Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی دیروز دو ایرلاین ایرتور و زاگرس از امضای تفاهمنامه خرید هواپیما با ایرباس خبر دادند که وزیر راه و شهرسازی با ابراز بی اطلاعی درباره این تفاهمنامه‌ها گفت: اطلاعات را از مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بگیرید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، دیروز هواپیمایی ایرتور از امضای تفاهمنامه خرید 45 فروند هواپیمای ایرباس مدل 320 نئو خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی این ایرلاین با اشاره به ارزش 4.5 میلیارد یورویی این تفاهمنامه گفته بود: با بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته، در مجموع 45 فروند از خانواده 320 NEO شامل ایرباس 318،319،320،321 با ظرفیت های متفاوت از 100 تا 240 صندلی خریداری شده که به مرور به ناوگان هواپیمایی ایران ایرتور اضافه می شوند.

به طور همزمان رویترز نیز از امضای تفاهمنامه فروش 28 فروند هواپیما بین ایرباس و هواپیمایی زاگرس در حاشیه برگزاری نمایشگاه هوایی پاریس خبر داد.

وزیر راه و شهرسازی نیز که به همراه معاون خود به پاریس سفر کرده، اما در کمال تعجب از امضای تفاهمنامه‌های مذکور اظهار بی اطلاعی کرده است. عباس آخوندی در این‌باره گفته است: «اطلاع ندارم باید برویم آنجا (نمایشگاه هوایی پاریس). از آقای پرورش (مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران) اطلاعات را بگیرید.

آخوندی همچنین با اشاره به این‌که هدفم از شرکت در نمایشگاه هوایی پاریس به سرانجام رساندن مذاکرات و قراردادهای نیمه کاره است، افزود:‌شرکت های اروپایی به دلیل تجربه بد مجازات آمریکا، مقداری محتاط بوده و اعتماد به نفس آنها کم است.

وی در جمع اعضای انجمن و شورای کارفرمایان (مدف) فرانسه اظهار کرد: : پس از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، سنگ‌بنای بسیار ارزشمندی برای روابط و توسعه همکاری‌های دو کشور نهاده شد که در این میان اراده رهبران و سیاستمداران دو کشور نیز بسیار راهگشا بوده است. شاهد عقد قراردادهای مهم همکاری در بخش‌های مهم هوایی، دریایی، ریلی، جاده‌ای و شهرسازی بودیم. همچنین قراردادهای حائز اهمیت تجاری با شرکت‌های ایرباس، بوئینگ، ATR منعقد شده است.

سیاستگذار ارشد حوزه راه و شهرسازی کشور گفت: در زمینه‌های ریلی و راه‌آهن، نوسازی ناوگان و طرح‌های جامع نوین‌سازی ایستگاه‌های راه‌آهن، زیربناهای آن و تکنولوژی‌های نوین، پیشرفت‌های خوبی در عقد قراردادهای همکاری با کشورهای اروپایی داشتیم.

آخوندی به اقدامات و همکاری‌های مطلوب دو کشور ایران و فرانسه در پیوند بخش‌های خصوصی اشاره و تصریح کرد: در این میان اما مشکلات و چالش‌هایی هم وجود دارد که هدفم بیشتر پرداختن به این بخش از مساله است که کشورهای اروپایی از طریق رایزنی با نهادهای‌سیاسی و تصمیم‌ساز مانند کمیسیون اروپایی، شورای مدیران و اتحادیه اروپا بایستی به شرکت‌ها و بخش‌های خصوصی اطمینان دهند تا با انگیره و اعتماد بیشتری برای همکاری و سرمایه‌گذاری در ایران اقدام کنند.

انتهای پیام/

R1012188/P1012122/S7,81/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۷۳۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار

تین نیوز

داریوش تیمسار متولد 1302 در تهران است. وی که از دوران نوجوانی علاقه ویژه ای به پرواز داشت پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان البرز ، برای فراگیری فنون خلبانی در باشگاه هواپیمایی که بعدها به نام باشگاه هواپیمایی کشوری معروف شد ثبت نام کرد و در سال 1323 از این باشگاه فارغ التحصیل شد.

وی اولین خلبان ایرانی می باشد که با گذراندن دوره خلبانی غیرنظامی موفق به دریافت گواهینامه خلبانی بازرگانی گردید و با نظر موافق مرحوم رضا افشار از سال 1325 در شرکت سهامی هواپیمایی ایران که توسط مرحوم افشار راه اندازی شده بود ، به عنوان اولین کمک خلبان ایرانی استخدام شد و مدتی بعد با هواپیمای داکوتا DC-3 شروع به پرواز نمود.

وی بعدها به عنوان کاپیتان با هواپیمای مذکور به پرواز خویش ادامه داده و همزمان معلم خلبان این نوع از هواپیماها شد.با شکل گیری شرکت هواپیمایی ملی ایران "هما" در سال 1340 ، وی نیز به این شرکت منتقل شد و خلبانان بسیاری را تربیت و به عملیات پرواز هواپیمایی ملی ایران تحویل داد. مرحوم تیمسار سال ها مدیرکل عملیات پرواز ایران ایر بود و همچنین خلبانی است که آخرین پرواز مسافری ما بین تهران به نیویورک را به هواپیمای بوئینگ747 سری SP در تاریخ 13 آبان 1358 به انجام رساند و به دلیل تصرف سفارت ایالت متحده در تهران ، با هماهنگی ایستگاه "هما" در فرودگاه جان اف کندی نیویورک ، هواپیما در شهر مونترال کانادا به زمین نشست و پس از آن این خط هوایی برای همیشه بسته شد.

کاپیتان تیمسار به عنوان یکی از بهترین خلبانان تاریخ کمپانی هواپیماسازی بویینگ ، از این کمپانی دارای نشان افتخار است.مرحوم داریوش تیمسار بر اثر عارضه قلبی در سال 1377 بدرود حیات گفت و آسمانی شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • آغاز به‌کار سامانه نظارت و شفافیت اطلاعات و اسناد در صندوق ذخیره فرهنگیان
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • چند ترفند رانندگی از این خانم یاد بگیرید (فیلم)
  • دعوا شانا و امنا بر سر یک کاندیدا /کاندیدای انتخابات تهران در نهایت وارد کدام لیست شد؟
  • سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید