Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@23:40:48 GMT

آب تمام مناطق قم شیرین می‌شود/ مردم صرفه‌جویی کنند

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۵۷۵۰۴

آب تمام مناطق قم شیرین می‌شود/ مردم صرفه‌جویی کنند

قم - مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: با احداث و راه اندازی تصفیه خانه جامع شماره ۲ در سال جاری آب تمامی مناطق قم شیرین و مطلوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی جان صادق‌پور ظهر چهارشنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران که به مناسبت هفته صرفه جویی در آب برگزار شد، ضمن تشریح وضعیت موجود تأسیسات آبرسانی و اقدامات انجام شده در شرکت آب و فاضلاب قم اظهار داشت:در سال ۹۵ حدود ۴۰ کیلومتر شبکه جمع آوری و انتقال فاضلاب در قم احداث شد و در سال جاری حدود ۶۰ کیلومتر اضافه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعداد انشعابات فاضلاب تا پایان سال گذشته ۷۸ هزار فقره بود که ۷ هزار و ۸۷ فقره آن در سال ۹۵ واگذار شده و دو ماهه اول امسال ۴۰۰ فقره انشعاب اضافه شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه منابع اصلی تأمین آب در قم تعداد ۷۶ حلقه چاه در منطقه علی آباد و چاه‌های داخل شهر و نیز شرساخه‌های دز و سد ۱۵ خرداد است، ادامه داد: میزان آب تولیدی ما در سال ۹۵ حدود۱۱۰ میلیون متر مکعب بود که از این تعداد ۸۸ میلیون و ۷۰۰ مترمکعب به فروش رسیده که نشانگر هدررفت ۱۹.۴۵ درصدی است.

وی ابراز داشت: باتوجه به وجود سه تصفیه خانه فاضلاب که البته دو واحد آن فعال است، در سال ۹۵ حدود ۲۱ میلیون مترمکعب فاضلاب جمع‌آوری و تصفیه شده است.

صادق‌پور با تأکید بر صرفه جویی مردم قم در مصرف آب، تصریح کرد: مصرف سرانه تولید آب در قم ۲۴۴ لیتر است و سرانه آب مصرفی ۱۵۱ لیتر در روز است که مابقی در صنعت مصرف می‌شود.

وی عنوان کرد: خوشبختانه تمامی جمعیت شهری قم تحت پوشش آب شرب هستند و همچنین حدود ۳۵ درصد جمعیت شهری قم تحت پوشش خدمات فاضلاب هستند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به مهمترین پروژه‌هایی در حال اجرا بیان کرد:‌ احداث تصفیه خانه فاضلاب (پکیج) در منطقه پردیسان، اجرای اصلاح شبکه آب، اصلاح فشار زون بندی شبکه در شهرهای قم، اجرای تأسیسات جمع‌آوری فاضلاب شهر قم، اجرای شبکه فرعی فاضلاب تا درب منازل و اجرای تأسیسات فاضلاب شهرک قدس از جمله مهم‌ترین پروژه‌های در دست اجرا می‌باشد.

احداث نیروگاه کوچک برق آبی

وی اظهار کرد: احداث نیروگاه کوچک برق آبی با روش B.O.O بیع متقابل بر روی خط انتقال آب قم با اعتبار بخش خصوصی ۱۷۰ میلیارد ریال با پیشرفت ۹۵ درصد، توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب با اعتبارات بانک توسعه اسلامی ۴۱ کیلومتر و ۶۶۰۰ فقره انشعاب اصلی و نصب شیرآلات کم مصرف که ۴۴۷ فقره اقدام شده از جمله پروژه‌های مربوط به اقتصاد مقاومتی است.

صادق‌پور ابراز داشت: در زمینه نگهداری از تأسیسات و راهبری آن با استفاده از سامانه تله متری و با داشتن چندین اکیپ مجهز و پیمانکاران تخصصی اقدامات گسترده‌ای انجام می‌دهیم که زمینه تأمین آب سالم و بهداشتی و دائمی در محل مصرف برای مردم باشد که به طور نمونه در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۰ مورد حادثه در انشعابات و شبکه‌های آب و ۲۳۰۰ حادثه در انشعابات و شبکه فاضلاب شناسایی و رفع شد.

وی در این باره ادامه داد: طی دو ماهه اول سال ۹۶ حدود ۲۴۰۰ فقره حادثه در تأسیسات آب و فاضلاب شناسایی و رفع شد که البته مدیریت فشار با استفاده از رینگ در حال تکمیل و سامانه تله متری اثرات بسیار خوبی در کاهش حوادث داشته است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قم افزود: کنترل هوشمند فشار شبکه در نقاط کلیدی حدود ۲۲۰۰ کیلومتر، نظارت لحظه‌ای و مستمر بر وضعیت بهره برداری و جمع آوری، ذخیره و تجزیه و تحلیل نرم افزاری اطلاعات از جمله اقداماتی است که در سامانه تله متری انجام می‌دهیم.

مهم‌ترین پروژه‌های آب و فاضلاب قم در سال جاری

وی ابراز کرد: مهم‌ترین برنامه‌های شرکت آب و فاضلاب استان قم در سال ۹۶ توسعه و اصلاح شبکه و خطوط اصلی و فرعی شبکه‌های آب به طول ۶۲ کیلومتر، توسعه و اصلاح شبکه‌های فاضلاب به طول ۶۶ کیلومتر و واگذاری ۱۵ هزار و ۵۰۰ فقره انشعاب آب و فاضلاب است.

صادق‌پور اظهار داشت: از جمله مهم‌ترین اهداف برنامه ششم تأمین و انتقال آب در پایان برنامه به میزان ۴۷۰ لیتر بر ثانیه، احداث و توسعه شبکه آب شهری به میزان ۲۱۰ کیلومتر، توسعه مخازن ذخیره آب شهری به میزان ۱۱۳ هزار متر مکعب، تعداد انشعاب واگذار شده آب شهری به میزان ۳۷ هزار فقره و رساندن جمعیت تحت پوشش شبکه فاضلاب شهری به ۴۴.۸ درصد می‌باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: با احداث و راه اندازی تصفیه خانه شماره ۲ در سال جاری آب تمامی مناطق قم شیرین می‌شود.

وی در این رابطه ادامه داد: البته آب منطقه ۶ قم که از چاه‌های علی آباد تأمین می‌شود کیفیت پایینی دارد و برای شیرین شدن آب آن باید به شبکه اصلی انتقال آب وصل شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۷۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، مجید رستگاری امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در اولین جلسه کمیته راهبری طرح احیاء و تعادل بخشی شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی خواستار تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف طرح تعادل بخشی شد.

وی خواستار تلاش مضاعف و پیگیری های لازم در جهت تحقق اهداف برنامه عملیاتی طرح احیا و تعادل بخشی سال جاری و حفظ آب در آبخوان با هدف به تعادل رسانیدن وضعیت آبهای زیر زمینی استان شد.

️مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی تحقق برنامه های طرح تعادل بخشی را در راستای نجات آب و منابع آبی بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در این راستا جلوگیری از برداشت‌های غیر مجاز، اضافه برداشت‌ها و همچنین ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی در جامعه اهمیت فراوان دارد چرا که آب سرمایه ملی است که حفظ آن همت و همراهی جامعه و سایر دستگاه‌های مرتبط را در اجرای برنامه‌ها می طلبد.

️رستگاری افزود: با اجرای برنامه های عملیاتی و برش‌های استانی طرح احیا و تعادل بخشی، می‌توان آب بیشتری را به بخش صنعت استان تخصیص دهیم که به مراتب بازدهی و اشتغال بیشتری به همراه خواهد داشت.‌

وی همچنین از مدیران امور خواست با تجهیز چاه‌های مجاز به ابزار اندازه گیری، چاه‌هایی که بیشترین ضرر را به آبخوان‌های استان وارد می کنند را شناسایی و در اولویت قرار دهند.

️مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی در ادامه گفت: حفظ آبخوان‌ها مهم و برای استان حیاتی‌است و همه با هم باید در حفظ و نگهداری آبخوان‌ها تلاش کنیم و برخورد جدی‌تری با کسانی که برداشتهای بی‌رویه می کنند، انجام شود.

کد خبر 749480

دیگر خبرها

  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • صرفه‌جویی ۴۰۰ مگاواتی برق با اصلاح روشنایی معابر
  • کمتر از ۳۰ درصد مخازن سد‌های خراسان‌شمالی آب دارد/ضرورت صرفه جویی درتابستان
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • صرفه‌جویی جالب به سبک کمیته داوران!