Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@20:14:48 GMT

تولید نانو کف پوش های یکپارچه رزینی

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۶۵۴۹۶

تولید نانو کف پوش های یکپارچه رزینی

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، این شرکت که سال 1391 فعالیت خود را آغاز کرد، سالانه 150 تن از این کف‌پوش‌های نانویی مقاوم در برابر سایش را به بازار عرضه می کند.
کف‌پوش‌های یکپارچه رزینی، محصولاتی مایع و عمدتاً دوجزئی هستند که بر انواع سطوح بتنی، سنگ و موزاییک قابل‌نصب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کف‌پوش‌ها به دلیل برخورداری از خواص منحصربه‌ فرد در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته‌اند. مایع بودن این کف‌پوش‌ها سبب می‌شود تا پس از نصب در محل موردنظر، سطحی یکپارچه و فاقد درز ایجاد کنند که آب‌بند و غیر جاذب است. همچنین، استحکام فشاری بسیار بالاتر آنها نسبت به بتن و مقاومت شیمیایی مناسب آنها از مزایای دیگر این محصولات است که استفاده از آنها را در صنعت توجیه می‌کند.
مقاومت بالاتر در برابر سایش به معنای حداقل جدایش ذرات از سطح کف‌پوش در اثر ترافیک رفت و آمدی بر سطح آن است. یکی از معیارهای طبقه‌بندی اتاق‌های تمیز، غلظت ذرات معلق در هواست. بنابراین استفاده از کف‌پوشی که حداقل جدایش ذرات از سطح را داشته باشد، به ارتقای استانداردهای دارویی، غذایی و فضاهای بهداشتی کمک خواهد کرد. علاوه بر معیارهای بهداشتی و سلامت، افزایش عمر و دوام کف‌پوش از اهمیت بالایی برخوردار است. بهبود مقاومت سایشی به معنای کاهش هزینه‌های تعمیرات و نگهداری خصوصاً در بخش صنعت است. به عبارتی استفاده از این محصولات در سازه، نه به‌عنوان صرف هزینه اضافی، بلکه به‌عنوان سرمایه‌گذاری در راستای محافظت از سازه خواهد بود.
از مهم‌ترین ویژگی‌های کف پوش های مایع پایه اپوکسی می توان به یکپارچگی سطح، غیرجاذب بودن و آب‌بندی این کف‌پوش‌ها اشاره کرد که خود از معیارهای کف‌پوش‌های مورد تائید در صنایع دارویی (مطابق با اصول (GMP، صنایع غذایی (استانداردهای (HACCP و همچنین دستورالعمل وزارت بهداشت در تجهیز بیمارستان‌ها و مراکز درمانی است. در کنار این ویژگی‌های مثبت، مقاومت سایشی کف‌پوش با بهره‌گیری از فناوری نانو تقویت شده است. مقاومت به سایش کف‌پوش نه‌تنها معیاری از عمر مفید و دوام کف‌پوش است، بلکه بر کیفیت هوای داخلی فضاهای بهداشتی نیز مؤثر است.
کف‌پوش‌های نانویی مقاوم در برابر سایش پس از ثبت اختراع در سال 1390، گواهی نانومقیاس را از ستاد ویژه‌ی توسعه‌ی فناوری نانو در سال 1391 اخذ کرد. همچنین انتخاب آن در زمره‌ی طرح‌های برتر در جشنواره‌ی علم تا عمل در سال 1391 و دریافت تأییدیه به‌عنوان محصول دانش‌بنیان در سال 1394 از دیگر دستاوردهای این محصول نانویی است. این کف‌پوش‌ها دارای گواهی عدم سمیت و تحریک پوستی از دانشگاه شهید بهشتی نیز هستند.
علمی **1311**
تنظیم کننده:محمدعلی صنایعی**انتشار: زهره محتشمی پور

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۶۵۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد نانو، نمایندگان ایران به صورت مجازی در جلسات گروه کاری ۳ (سلامت، ایمنی و محیط زیست) و گروه کاری ۴ (ویژگی‌های نانومواد) حضور فعال داشتند. در این نشست ها استانداردهای مصوب می شوند و تصویب موضوعات جدید استاندارد و نظرات تخصصی کشورهای عضو برای استانداردهای در حال تدوین مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند.

در این اجلاسیه استاندارد ماسک‌های نانویی که با مسئولیت ایران در ایزو در حال تدوین بود ارائه شد و نظرات فنی کارشناسان سایر کشورها از طرف مسئول پروژه پاسخ داده شدند.

این استاندارد در سال ۲۰۲۲ از طرف ایران پیشنهاد شده بود که با تصویب این اجلاس برای رای‌گیری مرحله آخر ارسال شد. استاندارد تعیین خواص و ویژگی‌های نانوامولسیون‌ها که قبلا توسط ایران در حوزه فناوری نانو پیشنهاد شده بود و در دست تدوین می‌باشد نیز در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت که پس از تصویب اجلاس برای رای‌گیری ارسال شد.

همچنین در این نشست دو پیشنهاد جدید استاندارد هم به صورت اولیه ارائه شد. پیشنهاد اول در حوزه نانوذرات اکسید روی بود که پروژه برای مرحله PWI در کارگروه چهارم مصوب شد. استاندارد پیشنهادی دوم ارائه شده در نشست در حوزه نانوحباب‌ها بود.

Nanotechnologies – Zinc oxide nanoparticle for cosmetic applications – Specifications of characteristic and measurement method

Nanotechnologies-nanobubbles- specification of core characteristics and measurement method

تاکنون ۱۰۹ استاندارد در بخش‌های مختلف فناوری نانو در ایزو منتشر شده است که کشورمان با تدوین ۱۲ استاندارد، در جایگاه چهارم فعال‌ترین اعضای ایزو قرار دارد.

تدوین استانداردهای بین المللی معمولا ۲ تا ۳ سال زمان می‌برد. اساس تدوین استانداردهای بین‌المللی در سازمان ایزو، اجماع جهانی توسط کشورهای عضو است. کشورهای عضو کمیته‌های فنی در مراحل مختلف تدوین استاندارد نظرات تخصصی مختلفی را برای تکمیل و توسعه استاندارد ارائه می‌کنند. در کمیته فنی استانداردهای فناوری نانو سازمان ایزو، ۴۰ کشور به عنوان عضو اصلی و ۱۶ کشور به عنوان عضو ناظر وجود دارد.

کد خبر 6085330 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • رونمایی از نماهنگ جدید خواننده سلام فرمانده
  • جزییاتی از تازه‌ترین پروژه ابوذر روحی/ این یک نماهنگ متفاوت است
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • مقاومت مرموز دربرابرسینمای مقاومت
  • کنگره ملی ۱۰۶۶ شهید قوچان در سال ۱۴۰۳ برگزار می‌شود
  • راهیابی چهارده دانش آموز کیش به مرحله اول المپیاد کشور
  • نسل جدیدی از نانوذرات نقره به تولید صنعتی رسید
  • ثبت نام بیش از ۵ هزار نفر در مسابقه ملی نانو
  • آخرین مهلت ثبت‌نام در مسابقه ملی نانو
  • آخرین مهلت ثبت نام در مسابقه ملی نانو اعلام شد