Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نشست اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران و منتخبان پنجمين دوره شوراي اسلامي شهر تهران با شهردار پايتخت در محل سالن جلسات شهرداري برگزار شد.

به گزارش سرويس سياسي جام نيـوز، نشست اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران و منتخبان پنجمين دوره شوراي اسلامي شهر تهران با شهردار پايتخت در محل سالن جلسات شهرداري برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




در جريان اين نشست که با حضور محمد باقر قاليباف شهردار تهران، اعضاي شوراي اسلامي شهر و 21 منتخب پنجمين دوره شوراي اسلامي شهر تهران صورت گرفت، تعدادي از اعضاي شورا و منتخبان جديد به‌صورت اجمالي به بيان ديدگاه‌هاي خود پرداختند و شهردار تهران نيز طي سخناني بر ضرورت انتقال تجربيات به مديريت شهري جديد تأکيد کرد.


چمران: مردم کاري به موانع قانوني ندارند و از مديريت شهري انتظار رفع مشکلات دارند


مهدي چمران، رئيس شوراي اسلامي شهر تهران طي سخناني در اين نشست اظهار کرد: اعضاي شوراي چهارم با نيت پاک و خالص وارد شورا شدند و تلاش کردند که اميدواريم اين تلاش‌ها مورد قبول الهي واقع شده باشد و عزيزاني که در دوره پنجم به شوراي اسلامي شهر تهران ورود پيدا کرده‌اند، با توفيق خدمت بيشتر به مردم و کشور خودشان بتوانند برگ زريني بر خدمات گذشته شوراهاي شهر تهران بيفزايند.


وي تأکيد کرد: مقرر شده است تا ديدارهاي تخصصي بين اعضاي شوراي چهارم و پنجم شکل گيرد تا اعضا در جريان مسايل قرار گيرند؛ ما در شهر تهران مشکلات و معضلات اصلي داريم که شايد خيلي از آنها مربوط به درون شورا و شهرداري نباشد و بايد در دولت و يا مجلس شوراي اسلامي پيگيري شود تا بتوانيم به مديريت شهري قوي دستيابي پيدا کنيم.


رئيس شوراي اسلامي شهر تهران خاطرنشان ساخت: ضروري است در شوراها فراتر از خود شورا حرکت کرده و براي آماده‌سازي زمينه خدمت بيشتر تلاش کرد. همچنين بايد ضمن اصلاح برخي قوانين و مقررات، نسبت به تدوين قوانين جديد نيز اقدام کرد.


چمران با انتقاد از عدم تصويب قانون مديريت يک‌پارچه شهري گفت: با وجود اينکه سال‌هاي سال وعده اين قانون داده مي‌شود اما حتي در دولت نيز به تصويب نرسيد. در ادامه شايد اعضاي شوراي پنجم بايد خودشان اين طرح را تدوين کرده و به مجلس شوراي اسلامي بفرستند تا حرکت ريشه‌اي و اصولي درباره شوراها شکل بگيرد.


رئيس شوراي اسلامي شهر تهران يادآور شد: با اين وضعيت کنوني شوراها به‌صورت کج‌دار و مريز حرکت مي‌کنند و در بعضي موارد اختيار ندارند اما مردم از مديريت شهري انتظار دارند تا مشکلات آنها را برطرف کند و کاري به موانع قانوني ندارند.


چمران يادآور شد: مرکز مطالعات شهرداري تهران در دوره سوم شوراي شهر پيش‌نويسي در اين زمينه آماده کرد و وزارت کشور در دوره چهارم اصلاحاتي بر آن وارد کرد و طرح مديريت يک‌پارچه شهري به دولت آمد؛ در دولت نيز پنج کميسيون تخصصي زير نظر کميسيون زيربنايي کلان‌شهرها ماه‌ها روي اين موضوع بحث کردند اما وقتي به هيئت دولت رسيد متأسفانه در آنجا کار متوقف شد. البته پيش‌بيني من آن بود که وزراي دولت نخواستند دولت کوچک‌تر شود و امور محلي مردم را به دست خود مردم بسپارند.


وي ابراز اميدواري کرد در دولت دوازدهم تحرک بيشتري به وجود آمده و اين لايحه مجدداً کار خودش را دنبال کند.


رئيس شوراي اسلامي شهر تهران در پايان شوراي چهارم را پرکار و موفق دانست و ابراز داشت: اميدواريم اعضاي شوراي پنجم با انرژي، نيرو و تجربيات جديد پا به عرصه خدمت بگذارند؛ همه دوستان نيز آمادگي دارند تا تجربه خودشان را در طبق اخلاص بگذارند.


مسجدجامعي: اگر نقاط ضعف شهرداري را برجسته کرديم به اين معني نيست که کار جدي و اساسي نشده است


به گزارش شهرنوشت همچنين احمد مسجدجامعي نيز طي سخناني در اين جلسه با اشاره به برگزاري 9 جلسه از سوي منتخبان شوراي پنجم تأکيد کرد: ما در اين جلسات کميسيون‌هاي متناظر را راه‌اندازي کرده‌ايم و گفت‌وگوها با کميسيون‌هاي موجود شوراي شهر تهران نيز شکل گرفته است.


وي در ادامه بر ضرورت استمرار گفت‌وگوها و جلسات ميان مديران اجرايي شهري و نمايندگان منتخب شوراي اسلامي شهر تهران در دوره انتقالي تأکيد کرد.


مسجدجامعي تصريح کرد: ما مي‌توانيم گزارش کاملي از شهرداري داشته باشيم چرا که در طول اين مدت خيلي کارها صورت گرفته است؛ البته ما ناظر بر مديريت شهري هستيم و ناظر قطعاً مسايلي را بيشتر برجسته مي‌کند که به نظرش مي‌رسد نقاط ضعف باشند اما اين بدين معني نيست که کار جدي و اساسي نشده است.


وي از سامانه GIS شهرداري تهران به‌عنوان يک کار خوب ياد کرد و گفت: بايد اين اقدامات را ببينيم و بدانيم در چه شرايطي هستيم.


عضو شوراي اسلامي شهر تهران تأکيد کرد: گاهي در شهرداري تهران يک‌سري مسايل مطرح مي‌شود که تأييد و تکذيب آن را نمي‌دانيم؛ از اين رو درخواست داريم بخشي وجود داشته باشد تا اين مسايل را به شهردار تهران منتقل کند و ما نيز از روال و قاعده مسايل مطلع شويم.


مسجدجامعي در ادامه ابراز داشت: از قاليباف بابت همه تلاش‌هايي که داشت تشکر مي‌کنم؛ يقين دارم دوره انتقال تجربه و کار نيز به‌نحوي انجام مي‌شود که به بهبود وضعيت شهر تهران، ارتقاي کيفيت زندگي و انساني شدن شهر کمک کند.


در طول 4 دهه بعد از انقلاب شوراها و مديران مختلفي آمدند و هر کسي قدمي برداشته و نفر بعدي اين روند را کامل کرده است، اميدواريم ما نيز در جريان اين کارها و مباحث و اقدامات به‌نحو شايسته‌اي قرار گيريم تا بتوانيم قدم‌هاي بعدي را برداريم.


الويري: بايد تلاش کنيم دستاوردهاي گذشتگان را پاس بداريم و آنها را ادامه دهيم


مرتضي الويري ديگر منتخب پنجمين دوره شوراي اسلامي شهر تهران نيز طي سخناني ابراز داشت: در سال‌هاي گذشته اقداماتي انجام شده و ما نيز بايد براي تداوم اين کار تمهيداتي بينديشيم. در اين مسير زمان به‌سرعت مي‌گذرد و افق چهارساله‌اي پيشِ‌روي ما قرار دارد.


وي با تأکيد بر ضرورت وجود هم‌افزايي تصريح کرد: بايد تلاش کنيم دستاوردهاي گذشتگان را پاس بداريم و آنها را ادامه دهيم؛ زيبنده است شهردار تهران نيز در يک گزارش تصوير کلي از وضعيت شهرداري تهران و اقدامات انجام‌شده را به شوراي چهارم و پنجم و به مردم ارايه دهد. قطعاً اين گزارش مي‌تواند مبدأ و منشأ چند گزارش ديگر نيز باشد که از سوي معاونان شهرداري تهران ارائه مي‌شود.


الويري خاطرنشان ساخت: البته ما اين کار را به‌صورت غيررسمي شروع کرده‌ايم و تعدادي از مديران نيز براي ارايه گزارش حضور پيدا کرده‌اند. در ادامه نيز ارايه اين گزارش‌ها در دوره انتقالي مي‌تواند کمک زيادي به ما داشته باشد.


منتخب پنجمين دوره شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به برخي شايعات و مطالب مطرح‌شده از سوي رسانه‌ها تأکيد کرد: پيشنهاد مي‌کنم شوراي پنجم و شهردار تهران نماينده‌اي در اين موضوع تعيين کنند تا به‌جاي اينکه به شايعات توجه کنيم، به نماينده شهرداري مراجعه کنيم و از صحت و سقم اطلاعات مطلع شويم.


وي در پايان تأکيد کرد: در ترکيب 21نفره شوراي پنجم تمامي تخصص‌هاي مختلف به‌توازن جمع شده است و به‌اندازه کافي انگيزه بين اعضا وجود دارد. اميدوارم اعضاي شوراي شهر پنجم اين امانت را به‌خوبي از شما تحويل بگيرند و در مسير تکميل اين مسير گام بردارند.


در ادامه اين جلسه تعدادي از اعضاي شوراي اسلامي شهر تهران و منتخبان پنجمين دوره شوراي اسلامي شهر تهران نيز به بيان نقطه نظرات و ديدگاه‌هاي خود به‌منظور انتقال تجريبات مديريت شهري به شوراي پنجم پرداختند.

تسنيم
202


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۶۸۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو

همزمان با تلاش‌های شبانه‌روزی برای تحقق قرارداد خرید ۶۳۰ واگن، به واسطه ارتباط خوب شهردار تهران با دولت و همت آقای رئیسی، ۱۵ درصد پیش پرداخت خرید واگن‌ها پرداخت شده و بزودی واگن‌ها به تهران می‌رسند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مدیریت شهری ششم تهران و دولت سیزدهم بالاترین سطح همکاری دو نهاد مهم و خدمتگزار را دنبال می‌کنند، به طوری که نه تنها علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران در جلسات مداوم و هفتگی هیئت دولت شرکت می‌کند بلکه رئیس‌جمهور، حکم نماینده ویژه برای شهردار تهران صادر کرد.

اما در این میان مخالفان تلاش کردند که اختلاف‌نظر فنی یکی از مدیران میانی وزارت کشور با مدیریت شهری بر سر تایید صلاحیت واگن‌های وارداتی را به اختلاف دو نهاد تعمیم دهند. برخلاف نظر این مدیر، مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران می‌گوید: متروی تهران پیش از این کارشناس تایید واگن‌ها بوده و اگر شرکت دیگری بخواهد کار تایید را انجام بدهد باید دو تا سه میلیارد تومان هزینه شود و ما نمی‌خواهیم هزینه اضافی صرف شود.

رسانه‌های اصلاح‌طلب در حالی روی فراموشی مردم حساب باز کردند که گویا از یاد برده‌اند  که این محسن هاشمی؛ رئیس شورای شهر تهران در دوره اصلاحات بود که بارها و حتی در تلویزیون، حسن روحانی و دولتمردان دولت قبل را به باد نقد گرفت؛ هاشمی حتی  در آذر ماه سال 1399 درباره عدم تامین پول واگن‌ها، رفتار دولتمردان گذشته را «خیلی کودکانه» خواند و گفت: «...چرا دولت مردان ما نمی‌فهمند، وقتی ما سیستمی را هزینه کردیم، تونل و تجهیزات ثابت را ساخته‌ایم، اما چرا واگن خریداری نمی‌کنیم ...».

مشکلات واگن‌های مترو با ورود رئیس‌جمهور حل می‌شود؟

آتش اختلاف در شورای شهر دوره پنجم آنقدر شعله‌ور بود که هر دو طرف بارها علیه یکدیگر صحبت کردند و ابایی هم از اعلام آشکار اختلافات نداشتند البته این  شکاف، به موضع گیری‌های آشکار رسانه‌ای محدود نشد، بلکه آنقدر وسعت گرفت که رئیس جمهور دوره قبل حتی اجازه ورود پیروز حناچی؛ شهردار سابق تهران به جلسات هیئت دولت را نمی‌داد.

ماجرای واگن‌ها چیست؟

پیروز حناچی؛ شهردار سابق تهران چند ماه پیش در روزنامه اعتماد مدعی شده بود «قرارداد 630 واگن مترو، اساساً مرتبط با مدیریت شهری فعلی شهر تهران نیست و به تلاش‌های مدیریت قبلی باز می‌گرد» هرچند که صحبت‌های اولیه به آن سال‌ها بر می‌گردد اما باید از پیروز حناچی پرسید که برای این قراردادی که از سال 97 ابلاغ شده چه قدمی برداشته است؟

واقعیت این است که نه تنها در دوره قبل اقدام عملی در این باره انجام نشد بلکه شهردار تهران همزمان با تلاش‌های شبانه‌روزی برای تحقق قرارداد خرید 630 واگن، به واسطه ارتباط خوب با دولت و همت آقای رئیسی، 15 درصد پیش‌پرداخت خرید واگن‌ها را پرداخت و حتی با افزایش 25 درصدی این تعداد را به 791 دستگاه رساند.

همچنین این دوره مدیریت شهری توانست در اتفاقی کم‌نظیر رکورد افتتاح میانگین ماهانه یک ایستگاه مترو را ثبت کند و آن و در اختیار مردم قرار دهد.

این درحالیست که در آن دوره مدیریتی نه تنها واگن و اتوبوسی به ناوگان حمل و نقل اضافه نشد بلکه 1600 اتوبوس کمتر از آنچه تحویل گرفته شد به دوره زاکانی تحویل داده شد و در موضوع مترو حتی انبارهای قطعات یدکی مترو خالی به دوره مدیریت ششم تحویل داده شد.

همچنین طبق آنچه در کتابچه تحول و تحویل (که مدیران دوره قبل برای کارنامه عملکردشان چاپ کردند)، تنها برنامه‌ریزی برای تهیه 200 دستگاه اتوبوس (80 دوکابین و 120 تک کابین) دیده می‌شود که با 826 اتوبوس جدید، 428 دستگاه اتوبوس اورهال شده و قرارداد 2500 دستگاه اتوبوس 12 متری، 25000 دستگاه تاکسی سدان برقی، 2500 دستگاه تاکسی شاسی‌بلند (suv)، 10 هزار دستگاه ون و 150 هزار دستگاه موتورسیکلت برقی قابل مقایسه نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • نامه وزیر دفاع به قالیباف
  • پیام وزیر دفاع ایران به محمدباقر قالیباف+ جزئیات
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • برقراری توازن و عدالت منطقه‌ای سیاست اصلی شورای شهر قم است
  • رعایت قوانین و حفظ کیان شورا سرلوحه اقدامات شهردار باشد
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران