Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز،با توجه به وجود پتانسیل در مدارس سما نجف آباد برای تولید کود ورمی کمپوست از نظر فضا و امکانات، دبستان پسرانه دوره اول اقدام به راه اندازی این کارگاه به روش تولید سبدی نمود. نتایج یک دوره دو ماهه از زمان احداث کارگاه بیانگر این موضوع است که تولید ورمی کمپوست از نظر زیست محیطی در محیط مدرسه قابلیت اجرا را دارد و از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ورمی کمپوست نوعی کود بیولوژیک محسوب می شود و محصول نهایی حاصل از تجزیه مواد آلی توسط کرمهای خاکی است که طی این فرآیند، یکی از انواع بهترین و مغذی ترین کودهای آلی در کشاورزی تولید می شود و مزایای فراوانی نسبت به سایر کودهای آلی دارد که از جمله می توان به قابلیت جذب درهر مرحله از رشد گیاه، بی بو بودن و عدم وجود علفهای هرز در آن اشاره کرد.
با توجه به عاری بودن این کود از هرگونه آلودگی، این طرح با مشارکت دانش آموزان انجام و با استقبال گسترده از سوی آنها مواجه شده است. از مزایای این طرح برای دانش آموزان، معرفی تولید محصولات ارگانیک و سالم با استفاده از این کود، آموزش تفکیک زباله های تر و خشک، بازمصرف و بازیافت زباله ها، آشنایی با خطرات زباله برای محیط زیست، آشنایی با تولید کود از زباله های تر در فضایی کوچک را می توان نام برد. شایان ذکر است رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان و معاون پژوهش و توسعه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان ضمن بازدید و ابزار خرسندی از احداث این کارگاه، اظهار امیدواری کردند این اقدام الگویی برای اجرا در سایر مدارس قرار گیرد.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ارتقای کیفیت و بهبود عملکرد آموزشی مدارس استعدادهای درخشان، ارائه بازخوردهای مؤثر و مناسب به ادارات کل آموزش و پرورش استان­‌ها، مدارس و دانش­‌آموزان در خصوص میزان تحقق اهداف یادگیری و ارزیابی عملکرد و میزان اثر بخشی آموزش‌ در مدارس سمپاد از اهداف مهم این آزمون است.  

در سال تحصیلی جاری، مرحله اول پایش عملکرد یادگیری دانش آموزان پایه‌های هفتم، هشتم و نهم  در سوم بهمن‌ ۱۴۰۲و پایه‌های دهم و یازدهم نیز چهارم بهمن ۱۴۰۲ برگزار شد.

پس از انجام فرآیند پایش عملکرد یادگیری، نتایج در اولین فرصت از طریق سامانه https://payesh.sampad.gov.ir  اعلام شده و کارنامه، کلید تصحیح، پاسخ‌نامه تشریحی در وبگاه مربوط برای هر دانش‌آموز قابل مشاهده است.

مرحله دوم پایش عملکرد یادگیری دانش آموزان مدارس استعدادهای درخشان طبق برنامه دوره اول متوسطه (پایه‌های هفتم، هشتم ونهم) روز دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 ۹ صبح برگزار و دوره دوم متوسطه (پایه های دهم ویازدهم شاخه‌های نظری و مهارتی) روز سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 ۹ صبح برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • کشف یک کارگاه تولید همبرگر غیر مجاز در نظرآباد
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • معرفی رایتل برای دومین بار به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی