خودتان در سطح عاطفی است، از این رو خود شفقت به شما کمک می‌کند تا با احساسات دشوار کنار بیایید، تاب‌آوری خود را افزایش دهید و روابط سالم‌تری ایجاد کنید.

وی اضافه کرد: خودشفقت‌ورزی بر سه عنصر اصلی «مهربانی با خود»، «انسانیت مشترک» و «ذهن‌آگاهی» بنا شده است؛ مهربانی با خود به این معنی است که با خودتان همان طور که با یک دوست رفتار می‌کنید، رفتار کنید؛ این شامل صحبت‌های مثبت با خود، بخشش اشتباهات خود و مراقبت از نیازهای عاطفی و جسمی خود می‌شود.

محمدی گفت: انسانیت مشترک به این معنی است که به یاد داشته باشید که همه انسان‌ها اشتباه می‌کنند و رنج می‌برند، این به شما کمک می‌کند تا احساس شرم و انزوا را که ممکن است در زمان‌های سخت تجربه کنید، کاهش دهید.

وی افزود: همچنین ذهن‌آگاهی به این معنی است که توجه خود را به لحظه حال معطوف کنید و افکار و احساسات خود را بدون قضاوت مشاهده کنید و این امر موجب می‌شود تا از خود انتقادی و افکار منفی خود آگاه شوید و با آنها مقابله کنید.

این روان‌شناس در خصوص راه‌های افزایش خودشفقت‌ورزی بیان کرد: به جای تمرکز بر نقاط ضعف و اشتباهات خود، بر نقاط قوت و دستاوردهای خود تمرکز کنید؛ وقتی مرتکب اشتباه می‌شوید، خود را ببخشید و به جای سرزنش خود، از آن درس بگیرید، همچنین به نیازهای جسمی و عاطفی خود مانند خواب کافی، تغذیه سالم و ورزش منظم توجه کنید، بنابراین اجازه دهید احساساتتان را تجربه کنید، بدون اینکه آنها را سرکوب یا قضاوت کنید.

وی ادامه داد: تکنیک‌هایی مانند مدیتیشن و یوگا می‌توانند به شما کمک کنند تا ذهن‌آگاهی خود را افزایش دهید؛ اگر برای تمرین خودشفقت‌ورزی به تنهایی مشکل دارید، صحبت با یک دوست یا درمانگر حامی می‌تواند مفید باشد؛ لازم به ذکر است که هیچکس کامل نیست، همه ما اشتباه می‌کنیم و به زمان برای یادگیری و رشد از تجربیاتمان نیاز داریم.

محمدی خاطرنشان کرد: مطالعات نشان داده اند که خودشفقت می تواند موجب کاهش سطح استرس و اضطراب شود و به ما کمک می کند تا با چالش ها و مشکلات زندگی بهتر کنار بیاییم، بنابراین زمانی که با خودمان مهربان هستیم، با دیگران نیز مهربان تر خواهیم بود.

کد خبر 749559

دیگر خبرها

  • اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی در تهران | این خانه ها در چه متراژ و قیمتی ساخته می شوند؟
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است