Web Analytics Made Easy - Statcounter

عدیل سروی روز پنجشنبه در نشستی با سران عشایر استان افزود: تاکنون چهار تشکل تعاونی برای سرمایه گذاری و کارهای تولیدی کشت و زرع در اراضی پایاب سد خدا آفرین تشکیل شده که یکی از این تشکل ها اولین کشت را در قسمتی از اراضی مربوطه با محصول پنبه آغاز کرده اند.
وی اظهارامیدواری کرد برای مابقی سطوح با طرح های مدون و با توجیه اقتصادی بالا به مرز سرمایه گذاری واقعی برسد که در این صورت در کلیات موضوع فعالیت ها اقتصادی تر بوده و بهره وری واقعی در عرصه 62 هزار هکتاری عملی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سروی با اشاره به رعایت اولویت ها در برنامه ریزی های مدیریتی و اجرایی گفت: در حال حاضر که در چهار ناحیه عمرانی اراضی پایاب سد خدا آفرین پیمانکاران دست اول و اصلی از طریق مناقصه ملی برنده و مجری هستند و لازمه آغاز اجرای عملیات تعیین پیمانکاران دست دوم بود.
او تشریح کرد: از انتخاب پیمانکاران دست دوم از خارج از استان جلوگیری و برای استفاده از داخل استان تاکید شد و هم اکنون 35 پیمانکار دست دوم از داخل استان اجرای عملیات این اراضی را عهده دار هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین با اشاره به فعالیت و تاریخ کهن عشایر مغان گفت: در اوایل شکل گیری عشایر در قرن های گذشته آن دسته از عشایری که حتی آب شرب خود را حاصل از انباشت آب باران در جای پای شترها تامین کرده اند باید در این زمان پیشرفت و عمران و آبادانی از حق و حقوق واقعی خود برخوردار باشند تا مساعدت های مقام معظم رهبری برای مهار آبهای مرزی که با اهداف پیشرفت اقتصادی در زندگی تولید کنندگان مناطق مرزی صورت گرفته در معیشت خانواده ها نمایان شود.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی اردبیل ، او افزود: برای احقاق حق عشایر در این اراضی پنج کمیته پالایش فعالیت دارند و در سایه تلاش اعضای کمیته ها برخورداری عشایر بومی از 4 هکتار به 6 هکتار افزایش یافته است.
طرح شبکه سد خدا آفرین به عنوان یکی از بزرگ‌ ترین طرح‌ های تامین آب کشاورزی شمال غرب کشور مناطق شمالی استان اردبیل را متحول خواهد کرد.
اعتبارات این طرح بزرگ در زمان سفر رییس جمهوری به استان اردبیل از صندوق توسعه ملی به این بخش واگذار شده است.
62 هزار هکتار اراضی زیرپوشش پایاب سد خدا آفرین در محدوده استان اردبیل است که 42 هزار هکتار از این اراضی در محدوده شهرستان بیله سوار و 20 هزار هکتار در محدوده شهرستان پارس آباد است و 26 هزار نفر بصورت مستقیم اشتغال می یابند.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده: سیفعلی موسی زاده
6018/6016

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۷۰۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی روحانی‌نژاد معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری گفت: این پروژه به عنوان یکی از پروژه‌های کلیدی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال اجرا است و همه مجوز‌های لازم با توجه به سند‌های بالا دستی گرفته شده و مجلس شورای اسلامی هم چند مصوبه در این زمینه داشته است.

روحانی‌نژاد افزود: از ابتدای دولت سیزدهم انجام کار‌های مقدماتی در این زمینه آغاز شده و اپراتور‌هایی که علاقه‌مند به مشارکت در اجرای این طرح بودند، آمادگی خود را اعلام کرده و مجوز اجرای پروژه در شهر‌های مختلف را دریافت کردند.

به گفته وی براساس قانون بودجه امسال شهرداری‌ها پس از دریافت درخواست اپراتور مورد نظر بایستی ظرف ۱۵ روز برای صدور مجوز حفاری در معابر شهری اقدام کنند.

روحانی نژاد همچنین تصریح کرد: در هر شهری که مجوز برای حفاری صادر شود، اپراتور متعهد باید پوشش فیبر نوری را برای تمامی جمعیت شهر فراهم نماید و نمی‌تواند فقط به نقاط برخوردار شهر تمرکز کند.

معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در این زمینه عقب ماندگی در مقایسه با کشور‌های منطقه داریم، باید با همکاری همه دستگاه‌های مربوط زمینه تسریع در انجام آن در شهر‌های کشور فراهم شود.

روحانی نژاد افزود علیرغم شروع با تاخیر این پروژه ملی در استان خراسان جنوبی ولیکن در صورت همکاری تمامی دستگاه‌های اجرایی به ویژه شهرداری‌ها و باتوجه به توان اپراتور‌های منتخب برای استان، این امکان وجود دارد که مراسم اتمام پوشش برای کل استان خیلی زودتر از استان‌های دیگر برگزار شود.

محمد جواد قتاعت، استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ۳۵۳ روستای بالای ۲۰ خانوار استان از اینترنت پر سرعت بهره‌مند شدند.

وی افزود: سعی ما در استان این است تا علاوه بر مرکز استان در سایر شهرستان‌ها هم این طرح سریع‌تر اجرایی شود و مردم از آن بهره‌مند شوند.

مصطفی بهی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی نیز گفت: براساس این تفاهم‌نامه شبکه فیبر نوری به طول بیش از ۱۰۰ کیلومتر شامل خیابان‌های اصلی، فرعی و کوچه‌ها اجرا و بستر اتصال ۶۵ هزار پورت برای استفاده مشترکین خانگی و تجاری در بیرجند فراهم می‌شود.

وی با بیان اینکه اجرای فیبر نوری پیش نیاز هر شهر هوشمند است، گفت: این طرح امکان استفاده شهروندان از اینترنت پرسرعت خانگی و فناوری‌های نوین، ارتقای کیفیت عملکرد و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه منابع را فراهم می‌کند و ارزش سرمایه گذاری این طرح در بیرجند، حدود هزار میلیارد ریال است.

مهدی بهترین، شهردار بیرجند نیز در این مراسم تاکید کرد: تمام توان خود را در راستای ارایه خدمات ارتباطی مطلوب به شهروندان بکار گرفته ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • تفاهم نامه اجرای فیبر نوری بیرجند امضا شد
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • پاکسازی و تسطیح ۱۴ هکتار از فضا‌های بی دفاع شهری منطقه ۱۹
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • زمینه بهبود وضعیت معیشتی‌ کارگران فراهم شود