Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فریدون همتی روز پنجشنبه در نشست شورای استانی مشارکت های مردمی بهزیستی استان قزوین افزود: قزوین با داشتن مردم متدین و مومن ظرفیت های بسیار زیادی در امور خیریه دارد و می توان با شناسائی این ظرفیت ها در بخش های بازار، صنعت و کشاورزی بسیاری از مشکلات نیازمندان و معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی را مرتفع ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: می توان با یک برنامه هماهنگ و هوشمند ظرفیت های خیریه را شناسائی و فعال کرد و با تشکیل انجمن های خیر خواهانه در بخش های صنعت کاران،پزشکان،کشاورزان و واقفان به اهداف تعیین شده در این حوزه دست پیدا کرد.
همتی اضافه کرد: سازمان بهزیستی با تنوع خدمات خود به تنهایی از عهده پاسخگوئی به حجم عظیم مشکلات و درخواست های مردم بر نمی آید و باید در این خصوص مجموعه ظرفیت های دستگاه های استان و بخش های خصوصی را در این زمینه فعال ساخت.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم با هماهنگی های دقیق و هدفمند و با فعال ساختن تمامی ظرفیت های ممکن شاهد افزایش میزان رضایت مندی در ارائه خدمات بهزیستی و کمیته امداد باشیم تا موضوع اشتغال،مسکن،ازدواج و تغذیه مددجویان استان قزوین به سرعت مرتفع شود.
6101*3013
خبرنگار: هادی درزی رامندی**انتشار دهنده: رضا اولادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۶۷۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است

رضا عظیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در سال گذشته یک هزار و ۱۰۰ طرح عمرانی در ۷۵۰ بقعه متبرکه با زیربنای بیش از ۵۰۰ هزار مترمربع و اعتبار پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی اجرا شد؛ اعتباراتی که از محل کمک‌های خیران و یا پرداخت تسهیلات صورت گرفت. این طرح‌ها در حوزه‌های مختلف از قبیل کاربری رفاهی و سرمایه‌گذاری در بقاع متبرکه بود که شامل طرح‌های کشاورزی و دامپروری است.

مدیرکل فنی معاونت بهره‌برداری اقتصادی موقوفات سازمان اوقاف و امور خیریه بیان اینکه بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی و کشاورزی در حوزه موقوفات در حال اجرا است، تصریح کرد: تقریباً ۱۳ هزار میلیارد تومان برای تکمیل آنها پیش بینی شده و ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. سازمان اوقاف و امور خیریه بر اساس وظایف قانونی و ذاتی خود که حفظ عین مال است، عمل می‌کند؛ انجام این کار منوط به حفظ وضعیت موجود موقوفات و رساندن آنها به حالت سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه هست تا بتواند وضعیت موجود را به لحاظ اقتصادی و مالی بهبود بخشد.

مدیرکل فنی معاونت بهره‌برداری اقتصادی موقوفات سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: اهداف عام‌المنفعه نیز از اهداف سازمان اوقاف و امور خیریه است.

وی ادامه داد: در هشت هزار بقعه متبرکه برگزاری مراسمات مختلف مذهبی و توجه به افراد کم‌درآمد ساکن اطراف بقاع متبرکه نیز مورد توجه اوقاف است؛ در حوزه‌های مختلف با کاربری‌های مختلف سرمایه‌گذاری را در دستور کار داریم.

مدیرکل فنی معاونت بهره‌برداری اقتصادی موقوفات سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: در موقوفات کاربری‌های متفاوتی داریم که علاوه بر حفظ وضعیت موجود سرمایه‌گذاری را هم درنظر داریم. هدف سازمان اوقاف و امور خیریه برای سرمایه‌گذاری در موقوفات ایجاد اشتغال هست که در این حوزه نیز فعالیت‌های بسیاری انجام شده است.

وی اظهار کرد: یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف و امور خیریه نهضت ملی مسکن است که با توجه به شعار دولت مبنی بر افزایش عملیات ساختمانی در حوزه مسکن فعالیت‌های خوبی انجام شد. در استان مرکزی هشت هزار واحد مسکونی در حال ساخت است؛ همچنین در استان زنجان طرح ۲۰۰ هکتاری در دست اجراست که در مرحله اسکلت فلزی قرار دارد.

به گفته عظیمی در استان‌های خراسان رضوی، مازندران، گلستان و کردستان با همکاری وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن فعالیت‌های خوبی در حال انجام است. شناسایی موقوفات یکی دیگر از مباحث معاونت بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف است؛ یکی از طرح‌های این حوزه تهیه جی آی اس املاک، موقوفات، رقبات و بقاع متبرکه است که با همکاری ادارات کل اوقاف در استان‌ها انجام می‌شود.

مدیرکل فنی معاونت بهره‌برداری اقتصادی موقوفات سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: اطلس بقاع متبرکه تهیه و تکمیل و اطلاعات مکانی و توصیفی بیش از هشت هزار و ۵۰۰ بقعه متبرکه برداشت شده و در سیستم جامع بانک اطلاعاتی اوقاف کشور بارگذاری شده است. همچنین اطلاعات مربوط به طرح‌های سرمایه گذاری، ساختمان‌های اداری و رقباتی که به آب مرتبط هستند، شناسایی شدند.

وی یادآور شد: طرح‌های سرمایه‌گذاری اوقاف در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان در نفت و گاز، آبزی‌پروری، دامپروری و کشاورزی است؛ همچنین طرح عظیم جنین گاوی را در دست اجرا داریم که در صورت تحقق آن از خارج بی نیاز می‌شویم.

کد خبر 6094091 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکز هوشمند
  • فعال کردن مراکز اقتصادی وداشتن مرکزهوشمند
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • یکی از عملکردهای مثبت سازمان اوقاف در نهضت ملی مسکن است
  • توضیحات وزیر کار درباره افزایش بیمه کارگری
  • فعال شدن مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت