Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: آخرین آمار بیماری تب کریمه کنگو از ابتدای سال جاری تا این هفته ۵۶ مورد مبتلا در کشور گزارش شده است. به گزارش نامه نیوز محمدمهدی گویا در گفت و گو با جام جم آنلاین اظهار داشت: آخرین آمار بیماری تب کریمه کنگو از ابتدای سال جاری تا این هفته 56 مورد مبتلا در کشور گزارش شده است، خوشبختانه مورد فوتی در هفته‌های اخیر نداشتیم و تاکنون تنها 3 مورد از مبتلایان جان خود را از دست داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: این بیماری در استان‌ها مختلف دو یا سه موردی مشاهده شده است و به گونه نیست که بگویم تب کریمه کنگو در استانی خاص متمرکز شده است البته بجز اتفاقی که در کشتارگاه سیستان و بلوچستان 19 نفر را درگیر کرد این چنین آمار را در یک استان نداشتیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت توصیه کرد: افرادی که در محل زندگیشان دام نگهداری می‌کنند باید مراقب دو مورد باشند، گزش کنه که یکی از موارد مهم ابتلا محسوب می‌شوند، افراد باید لباس‌هایی را بر تن کنند تا از گزش کنه دور بمانند، ناگفته نماند رعایت نکات بهداشتی در داخل آغل‌ها بسیار حائز اهمیت است.

به گفته وی مورد دیگر، از ذبح کنار خیابان و منازل جدا خودداری شود. هر نوع ذبحی ممکن است افراد را در معرض آلودگی با این ویروس قرار دهد بخصوص اینکه تب کنگو در بدن حیوان علامتی ندارد و افراد نمی‌توانند متوجه وجود این بیماری در حیوان شوند.

گویا در خصوص اخبار منتشر شده مبنی بر هشت بیمار مشکوک به تب کنگو در فارس گفت : این هشت بیمار علائمی همانند این بیماری داشتند اما مبتلا به تب کنگو نبودند و مرگ 3 بیمار به دلیل تب کنگو در فارس که در رسانه ها منتشر شد، کذب است و به هیچ عنوان این افراد به دلیل بیماری تب کریمه کنگو فوت نکردند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، فروختن و کشتار دام در کنار خیابان را یکی از اقدامات بسیار خطرناک دانست و اظهار داشت: فروختن و کشتار دام در کنار خیابان می‌تواند مردم را در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دهد لذا سازمان دامپزشکی عهده دار برخورد با این دسته از افراد است.

وی بازرسی و نظارت روی رستوران‌های بین راهی را وظیفه سازمان سلامت محیط و کار دانست و گفت: با توجه به تعطیلات پیش رو، تا جایی که به حیطه کاری مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر مربوط می‌شود، این سازمان یک برنامه مدونی را برای کنترل و نظارت رستوران‌های بین راهی در پیش گرفته است.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۶۹۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر محمد جعفرزاده ، از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگهای دارای مالک صورت می گیرد، اما با توجه به اینکه سگهای ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

کد خبر 849437 منبع: ایسنا برچسب‌ها بهداشت عمومی خبر مهم استان اردبیل سگ بدون صاحب

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • این استان رکورد دار آمار حیوان گزیدگی در کشور
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه