Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@03:45:35 GMT

کاهش خودكشي‌ها و افزايش تصادفات منجر به فوت در فارس

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۵۶۹۰۵

مديركل پزشكي قانوني استان فارس از كاهش تعداد خودكشي‌هاي منجر به فوت و افزايش تعداد فوتي‌هاي ناشي از حوادث رانندگي در سال 95 به نسبت سال 94 خبر داد.

به گزارش ايسنادكتر سعيد غلامزاده بعداز ظهر چهارشنبه 31 خرداد در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به اين مطلب كه پزشكي قانوني اطلاعي از آمار موارد اقدام به خودكشي در اختيار ندارد،‌گفت: آمارها در سال‌هاي 93 تا 95 نشان‌دهنده سير نزولي موارد خودكشي موفق يا خودكشي‌هاي منجر به فوت در استان فارس بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در سال 95 تعداد خودكشي‌هاي منجر به فوت 328 مورد بود كه در مقايسه با 354 مورد سال 94 شاهد كاهش قابل توجهي هستيم.

غلامزاده در خصوص حوادث رانندگي منجر به فوت و جرح نيز گفت: متاسفانه فارس همچنان رتبه اول حوادث رانندگي منجر به فوت را دارد؛ سال 95 در كل كشور 15 هزار و 932 نفر براثر حوادث رانندگي فوت كرده‌اند كه 1458 نفر آنان مربوط به فارس بوده است.

او اضافه كرد: اين آمار نسبت به سال 94 بالغ بر 6.1 درصد افزايش را نشان مي‌دهد؛ در سال 96 هم علي‌رغم تمام تلاش‌ها شاهد افزايش تعداد كشته‌هاي ناشي از حوادث رانندگي در فارس بوده‌ايم.

غلامزاده با يادآوري اينكه آمارها نشان از كاهش درصد فوت ناشي از حوادث رانندگي هستيم، گفت: اين آمار در فارس افزايش را نشان مي‌دهد؛ بايد توجه داشته باشيم كه هنوز 10 درصد كل كشته شدگان حوادث رانندگي كشور مربوط به استان فاسر است.

مديركل پزشكي قانوني فارس اضافه كرد: بالغ بر 60 درصد كشته شدگان حوادث رانندگي در فارس مربوط به 6 شهر، شيراز، كازرون، اقليد، آباده، مرودشت و نورآباد بوده به‌طوريكه از جمع كشته‌شدگان سوانح رانندگي فارس 824 نفر مربوط به اين شش شهر است.

غلامزاده همچنين گفت: تقريبا يك سوم كل پرونده‌هاي قضائي نيازمند ارائه نظر كارشناسان پزشكي قانوني است كه در بعضي از اين پرونده‌ها قاضي بدون نظر كارشناس مربوطه حكم صادر نمي‌كند.

وي با اشاره به اينكه طي سال‌هاي اخير توان علمي و تجهيزاتي پزشكي قانوني فارس ارتقا يافته است، گفت: امروز بسياري از آزمايش‌هاي تخصصي كه در سال‌هاي گذشته براي انجام آن به ساير استان‌ها وابسته بوديم، در شيراز انجام مي‌شود.

غلامزاده با اشاره به تهيه اولين نانوكيت تشخيص مسموميت با قرص فسفين(قرص برنج) توسط پژوهشگران پزشكي قانوني فارس، گفت: امروز رمزگشايي بسياري از پرونده‌هاي تخصصي و جنايي به كارشناسان پزشكي قانوني فارس سپرده مي‌شود.

مديركل پزشكي قانوني استان فارس در ادامه از تشكيل بانك هويت ژنتيكي براي 800 مجرم زنداني در فارس خبر داد و گفت: امسال نيز قرار است بانك هويت ژنتيكي براي 30 هزار مجرم در كشور تشكيل شود كه سهم فارس نيز از اين تعداد به زودي مشخص خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۶۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار تصادفات منجر به فوت در سال گذشته


 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ احسان مومنی گفت:در سال گذشته ۴۱ درصد از تصادفات منجر به فوت در شهر تهران مربوط به عابران پیاده، ۴۶ درصد از تصادفات منجر به فوت به رانندگان موتورسیکلت و ۱۳ درصد از تصادفات منجر به فوت به راننده و سرنشین خودرو بوده است. 

وی ادامه داد: امیدواریم با رعایت قوانین و مقررات از سوی راکبین موتورسیکلت شاهد کاهش تصادفات در شهر تهران باشیم. 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: در ۶۰ درصد از تصادفات موتورسیکلت سواران خود راکب مقصر در حادثه بوده است.

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • آخرین آمار تصادفات منجر به فوت در سال گذشته
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان