Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدیف بدری روز پنجشنبه در نشست سران عشایر استان اردبیل افزود: اینکه در شمال استان طرح 62 هزار هکتاری اراضی پایاب سد خدا آفرین در تاریخ کشاورزی استان بی نظیر است یک واقعیت انکارناپذیر بوده و با اتمام آن انقلابی در تولید محصولات کشاورزی ایجاد خواهد کرد.
وی بیان کرد: برنامه ریزی برای صادرات این میزان تولید کشاورزی باید برای تمامی مسوولان ذیربط قبل از آنکه به یک چالش تبدیل شود بصورت یک طرح ملی برنامه ریزی شده در روی میز تصمیم آنها قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی همچنین با قدردانی از تلاش مسوولان جهاد کشاورزی استان در اجرا و نظارت بر این طرح ملی و تلاش در واگذاری اصولی اراضی برای سرمایه گذاری گفت: در واگذاری اراضی برای سرمایه گذاری اولویت با عشایر و تولید کنندگان منطقه باشد که در غیر اینصورت هر سرمایه گذاری اقدام به سرمایه گذاری می کند.
او اظهار کرد: در این صورت نیز نباید عشایر منطقه نادیده گرفته شوند وامیدوارم این مهم و رعایت وضعیت معیشتی آنها برای تمام مسوولان وظیفه سنگین تلقی شود تا عشایر با امیدواری حرفه تاریخی و اصل و نصب خود را در عرصه تولیدات خود تداوم بخشند.
بدری افزود: در تدوین برنامه پنج ساله ششم هر جا کلمه روستا آمده بود عشایر اضافه شد تا در تخصیص اعتبارات آنها هم برخوردار شوند که در پیشرفت و عمران و آبادانی مناطق عشایر نشین هم تاثیرگذار خواهد شد.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی اردبیل ، نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به پاک و ارگانیک بودن محصولات و تولیدات عشایر گفت: در صحن مجلس لایحه ای مصوب شده که در آن برای طرح های کوچک صنایع تبدیلی و تکمیلی روستایی تسهیلاتی اعطا خواهد شد.
او اظهارامیدواری کرد در این استان نیز با جدیت مسوولان ، مدیران و کارشناسان این اعتبارات به صورت شایسته جذب و برای افزایش درآمد روستاییان موثر واقع شود تا چنین تولیدات عشایر غیرتمند نه تنها برای مصرف در استان بلکه برای سایر استان ها افزایش یابد.
بهره برداری از طرح بزرگ پایاب سد خداآفرین موجب آبی شدن 62 هزار هکتار از اراضی زراعی منطقه مغان خواهد شد. برای اجرای این طرح و طرح های مهار آب های مرزی استان اردبیل یک میلیارد دلار تخصیص یافته است.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده: سیفعلی موسی زاده
6018/6016

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۷۰۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی در چهارمین جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال با محوریت کمیسیون رفع تداخلات و قرارگاه شهید سلیمانی ثبت اسناد زراعی با اشاره به صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان گفت: در حال حاضر اراضی واقع در سه هزار و 200 پلاک استان

دارای سند تک برگ هستند.

ناصر عتباتی افزود: موضوع سندار شدن اراضی کشاورزی به صورت ریشه‌ای و اساسی مورد پیگیری قوه قضائیه است و جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی و صدور اسناد تک برگی کاداستر برای آنها بسیار حائز اهمیت بوده و در دستور کار ویژه دستگاه قضایی قرار دارد.

عتباتی اظهار کرد: اعضای قرارگاه شهید سلیمانی به صورت جدی در خصوص کاداستر اراضی کشاورزی پای کار هستند و پیگیریها تا صدور سند تک برگی برای تمام اراضی کشاورزی در استان ادامه خواهد داشت.

وی گفت: اقدامات انجام شده درخصوص صدور اسناد کشاورزی برای مالکان باید سازنده و حمایتی باشد تا مردم داوطلبانه حاضر به سند دار کردن املاک زراعی خود شوند.

عتباتی ، با بیان اینکه اختلافات و مشکلات در حوزه ثبت اراضی کشاورزی یکی از اولویتهای دستگاه قضایی است که با جدیت باید پیگیری شود، گفت: باید با رویکرد واقع بینانه به موضوع سند دار کردن اراضی کشاورزی نگاه و اقدام کرد.

مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری و امور اراضی و مجری رفع تداخلات کشور هم در این جلسه با قدردانی از مدیریت دستگاه قضایی آذربایجان‌غربی گفت: در بررسی‌های انجام شده آذربایجان‌غربی از لحاظ وضعیت ثبت اسناد کشاورزی وضعیت خوبی دارد که نشان دهنده هماهنگی و تلاشهای متولیان امر است.

احمدی افزود: آذربایجان‌غربی جزء استانهای هدف است و برای سازمان بسیار اهمیت دارد و از نظر امنیت غذایی جزء قطب‌های کشور محسوب می شود که ضروری است هم صیانت و هم مساعدت شود تا رشد و ارتقای عملکرد‌ها در این استان تداوم پیدا کند.

وی ، با بیان اینکه خواسته سازمان، برنامه ریزی منظم برای تقویت و پیشبرد بهتر امور است،

افزود: خرد شدن اراضی زراعی امنیت غذایی را به مخاطره می‌اندازد، لذا باید از خرد شدن و تفکیک اراضی زراعی جلوگیری شود.

مجری رفع تداخلات کشور، با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت مردم برای سند دار کردن اراضی کشاورزی لازم است و باید همکاری مردم در این خصوص جلب شود،گفت: تعداد کمیسیونهای رفع تداخلات هم در برخی از شهر‌های استان باید افزایش یابد چون این امر می‌تواند سرعت کار را بالا ببرد و در زمان کوتاهتری به نتایج هدفگذاری شده می‌رسد.

احمدی، در پایان برای اجرای کاداستر اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی قول مساعد داد.

دیگر خبرها

  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است