Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم دولابی ظهر امروز در آیین ترتیل‌خوانی قرآن در حرم حضرت معصومه(س) با اشاره به نقش تربیتی تذکر اظهار کرد: تفکر به معنی کشف آن چیزی است که نمی‌دانیم، اما تذکر یادآوری آن چیزی است که فراموش کردیم، یکی از راه‌های تربیتی صحیح تذکر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: انسان به صورت فطری خوب و بد را می‌شناسد، نقش پیامبران الهی یادآوری آن چیزی است که در فطرت انسان‌ها قرار دارد، لقمان به فرزندش گفت به دنبال نصیحت باش و به آن عمل کن، امام جواد فرمود انسان مومن نیاز به یک واعظ دارد.

نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری افزود: گاهی مطرح می‌شود که مطالب منبرها تکراری است، این حرف شیطان است، تذکر مطالب صحیح، یک دستور قرآنی است و انسان باید خودش را در معرض تذکر قرار بدهد.

حاج ابوالقاسم با اشاره به ضرورت شتاب در کار خیر اظهار کرد: انسان باید در کار خیر پیشگام باشد، کسانی که در کار خیر پیشگام هستند، نسبت به رحمت خداوند نزدیک‌تر خواهند بود، کسی که به رحمت خدا دست پیدا می‌کند، به کمال رسیده است.

وی ادامه داد: خداوند آن کارهای خیری را که با شتاب انجام می‌شود، بیشتر دوست دارد، به همین دلیل ائمه معصومین(ع) بر نماز در ابتدای وقت تاکید داشتند.

نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری افزود: خداوند در قرآن مومنان را به انفاق دعوت کرده است، مالک حقیقی دنیا خداوند است و انسان‌ها نقش نگهبانی از اموال دنیا دارند.

حاج ابوالقاسم با اشاره به حقیقت بندگی اظهار کرد: امام صادق(ع) فرمود حقیقت بندگی این است که انسان خودش را مالک آن چیزی که در اختیارش است، نمی‌داند، کسی که مال را برای خداوند بداند، مال را در راه خدا هزینه می‌کند.

وی ادامه داد: در نگاه قرآنی مالک حقیقی خداوند است و ما امانت‌دار اموال در دنیا هستیم، اینکه برخی حاضر نیستند که واجبات مالی را پرداخت کنند، به این دلیل است که خودشان را مالک آن اموال می‌دانند، در حالی که در توحید در مالکیت، خداوند مالک همه چیز است.

نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری افزود: قرآن کریم حقیقت دنیا را کالای فریب دانسته است، زندگی دنیوی از مراحل لعب مربوط به سن کودکی، لهو مربوط به دوره نوجوانی، زینت مربوط به دوره جوانی و دوره تفاخر مربوط به دوره میانسالی و سالخوردگی تشکیل شده است.

حاج ابوالقاسم با اشاره به زندگی دنیوی اظهار کرد: زندگی برای انسان به سرعت برق می‌گذرد، اما زندگی اخروی ابدی است، در آن زندگی برخی مشمول رحمت پروردگار و برخی دیگر در عذاب هستند، انسان اگر به حقیقت زندگی دنیوی توجه کند، از آن می‌گذرد.

وی ادامه داد: رهبانیت و انزوا بر تربیت تاثیر منفی دارد، برخی مسیحیان عادت داشتند که از مردم فاصله بگیرند و در کنج دیر مشغول عبادت شوند، این یک بدعت بود.

نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری افزود: اسلام با فاصله گرفتن از مردم مخالف است و در این دین چیزی به نام رهبانیت وجود ندارد، رسول اکرم(ص) کسانی که از دنیا فاصله می‌گرفتند و به صورت تمام وقت مشغول عبادت می‌شدند را بازخواست می‌کرد.

حاج ابوالقاسم با اشاره به آسیب‌های رهبانیت اظهار کرد: یکی از آسیب‌های رهبانیت این است که انسان گرفتار بدبینی، غرور و انحراف‌های مختلف می‌شود، فضیلت‌های اخلاقی زمانی ارزشمند است که انسان آن‌ها را در زندگی اجتماعی بدست آورد.

انتهای پیام/ک

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۶۹۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگر خالق و محور در امر تولید است

سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پیش خطبه‌های نماز جمعه امروز تهران - هفته کارگر و روز کارگر را به کارگران و سختکوش و پایه‌های اساسی اقتدار و عظمت اقتصادی جمهوری اسلامی تبریک و تهنیت گفت و یاد و خاطره ۱۴ هزار شهید کارگر را گرامی داشت. 

وی در ادامه کارگران را خالق تولید محور تولید، و صاحب نظر در امر تولید دانست و بیان کرد: روز کارگر و روز معلم تلاقی بسیار شایسته‌ای دارند و این حسن تلاقی را به جامعه تعلیم و تربیت تبریک می‌گویم. از منظر نظام مقدس اسلامی و دیدگاه اسلام همانطور که در بیانات مقام معظم رهبری به زیبایی اشاره کردند تفاوت مبانی بین کارگر با نگاه اسلامی و مکتب اسلام با کارگر در سایر مکاتب قرار دارد. اسلام کاگر را عزیز می‌پندارد این قشر را عامل پویایی و سلامت جامعه می‌داند، اما در سایر مکاتب کارگر را ابزار تولید می‌دانند. ما کارگر را خالق تولید محور تولید، و صاحب نظر در امر تولید می‌دانیم. به این سبب است که نبی مکرم اسلام بر دست پینه بسته کارگر بوسه می‌زند و بوسه زدن پیامبر بر دست کارگر تبدیل به یک فرهنگ برای نکوداشت جایگاه کارگر و عظمت کار و تولید است.

مرتضوی با اشاره به روایتی از امام صادق (ع) خطاب به کاگران تاکید کرد: امام صادق می‌فرمایند کسی که خود را برای روزی خانواده‌اش به زحمت می‌اندازد مانند رزمنده‌ای است که در راه خدا می‌جنگد. نبی اکرم می‌فرماید عبادت ۱۰ جز دارد که ۹ جز آن کار و تلاش برای به دست آوردن روزی حلال است. در این ایام جهان شاهد تحولات شگرفی در عرصه‌های سیاسی هستند اولا حمله هفت ماهه رژیم غاصب به باریکه غزه و کشتار بیش از ۳۵ هزار نفر از زنان و کودکان و بی‌پناهان گردن آویز همه سردمداران حقوق بشر به خصوص استکبار جهانی و جامعه اروپایی و کشور‌های نابخردی که ذیل بیرق اسلام حکومت می‌کنند، اما با کمال تاسف آب به آسیاب دشمن می‌ریزند این اقدام شجاعانه مختصری که تحت عنوان وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی محقق شد سبب شد که معادلات و رایج بر جهان بازتعریف شوند دگرگونی به وجود بیایند. نه جهان اسلام بلکه بشریت تشنه عدالت به توانمندی‌های خودشان پی ببرند اکنون دنیا به این نتیجه رسیده است که هیمنه پوشالی استکبار جهانی و تفکر شکست ناپذیر رژیم صهیونیستی و گنبد آهنین آنها تبدیل به بیت العنکبوت شده است.

وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی بیان کرد: همه صاحبان نظر که اندکی اندیشه آزادیخواهانه دارند و مستقل هستند امروز این عظمت ایران اسلامی را می‌ستایند. ما به روح شهدای بزرگ محور مقاومت بهترین سلام‌ها را تقدیم می‌کنیم و از نیرو‌های مسلح و مقتدر نظام جمهوری اسلامی جامعه کار و تولید همواره پشتیبانی می‌نماید تقدیر میکنیم. نکته حائز اهمیت دیگر موضوع شعار سال است تقریبا یک دهه است که مقام معظم رهبری شعار سال را محوریتش را موضوع اقتصادی قرار داده است امسال حضرت آقا شعار سال را جهش تولید با رکن بودن و محور بودن و همراهی مردم تعریف کرده‌اند. 

وی ادامه داد:رهبری فرمودند جهش با رشد متفاوت است قطعا بیاناتی که رهبری می‌فرمایند و قواعدی که تبیین می‌فرمایند برگرفته از احکام و آموزه‌های دینی است و ثانیا با مطالعه کامل و احاطه اشرافیت جامع بر وضعیت اقتصادی جهان و توانمندی‌های ایرانی اسلامی است. ما به عنوان کوچکترین خادم جامعه کارگری از این سخنگاه مقدس به مردم عزیز و مقام معظم رهبری عرضه می‌داریم به جامعه کار و کارگران و کارفرمایان دست در دست یکدیگر می‌نهند و امسال مانند سال قبل که آقا فرمودند رشد تولید، حتما به جهش تولید توجه ویژه خواهیم کرد و این فرمان رهبری را بر دیده خواهیم نهاد و انشاالله شرمنده عزیزامان نخواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • هشدار نمایندگان استان تهران به وزیر کشور
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدان گفت‌وگو بودند/نباید به مقدسات توهین شود
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود
  • سفر مقام معظم رهبری موجب عبور کردستان از حوزه امنیتی به حوزه فرهنگی شد/ علمای مناطق شرقی با روشنگری بسترساز امنیت پایدار شوند
  • حج آغاز راهی طولانی برای گسترش معنویت در جامعه است
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • کارگر خالق و محور در امر تولید است
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد