Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت گفت:‌ شرایط اداری کشور به ما شاید این اجازه را ندهد که به زودی چندین وزارت خانه را با یکدیگر ادغام کنیم.
به گزارش صدای ایران محمدباقر نوبخت در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره آخرین وضعیت ادغام وزارتخانه‌ها با بیان اینکه این مطلب قابل مناقشه و بحث است، گفت: ابتدا مطرح شد که به جای سه وزارتخانه، پنج وزارتخانه با یکدیگر ادغام شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از این اقدامات اگر در کشورهای دیگر توجیه داشته باشد با توجه به ساختار اداری ما تاحدودی امکان‌پذیر نیست.
او تصریح کرد: بعضی از کشورها که مباحث اقتصادی آنها توسط بخش خصوصی اداره می‌شود و دولت فقط سیاست‌گذاری‌ها را انجام می‌دهد ادغام وزارت‌خانه‌ها امکان‌پذیر است اما در کشوری مانند ایران که دولت تمامی اقدامات را انجام می‌دهد این عمل بسیار زود است.
سخنگوی دولت ادامه داد: چهار سال گذشته نشان داده ادغام وزارت راه‌وشهرسازی و یا مسکن که عموما مسائل عمرانی را مطرح می‌کنند غیرقابل کنترل است و اگر کسی بخواهد آن را ادامه دهد باید کار کارشناسی صورت بگیرد.
او افزود: مثلا بحث صنعت و معدن و ادغام وزارت‌خانه‌هایی از این دست شاید در کشورهایی که سیاست گذاری آنها از طریق خصوصی سازی انجام می‌شود امکان پذیر باشد اما در کشور ما در حال حاضر چنین کاری را نمی‌توان انجام داد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد:‌ قصد دولت چابک‌ کردن فعالیت‌ها است و باید خاطرنشان کنم که ما ادغام نیرو داشتیم نه تقلیل آنها. آن هم برای اینکه یک وزیر کار خودش را بهتر انجام دهد.
او در ادامه یادآور شد: طرح ادغام وزارتخانه‌ها به صورت دوفوریت به مجلس ارائه شد که در حال حاضر به صورت یک فوریتی پیگیری می‌شود. انتظار دولت این است که بعد از تعطیلات مجلس نمایندگان بتوانند با تسریع بیشتر دست به تعیین و تکلیف بزنند زیرا ما قرار است وزیرانی را برای کابینه دوازدهم معرفی کنیم که باید هر چه زودتر تکلیف آنها مشخص شود.
نوبخت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا با ادغام وزارتخانه‌ها تعداد پرسنل کاسته می‌شود، گفت: خیر، در این تجمیع از تعداد پرسنل کاسته نمی‌شود و تغییر در سطح مدیران عالی صورت می‌گیرد. مثلا سه وزیر به یک یا دو وزیر تبدیل می‌شود و تغییری در تعداد کارکنان صورت نمی‌گیرد.
او در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری درباره راهپیمایی روز قدس گفت: این امر پسندیده که از سوی امام(ره) اعلام شد و هر ساله در کشور ما انجام می‌شود اما امسال با توجه به شرایط منطقه و اقدامات دولت‌های اسلامی و همچنین تلاش برخی کشورها برای به فراموشی سپردن موضوع اشغال اسرائیل باید حضور گسترده‌ای صورت بگیرد.
سخنگوی دولت افزود: وجود عناصر تروریستی در جنایاتی که اسرائیل در کشورهای اشغالی انجام می‌دهد باعث شده که موضوع فلسطین برای ما اهمیت ویژه‌ای داشته باشد. امسال مردم باید با توجه به گفته امام راحل با اعتماد بیشتر و اعتقاد راسخ به راهپیمایی بیایند.
به نقل از ایلنا، او خاطرنشان کرد: رییس‌جمهور در بیانات خود در هیات وزیران از تمامی مردم درخواست کرد که در راهپیمایی حضور پیدا کنند.
سخنگوی دولت در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر نقض برجام با توجه به شروط نه گانه رهبری گفت: یک هیات نظارت برای چگونگی اجرایی برجام در نظر گرفته شده که در حال رسیدگی به مسائل برجام است که اگر گزارش آنها مبنی بر این باشد که نقض برجام صورت گرفته ما می‌توانیم اعتراض کنیم و آن را پیش ببریم.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۶۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدای میرسلیم هم درآمد: رئیسی تدبیر مناسبی بیندیشد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، سیدمصطفی میرسلیم نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که در روزهای گذشته خبرهایی مبنی بر تذکر رهبری به برخی مسئولان در حوزه گشت ارشاد از سوی عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب منتشر شد که با واکنش‌هایی همراه شد. تحلیل شما درباره این موضوع چیست، گفت:‌ ما با یک موضوع ساده یک‌بعدی مواجه نیستیم. بعضی‌ها فکر می‌کنند که وقتی رهبر انقلاب درباره مسأله حجاب تذکر دادند، یک موضوع ساده اولیه است. در حالی که نه، این یک موضوع پیچیده با طراحی دقیق برای اهداف بسیار مشخصی است که فقط به حجاب برنمی‌گردد، بلکه هدف‌ دشمن، فروپاشی فرهنگی، تهدید کیان خانواده در جمهوری اسلامی و تضعیف نسل آینده است. طراحی به این صورت انجام گرفت که ظرف ۱۰-۲۰ سال آینده، تبدیل به کشوری شویم که نسل جوان آن رو به انقراض است و دیگر قدرتی ندارد تا بتواند از آرمان‌هایش دفاع کند.

هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است

وی افزود:‌ راه‌حلی که پیش‌بینی کردند آن است که کانون خانواده تضعیف شود. برای تضعیف کانون خانواده راه‌هایی وجود دارد از جمله این که موضوع بی‌بند و باری و لاابالی‌گری در جامعه رایج شود. از ابزارهای بی‌بندوباری و لاابالی‌گری هم تضعیف حجاب و عفاف است. بنابراین باید خیلی دقیق با موضوع مواجه شد. این موضوعی نیست که به دو تار مویی که مطرح می‌کنند برگردیم، نخیر. امروزه احکام الهی باید محترم شمارده شده و اصلا کسی نمی‌تواند در مقابل احکام الهی بایستد. این توصیه اکید مقام معظم رهبری است که ما باید مراعات کنیم، همه هم باید مراعات کنند. هرکسی در مقابل احکام الهی بایستد آدم فاسقی است. آدمی که با نافرمانی از احکام می‌خواهد خودنمایی کند، چنین چیزی قابل‌قبول نیست و ما باید اهتمام داشته باشیم. کسانی که در این زمینه ناآگاه هستند باید دقت کنند و خودشان را اصلاح کنند. آنهایی هم که سرمنشأ این کار هستند فکر نکنند تا ابد می‌توانند این برنامه‌ها را ادامه بدهند. قطعا گرفتار خواهند شد و به سزای اعمال‌شان رسیدگی خواهد شد.

گرایش عمومی مجلس آینده هم گرایش جبهه انقلاب خواهد بود

میرسلیم در ارزیابی خود از ترکیب آینده مجلس دوازدهم که نسبت به مجلس گذشته گفت: هنوز ترکیب قطعی مجلس روشن نشده است برای اینکه تعدادی از نمایندگان در دور دوم انتخاب خواهند شد. لکن می‌شود حدس زد همان گرایشی که در دور اول انتخابات وجود داشت در دور دوم هم وجود خواهد داشت و این مسئله از نظر جامعه‌شناسی تقریبا اثبات شده است. گرایش عمومی مجلس آینده هم گرایش جبهه انقلاب خواهد بود و من امیدوار هستم با تفاهمی که بین نمایندگان برقرار می‌شود، بتوانند با یک مدیریت خوب، مدیریت قوی و بهتر از مجلس یازدهم به مسائل اساسی کشور برسند مخصوصا نسبت به آن مسائلی که در طول ۴ دهه گذشته سهل‌انگاری صورت گرفته و همه هم قابل حل است.

باید از معاملات داخلی که با طلا یا ارز انجام می‌گیرد، جلوگیری شود

وی افزود: به طور مثال از مسائل مهمی که ما با آن مواجه هستیم سقوط ارزش پول ملی است. در حالی که جمهوری اسلامی یک کشور قوی با پشتوانه محکم است، دلیلی ندارد که پول ملی سقوط کند. مگر اینکه یک برنامه‌ریزی به صورت هجوم اقتصادی صورت گرفته باشد تا کشور را از نظر اقتصادی فلج کرده و به زانو دربیاورند. اما پول ما پشتوانه قوی دارد و می‌تواند ثابت باشد. ارزش آن خیلی دقیق و خوب است. باید یک برنامه‌ریزی خوبی در داخل کشور داشته باشیم که معامله ریالی باشد و از معاملاتی که با طلا یا ارز انجام می‌گیرد جلوگیری شود البته جرم هم است و نباید این کار انجام بگیرد.

همه باید نسبت به سرنوشت و آینده کشور غیرت به خرج دهیم

وی تصریح کرد: با توجه به تحریم‌های ارزی که داریم باید ارز موجود را برای موارد کاملا ضروری صرف کنیم؛ موارد دسته دوم و حتی حاشیه‌ای باید کنار گذاشته شود و هیچ تعارفی هم نداریم. باید به آینده کشور فکر کنیم و به خوشایند بعضی‌ها که به دنبال هوا و هوس خودشان هستند نباید اعتنا کرد و همه باید نسبت به سرنوشت و آینده کشور غیرتی به خرج دهیم و سعی کنیم پای آن بایستیم.

شبکه فساد از سهل‌انگاری‌ها و ریخت‌ و پاش‌های ارزی و مالی سوء‌استفاده کرده و دست‌بردار نیست

میرسلیم در پاسخ به این سوال که دولت در مسائل معیشتی شعارهایی داده است که همچنان انتقادهایی نسبت به آن وجود دارد و عملکرد قابل قبولی نداشته است از نظر شما دولت در طول یک سال باقی مانده تا پایان دوره خود باید چه برنامه‌ای را مورد توجه قرار دهد، گفت: این انتقادها، تخریبی است و باید آن را کنار گذاشت. برخی از انتقادها هم از روی دلسوزی انجام می‌گیرد که دولت باید در زمینه‌هایی که به اقتصاد کلان کشور مربوط می‌شود، به آنها توجه کند. اقتصاد کلان کشور مشکلاتی دارد و اگر این مشکلات حل نشود ما نمی‌توانیم راه‌حل‌های پیشرفت را هموار کنیم. نمی‌توانیم تولید را رونق بدهیم. بنابراین مسائل اقتصاد کلان کشور حتما باید حل شود.

وی افزود: از جمله مسائل اقتصاد کلان کشور این است که ما در مسئله بودجه با کسری مواجه هستیم. این کسری قابل اهتراز است، روش دارد و روش‌های خوبی هم دارد. یک مقداری جرأت عمل می‌خواهد که دولت می‌توانست در سال اول استقرار قویا به این مسأله بپردازد. متأسفانه تأخیر پیدا کردند و فرصت را از دست دادند. امیدواریم که در این یکسال و نیمی باقی مانده از عمر دولت صرف این موضوع شود. برای اینکه اگر یکی از مشکلاتی که به تثبیت ارزش پول ملی برمی‌گردد حل شود، بسیاری از مسائل از جمله تورم، افزایش نقدینگی، بهره بانکی و... که خیلی از این موارد که تابع ارزش پول ملی است، حل خواهد شد. به موازات این کار، یکی از کارهای مهمی که باید صورت بگیرد جلوگیری از فساد است. شبکه فساد از سهل‌انگاری‌هایی که صورت گرفته استفاده کرده و از ریخت‌ و پاش‌هایی که در زمینه ارزی و مالی در کشور وجود داشته سوء‌استفاده کرده و دست‌بردار هم نیست.

رئیسی در فرصت باقی‌مانده تدبیر مناسبی بیندیشد؛ وگرنه همه ما ضرر می‌بینیم

این نمماینده مجلس یادآور شد: ما باید برای به جا گذاشتن راه‌حل‌های منطقی مناسب برای پیشرفت، قطعا جلوی کسانی که در کشور فساد آفریدند را بگیریم. قطعا جلوی فرآیندهای تخریبی و انحرافی را بگیریم تا بتوانیم کارهای مفید و مثبت را به ثمر برسانیم.

میرسلیم در پاسخ به این سوال که آیا شما نیاز به تغییر در کابینه اقتصادی دولت را احساس می‌کنید، گفت: به نظر من همیشه امکان بهبود وجود دارد. نیروهای با تجربه و فهمیده‌ای که قدرت برخورد با شرایط بحرانی را داشته باشند باید در این زمان به کار گرفته شوند. آقای رئیسی باید تدبیر مناسبی در این قضیه بیندیشند تا از فرصت باقی‌مانده بهترین استفاده شود؛ وگرنه مشکلاتی در جامعه پدید می‌آید که ضررش را همه ما خواهیم دید.

دیگر خبرها

  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • دولت سیزدهم انتصاب یک چهره دولت قبل در پست پایین دولت فعلی را تحمل نکرد
  • قرار داد واگذاری شركت های استقلال و پرسپولیس امضا شد
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • درخواست مجدد برای بازگشایی گوگل پلی توسط وزارت ارتباطات
  • انجام بیش از 36هزار و 500 استعلام بانک و دفتر خانه در سال 1402 توسط دفاتر پیشخوان دولت
  • گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی
  • هشدار وزارت راه : مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور
  • صدای میرسلیم هم درآمد: رئیسی تدبیر مناسبی بیندیشد
  • هشدار وزارت راه: مسدود شدن بخش املاک دیوار و شیپور