Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@04:04:01 GMT

رنگ مو و احتمال ابتلا به سرطان سینه

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۶۰۰۷۰

مطالعات جدید محققان نشان می‌دهد زنانی که مو‌های خود را مرتب رنگ می‌کنند، در معرض سرطان سینه قرار دارند. آفتاب‌‌نیوز : تحقیقات جدید نشان می‌دهند که محصولات رنگ مو خطر ایجاد سرطان سینه در زنان را افزایش می‌دهند که این مطالعات توسط محققان از دانشگاه راتگرز در نیوبرانزویک صورت گرفته است.
سرطان سینه دومین سرطان شناخته شده و شایع در بین زنان در جهان محسوب می‌شود به گونه‌ای که در سال ۲۰۱۲ نزدیک به ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ میلیون نفر از زنان به سرطان سینه مبتلا شده بودند، همچنین اگر چه مرگ و میر به سرطان سینه در ایالات متحده کاهش یافته، اما زنان سیاه پوست نسبت به زنان سفید پوست در معرض خطر بالاتر مرگ ناشی از سرطان سینه هستند.
در ایالات متحده هر سال، حدود ۲۲۰ هزار زن و ۲ هزار مرد مبتلا به سرطان سینه تشخیص داده می شود که در حدود ۴۰ هزار زن و ۴۰۰ مرد بر اثر این بیماری می‌میرند.
بررسی‌ها نشان داده اند که مواد موجود در محصولات آرایشی و رنگ مو به دلیل آنکه حاوی مواد سرطان زا هستند، با ایجاد سرطان سینه در افراد رابطه مستقیمی دارند که معمولا در بازه سنی ۲۰ تا ۷۰ سالگی سالگی در زنان رخ می‌دهد.
محققان دانشگاه هلسینکی یک مطالعه با بررسی داده‌های نظرسنجی دریافتند که حدود هشت هزار بیمار مبتلا به سرطان سینه شدند که علت آن قرار گرفتن در معرض مواد سمی موجود در رنگ مو‌ها است و احتمال ابتلا به سرطان سینه را ۲۳ درصد افزایش می‌دهد.
رنگ مو و اتوی مو از جمله لوازم آرایشی است که بسیار مورد استفاده زنان قرار می‌گیرد، استفاده از بعضی محصولات آرایشی مانند رنگ مو یا حتی استفاده از اتوی مو از عوامل احتمالی موثر بر سرطان سینه تلقی می‌شوند. رنگ کردن دائم موها، افراد را در معرض خطرات بسیاری از جمله سرطان قرار می‌دهد. به همین دلیل، مصرف مداوم رنگ مو به خصوص رنگ‌های تیره، زنان را بیش از مردان در معرض ابتلا به سرطان خون، سرطان غدد لنفاوی و سرطان پستان قرار می‌دهد.
منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۶۰۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد

یونس عرب مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه آمار ابتلا به بیماری تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوبی کشور بیشتر است، اطهار کرد: در واقع آمار ابتلا به تالاسمی در استان‌هایی که در مجاورت دریا قرار دارند بیشتر است.

وی ازدواج‌های فامیلی را نیز یکی از عوامل اصلی ابتلا به تالاسمی عنوان کرد و ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان آمار ابتلا بالاست، چون دو فاکتور اصلی وجود دارد یعنی هم در مجاورت دریا قرار گرفته و هم ازدواج‌های فامیلی در این استان آمار بالایی دارد. در واقع این استان با داشتن یک‌هفتم بیماران تالاسمی و جمعیت ۳ هزار و ۷۵۰ بیمار، رکورددار تولد بیماران تالاسمی است.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی به استان‌های مازندران، خوزستان، بوشهر و گلستان اشاره کرد و افزود: آمار بیماران تالاسمی در تهران هم کم نیست، در تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی داریم که هم مهاجرت در این آمار دخیل است و هم بخش دیگر آن به ازدواج‌های فامیلی برمی گردد.

عرب گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، قزوین و یزد کمترین بیمار تالاسمی وجود دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی با بیان اینکه کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی دستاورد بزرگی در نظام سلامت کشور است، گفت: هم اکنون در کل سال در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد مبتلا به تالاسمی به دنیا می‌آید که این در حالی است که در سال‌های گذشته این آمار به بیش از هزار نفر می‌رسید، در واقع این دستاورد بزرگی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.

یاسر داودیان، رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز به خبرنگار آنا گفت که واردات داروی بیماران تالاسمی با تحریم‌ها به مشکل برخورده است. به همین دلیل داروسازان تلاش کردند دارو‌های بیماران تالاسمی را در داخل کشور تولید کنند و در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران تالاسمی که دچار مشکل ژنتیکی خونی هستند از این دارو‌ها استفاده می‌کنند و باید زمان بگذرد تا میزان تاثیر این دارو‌ها مشخص شود.

وی تصریح کرد: امیدوارم از سوی وزارت بهداشت برنامه‌ای اتخاذ شود تا مشکلات بیماران صعب‌العلاج و نادر همانند تالاسمی به زودی مرتفع شود.

 رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران در ادامه با بیان اینکه ۲۷ سال پیش نخستین بیمار تالاسمی در آمریکا شناسایی شد و در حال حاضر، این بیماری شایع‌تر شده است، گفت: با توجه به توان حمایتی دولت و شرایطی که بیماران دارند، انتظار داریم وزارت بهداشت و هر دستگاه مرتبط با بیماران صعب‌العلاج تدبیری بیندیشند تا بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟