Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@23:47:46 GMT

۴ مرحله که قبل از بچه دارشدن باید پشت سر بگذارید

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۶۱۳۹۵

۴ مرحله که قبل از بچه دارشدن باید پشت سر بگذارید

میزان اطمینان خاطری که شما می‌توانید به همسرتان بدهید، معجزه می‌کند. فقط مواظب باشید که این اطمینان­‌دهی در حد حرف و شعار باقی نماند. در عمل به همسرتان نشان دهید که در این چالش جدید در کنار او هستید.

سرویس سبک زندگی: زندگی زناشویی به‌خصوص در سال‌های اول فضای آماده‌ای برای دعوا کردن است. از دعوا بر سر کنترل تلوزیون بگیرید، تا دعوا بر سر این­که شب عید، روز پدر یا روز مادر، اول باید خانه‌ پدر و مادر چه کسی بروید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
حالا موقعیتی را در نظر بگیرید که بخواهید در مورد مسئله‌ مهمی مانند بچه‌­دارشدن تصمیم بگیرید. اختلاف نظر در مورد زمان بچه­‌دارشدن یک امر عادی است که در صورت نپرداختن صحیح به آن، ممکن است به تعارضی مهم و آزار دهنده در زندگی زناشویی تبدیل شود. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت سپیده داناییمی‌خوانیم.

عدم هماهنگی همسران برای زمان بچه­‌دارشدن مساله‌ مهمی است که باید به طور اصولی به آن پرداخته شود. برای حل این تعارض، باید در ابتدا به شناخت معیار‌ها و زمینه‌هایی پرداخت که موجب می‌شود یک نفر آمادگی و تمایل به بچه‌­دارشدن را در درون خود احساس کند. با شناخت این معیار‌ها درک درستی از درونیات خود و همسرتان پیدا کرده و امکان هماهنگی با همسرتان را فراهم می‌کنید. زمینه‌های آمادگی و تمایل به بچه‌دار شدن را می‌توان به دو دسته‌ عمده تقسیم کرد: زمینه‌های یک­نفره و زمینه های دونفره. در ادامه این زمینه‌­ها را بیشتر با هم بررسی می­‌کنیم.
زمینه‌های یک­نفره:۱. آمادگی تحصیلی: اگر همسر شما در حال آماده شدن برای گذراندن کنکور دکتری است و یا این­که در حال حاضر دانشجو است و در حال آماده کردن رساله است، باید با احتیاط بیشتری در مورد بچه‌دارشدن با او صحبت کنید. گاهی اوقات استرس و فشار مقاطعی از تحصیل به قدری زیاد است که توان اقدام برای بچه‌­دارشدن را از فرد می‌گیرد.
۲. آمادگی اقتصادی: هرقدرهم مقتصد باشید، هزینه‌هایی به همراه دارد که اجتناب‌­ناپذیر است و خواه نا‌خواه هزینه‌های جدید قابل توجهی را به سبد خانواده اضافه می‌کند. در صورتی که همسر شما سرباز است و شما هم دانشجو هستید و با کمک خرجی‌های پدر و مادرتان زندگی می‌کنید هم، شاید زمان مناسبی برای بچه‌­دارشدن نباشد. بنابراین شرایط اقتصادی خانواده، ممکن است یکی از دلایلی باشد که هر یک از زوجین را از اقدام به بچه­‌دارشدن منصرف کند.
۳.آمادگی جسمانی: این مورد بیشتر در مورد مادران آینده صدق می‌کنند. آن‌ها باید از لحاظ جسمانی در شرایط مناسبی برای باردار شدن باشند. حل مشکلات و بیماری‌هایی مانند کم­‌کاری تیرویید، کمر درد، وزن زیاد مادر و به طور کلی آمادگی جسمانی او که نقش مهمی در سلامت مادر و جنین ایفا می‌کند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. بنابراین ممکن است زنان برای رسیدن به این آمادگی جسمانی به زمان نیاز داشته باشند.
۴. آمادگی روان‌شناختی: در رویا‌هایتان ممکن است از پدر و مادرشدن تصویرهای زیبایی ساخته باشید، اما در واقعیت این نقش جدید با مسئولیت سنگینی همراه است که نیاز به آمادگی روانی ویژه‌ای دارد. از زمانی که نطفه‌ کودک شما شکل می‌گیرد، معماری زندگیتان تغییر می‌کند. باید به خاطر داشته باشید بچه­‌دارشدن علاوه بر خرید هیجان­‌انگیز لباس‌های بچه­‌گانه، بازی کردن با بچه و احساس زیبای پدر و مادرشدن، دشواری‌ها و مسئولیت‌های مهمی به همراه دارد که باید برای تحمل آن‌ها از آمادگی روانی برخوردار باشید.
زمینه‌های دو نفره:افراد علاوه بر دلایل شخصی، ممکن است بر اساس برداشتی که از رابطه خود با همسرشان دارند، احساس کنند که آمادگی بچه­‌دارشدن را دارند یا نه. در ادامه به توضیح بیشتر این زمینه‌های اشتراکی می‌پردازیم.
۱. آیا زندگیم با ثبات است؟سازگاری با نقش جدید همسری، شناخت عمیق از یکدیگر، پذیرفتن مشکلات و نقاط ضعف همسر، یادگیری نحوه‌ صحیح برقراری ارتباط با همسر، همه و همه نیاز به گذر زمان دارد. گاهی اوقات برخی افراد بر این باورند که بلافاصله بعد از ازدواج، موظفند که برای بچه­دارشدن اقدام کنند. باور‌های سنتی مبنی بر تاثیرات مثبت تولد فرزند بر مشکلات زندگی زناشویی هم به این امر دامن می‌زند. درست است که تولد فرزند، رنگ و بوی تازه‌ای به زندگی افراد می‌دهد اما هرگز نمی‌تواند به عنوان حلال مشکلات و تعارضات زناشویی در نظر گرفته شود. افراد غالبا زمانی از اعماق وجود تمایل به بچه­‌دارشدن را در درون خود احساس می‌کنند که در زندگی زناشویی خود به ثبات رسیده باشند. این واقعیت در بین زوج‌های جوان وجود دارد که بعد از ازدواج هم بار‌ها به درست بودن تصمیمشان شک می‌کنند. اما تصمیم به بچه‌­دارشدن غالبا مهر تاییدی است بر انتخابی که انجام داده‌اند و این مهر تایید زمانی از طرف هر کدام از زوجین زده می‌شود که در برهه‌ای از زمان، قلبا به این نتیجه برسند که ازدواجشان کار درستی بوده و مستحکم­‌تر کردن آن کار درست­‌تری خواهد بود. در صورتی که افراد به این سطح از آرامش و اطمینان نسبت به ثبات زندگی خود نرسیده باشند، ممکن است از اقدام برای بچه‌­دارشدن فرار کنند.
۲. آیا حمایتم می‌کند؟ادراک فرد از میزان حمایتی که همسرش در انجام این تکلیف مهم از او به عمل ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌می ­آورد، نقش تعیین کننده‌ای در تمایل افراد به بچه­دارشدن بازی می‌کند. اگر افراد خود را در برابر این وظیفه‌ سنگین، تنها احساس کنند، ممکن است آن را به تعویق بیاندازند یا نسبت به انجام آن نگران و مضطرب شوند. احساس امنیت ناشی از حمایت ادراک شده از طرف همسر، افراد را برای بچه‌­دارشدن آماده‌تر خواهد کرد.
۳. نکند خوشی‌ها از دست برود؟عدم آمادگی برای بچه­‌دارشدن همیشه به خاطر شرایط منفی نیست. گاهی هم افراد رابطه‌ دونفره‌ دلنشینی دارند که می‌ترسند با ورود بچه به زندگیشان این رابطه به هم بخورد. افرادی که نگرانند بعد از تولد فرزند، همسرشان نسبت به آن‌ها بی‌توجه یا کم علاقه شود هم ممکن است در مقابل بچه دار شدن مقاومت کنند.
حال که علل آماده بودن یا نبودن افراد برای بچه دار شدن را بررسی کردیم، این سوال پیش می‌آید که در صورتی که زمان آمادگی زن و شوهر با هم منطبق نبود چه باید کرد؟ برای حل این مساله راه­کارهای زیر را امتحان کنید:
۱. با هم حرف بزنیدشاید حرف زدن صادقانه، شفاف و صمیمانه، شاه­‌کلید همه‌ مشکلات زناشویی باشد. در مورد آرزو‌ها تمایلات، ترس‌ها و نگرانی‌های خود، با همسرتان صحبت کنید. با توجه به معیارهایی که در بالا ذکر شد، سعی کنید میزان آمادگی خود و همسرتان را برای بچه­‌دارشدن بسنجید و سعی کنید بدون قضاوت عجولانه، علاوه بر اعلام نظر خود، نظر همسرتان را هم با دقت بشنوید.
۲. نگرانی‌های واقعی را از نگرانی‌های موهوم جدا کنیدگاهی اوقات، افراد در مورد بچه‌­دارشدن دچار کمال­گرایی می‌شوند و نگرانی‌های عجیب و غریبی به سراغشان می‌آید. مثلا فکر می‌کنند زمانی باید بچه‌­دار شوند که هیچ مشکل و تعارضی بین آن‌ها و همسرشان نباشد یا این­که باید وضعیت اقتصادی بی‌عیبی و نقصی داشته باشند. گاهی اوقات افراد خیال می‌کنند که باید بهترین و بی‌عیب و نقص‌ترین پدر و مادر دنیا باشند. اما حقیقت این است که هیچ­کس نمی‌تواند منتظر زمانی باشد که بتواند فرزندش را لای پر قو بزرگ کند. بچه‌ها را نمی‌توان در یک محیط استریل و عاری از مشکل و سختی به دنیا آورد و بزرگ کرد. بچه‌ شما قرار است در همین دنیای انسانی پر از مشکل به دنیا بیاید و زندگی کند. بنابراین اگر مشکل شاخص و عمده‌ای ندارید و با توجه به معیارهای شخصی و اشتراکی در سطح نسبتا معقولی از آمادگی هستید، کمال­گرایی را کنار بگذارید و آغوشتان را برای این تجربه‌ شیرین باز کنید.
۳. از نگرانی‌های یکدیگر کم کنیدمیزان اطمینان خاطری که شما می‌توانید به همسرتان بدهید، معجزه می‌کند. فقط مواظب باشید که این اطمینان­‌دهی در حد حرف و شعار باقی نماند. در عمل به همسرتان نشان دهید که در این چالش جدید در کنار او هستید. تلاش کنید تا با تقویت آمادگی‌های اشتراکی به همسرتان کمک کنید تا بر عدم آمادگی شخصی خود پیروز شوید. فشارهای ناشی از ساعت اجتماعی برای بچه­‌دارشدن را‌‌ رها کنید و به همسرتان کمک کنید تا آمادگی‌های شخصی خود را بیشتر کند. اگر شما زود‌تر از همسرتان نیاز به بچه­‌دارشدن را احساس می‌کنید، نشان از عدم توانمندی و ضعف مسئولیت­پذیری او نیست. شاید او توانسته این احساس امنیت را در شما ایجاد کند و حالا نوبت شماست که دست به کار شوید و با توجه به‌شناختی که از همسر خود دارید، از نگرانی‌های او بکاهید و به اصطلاح دل او را قرص کنید.
۴. از دوستانتان در مورد تلخی‌ها و شیرینی‌های بچه دار شدن بپرسیدممکن است نتوانید توصیه‌های پدر و مادر و نسل قبلی را برای عمل در زندگی خود بپذیرید. در این شرایط دوستانی که شرایط زندگیشان به شما شبیه‌تر است، می‌توانند راهنماهای خوبی باشند. در خانواده‌ آن‌ها هم مانند شما زنان شاغل یا در حال تحصیل هستند؛ آن‌ها هم مانند شما مشکلات اقتصادی خاص جوانان را دارند و آن‌ها هم مانند شما برای آینده‌ خود و فرزندشان آرزوهای بزرگ در سر دارند. از آن‌ها بپرسید که برای بچه دار شدن چه تغییراتی در زندگی خود به وجود آوردند و چه مشکلاتی را تجربه کردند؟ از آن‌ها بخواهید از لذت‌ها و شیرینی‌های پدر و مادر شدن برای شما بگویند. خدا را چه دیدید شاید شما و همسرتان هم خواستید تجربه‌اش کنید.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۶۱۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ارمنستان برای خرید گاز از جمهوری آذربایجان

رئیس پارلمان ارمنستان اعلام کرد: من به موضوع خرید گاز از جمهوری آذربایجان بسیار مثبت نگاه می‌کنم و فکر می‌کنم. ایروان آماده است تا در مورد خرید و فروش گاز با باکو گفتگو کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، آلن سیمونیان، رئیس پارلمان ارمنستان گفت که ایروان آماده است تا در مورد خرید و فروش گاز با باکو گفتگو کنند.

سیمونیان تأکید کرد: من به موضوع خرید گاز از آذربایجان بسیار مثبت نگاه می‌کنم و فکر می‌کنم ما باید در مورد این موضوع بحث کنیم.

رئیس پارلمان ارمنستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیز بخشی از گازی که ارمنستان از روسیه خریداری می‌کند از طریق جمهوری آذربایجان می‌آید. من مطمئن هستم که طبق قرارداد اگر از روسیه به آن‌ها برسد و سپس به اروپا برود، همان گاز در کل به ما می‌رسد.

آلن سیمونیان خرید گاز از جمهوری آذربایجان و ایران از طریق این خط لوله را گزینه بسیار خوبی می‌داند.

الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان نیز احتمال خرید گاز آذربایجان توسط ارمنستان در آینده را رد نکرد.

رئیس‌جمهور آذربایجان در 23 آوریل در نشست بین‌المللی «COP29 و چشم‌انداز سبز برای آذربایجان» در دانشگاه ADA در این باره صحبت کرد.

علی‌اف تاکید کرد: امروزه ما تقریباً 100 درصد نیاز گاز گرجستان را پوشش می‌دهیم. حجم عرضه هر سال در حال افزایش است و فکر می‌کنم به 3 میلیارد مترمکعب رسیده است. با توجه به اینکه قیمت گاز برای گرجستان مطلوب است، به طور بالقوه ارمنستان قادر به خرید گاز آذربایجان خواهد بود. البته با توجه به نزدیکی و زیرساخت‌ها، چنین همکاری طبیعی خواهد بود.

به گفته علی‌اف، چنین همکاری‌هایی پس از عادی‌سازی روابط جمهوری آذربایجان و ارمنستان و امضای معاهده صلح امکان‌پذیر است.

آکوپ واردانیان، معاون وزیر اداره ارضی و زیرساخت ارمنستان، که در مجمع بین‌المللی «جاده ابریشم» تفلیس در اکتبر 2023 شرکت کرد، خرید گاز ارمنستان از جمهوری آذربایجان را در آینده رد نکرد و گفت: ارمنستان پس از حل اختلافات سیاسی بین دو کشور آماده خرید گاز از آذربایجان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی کامل مازندران برای برگزاری دور دوم انتخابات نمایندگی مجلس در قائمشهر
  • آمادگی شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • راه‌اندازی اپراتور هوش مصنوعی در کشور / GPU هایتان را با اپراتور به اشتراک بگذارید
  • آمادگی استان مازندران برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • آمادگی کامل خراسان جنوبی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • آمادگی‌ چپ‌پای تراکتور چالش جدی ذوب آهن!
  • آمادگی نیروهای مسلح کشور برای پاسخگویی خطای دشمن
  • آمادگی ارمنستان برای خرید گاز از جمهوری آذربایجان
  • طرز تهیه لوبیا پلوی اصیل شیرازی را اینجا بخوانید
  • سیلاب ورودی شهر صفائیه رفسنجان مهار شد