Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف گفت: با وجود اینکه همه مردم و مسئولان کشور برای تشییع و خاکسپاری شهید کجباف در امام زاده عبدالله شوشتر موافق بودند ولی دبیر یونسکو در ایران با این کار مخالفت کرد و اجازه این کار را نداد.

به گزارش تسنیم، شاه بانو احمدی همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف ‌در نشست هم اندیشی بانوان رسانه‌ای استان خوزستان با اشاره به اینکه شهید مصطفی صدر حدود 8 مرتبه در سوریه مجروح شد، اظهار داشت: چگونه می توان فردی که پس از بارها مجروحیت بار دیگر به سوریه می رود و در این راه شهید می شود را برای مخاطب تفهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه شهدا، زندگان خاموش هستند افزود: شنیدن و انتقال پیام شهدا وظیفه همه آحاد جامعه است ولی مسئولیت اصحاب رسانه در این میان دو چندان است چرا که هنر و حرفه آنها درک و موشکافی این مسائل و سپس نشر آن است.

همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف بیان کرد: شهدای هر سرزمین افتخار ملتشان هستند و سبب عزت، شرافت و سربلندی ملت محسوب می شوند.

وی گفت: با ریخته شدن خون شهید روح جدیدی در جامعه به وجود می آید و از یاس و ناامیدی جامعه جلوگیری می شود؛ این تحول در جامعه مردم را بیدار می کند.

احمدی بابیان اینکه دشمنان درصدد هستند که یاد شهدا را در جامعه کمرنگ کنند، عنوان کرد: آنها می‌خواهند که مسئله ایثار و جهاد به تاریخ سپرده شود.

وی ادامه داد: اگر چه که جهان به صورت دهکده ای درآمده و همگان به اخبار دسترسی دارند ولی گاهی می‌بینیم که خبرها تحریف شده و حتی ممکن است خبرنگار را به دلیل ارائه خبر صحیح ترور کنند.

همسر شهید مدافع حرم هادی کجباف تصریح کرد: خبرنگاران دقت کنند که حقایق را به خوبی تشخیص دهند و به آنچه که سبب بیداری و هدایت مردم می شود بپردازند.

احمدی با اشاره به موضوع تشییع شهید هادی کجباف عنوان کرد: با وجود اینکه همه مردم و مسئولان کشور برای تشییع و خاکسپاری شهید کجباف در امام زاده عبدالله شوشتر موافق بودند ولی دبیر یونسکو در ایران با این کار مخالفت کرد و اجازه این کار را نداد.

وی افزود: ما با پذیرفتن سند2030 استقلال کشورمان را از دست خواهیم داد چرا که همانند ماجرای به خاک سپاری شهید کجباف ناچار به پذیرفتن چنین مسائلی از سوی یونسکو هستیم.

همسر شهید کجباف با بیان اینکه با امضای چنین اسنادی می‌پذیریم که پس از آن بر کار ما نظارت کنند، تصریح کرد: حیف است که پس از 8 سال جنگ و دفاع مقدس و نیز سال ها تلاش، سختی و رنج برای کسب استقلال چنین ارزان استقلالمان را از دست بدهیم.

وی در پاسخ به سئوالی که برخی می‌گویند شهید برای پول به جنگ رفت، گفت: چه کسی حاضر است در ازای گرفتن مقدار زیادی پول حتی یک بند از انگشتش را قطع کنند؟! هیچ کس حاضر نیست که در ازای مزد، عزیزش را از دست بدهد.

احمدی عنوان کرد: ما که حتی به پول احتیاج نداشته‌ایم پس چرا به خاطر پول بخواهیم عزیزمان را در این راه بفرستیم؛ شهید برای جنگ با اسرئیل به سوریه رفت.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۶۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان خاکسپاری شد

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز با حضور مردم هنردوست اصفهانی، پیکر مرتضی شفیعی (رهبر و بنیانگذار ارکستر ملی موسیقی اصفهان) تشییع و در قطعه نام‌آوران باغ رضوان به خاک سپرده شد.

مرتضی شفیعی در سن ۴۰ سالگی به دلیل ابتلاء به بیماری کبد در بیمارستان ابوعلی سینای شیراز درگذشت.

این هنرمند اصفهانی سابقه نوازندگی در ارکستر ملی ایران، ارکستر سمفونیک صدا و سیما، همکاری با ارکستر سمفونیک کنسرواتوآر چایکفسکی مسکو را داشت.

مرحوم شفیعی، ارکستر ملی اصفهان را در سال ۸۳ راه‌اندازی کرد و در سال ۹۱ رتبه نخست جایزه جشنواره موسیقی فجر را به دست آورده بود.

همکاری با خوانندگانی چون علیرضا قربانی و سالار عقیلی در کارنامه مرحوم شفیعی وجود دارد.

شفیعی نوازندگی را نزد استادانی، چون هوییک باغومیان، ابراهیم لطفی، علی‌رحیمیان، ربکا هافمن، روبن گوسمیان و آهنگسازی را نزد لوریس چکنواریان، کامبیز روش‌روان، منوچهر صحرایی، امیر اسلامی و ولادیمر خوستیف آموزش دیده بود.

کد خبر 6091896

دیگر خبرها

  • بلینکن وارد اراضی اشغالی شد
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان یونسکو به دانشگاه تهران اعطا شد
  • تشییع و خاکسپاری پدر شهید والامقام عباس چاه کبوتری در گرگان
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • اعلام برنامه شهادت امام صادق در آستان علی بن باقر
  • تشییع و خاکسپاری پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • غرق شدگی یک جوان در محدوده امامزاده ردان
  • پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان خاکسپاری شد