Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رئيس بخش مالي اسلامي موسسه رتبه بندي بين المللي «استاندارد اند پورز» رشد 37.7 درصدي انتشار صکوک در نيمه نخست سال 2017 نسبت به دوره مشابه پارسال را يک استثنا دانست و گفت: از نظر اين موسسه بعيد است سال آتي چنين معاملات حجيمي تکرار شوند.

به گزارش جمعه پايگاه اطلاع رساني بازار سرمايه (سنا)، «محمد داماک» در دوبي درباره دليل اين رشد اعلام کرد: در 6 ماه نخست سال 2017 صکوک هايي با حجم بسيار بالا توسط برخي کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس (جي.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سي.سي) منتشر شد.
استاندارد اند پورز پيش‌بيني مي‌کند کل حجم صکوک منتشر شده تا پايان سال 2017 به 75 ميليارد تا 80 ميليارد دلار برسد که بيشتر از پيش بيني قبلي اين موسسه (نزديک به 65 ميليارد دلار) است.
داماک يکي از موانع رشد انتشارهاي صکوک در جهان را پيچيدگي فرآيند انتشار اعلام کرد که موجب عقب راندن برخي ناشران مي‌شود و افزود: بتازگي در زمينه استانداردسازي فرايند‌ها توسط سازمان حسابداري و حسابرسي موسسه هاي مالي اسلامي (آ.آ.اُ.آي.اف.آي-AAOIFI) پيشرفت‌هاي خوبي صورت گرفته است.
وي توضيح داد: از نظر صندوق بين‌المللي پول انتظار مي‌رود قيمت نفت به ازاي هر بشکه 55 دلار ثابت بماند (که براي بيشتر کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس ناکافي است)، از اين رو اينموسسه رتبه بندي کل نياز تامين مالي اين کشورها بين سال‌هاي 2017 و 2019 را نزديک به 275 ميليارد دلار برآورد کرده‌‌ است که 50 درصد آن از طريق اوراق بدهي (ترکيبي از صکوک و اوراق قرضه) تامين مي شود.
«جهاد آزور» مدير صندوق بين‌المللي پول در خاورميانه و آسيا، اوايل امسال اعلام کرده بود نقدشوندگي بازار صکوک در قياس با بازار اوراق قرضه همچنان کمتر است اما صکوک مي‌تواند به متنوع‌سازي منابع تامين مالي به کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس کمک کند.
به گزارش ايرنا، نخستين بار در سال 2002 استفاده از لفظ صکوک براي ابزارهاي مالي اسلامي در جلسه فقهي بانک توسعه اسلامي پيشنهاد شد. پس از آن سازمان حسابداري و حسابرسي نهادهاي مالي اسلامي انواع صکوک را معرفي کرد.
صکوک به عنوان اوراق بهادار با پشتوانه مالي تعريف مي‌شود که بايد خود داراي ارزش باشد و نمي‌تواند براساس فعاليت‌هاي سفته بازي و سوداگرانه و در واقع فعاليت‌هايي که بدون خلق ارزش و کار صورت مي‌گيرند، سودآوري داشته باشد.
اوراق بهادار صکوک منابع مالي را با پشتوانه ترازنامه و دارايي‌هاي فيزيکي شرکت‌هاي خاص جذب مي‌کنند.

براي آگاهي از آخرين اخبار اقتصادي ايران و جهان با کانال اقتصادي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام*9186*1961* تنظيم:‌ هما همت خواه* انتشار: مريم مسعود



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۷۳۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،   جلسه‌ای با هدف  بررسی راهکارهای عملیاتی شدن طرح جامع جهاد علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد.

 در این جلسه راهکارهای اجرایی سازی  طرح جامع جهاد علمی بر مبنای تفاهم نامه همکاری پژوهشی وتحقیقاتی فیمابین دانشگاه آزاد اسلامی وموسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در این جلسه گفت: تعامل سازنده با نهادهای موثر در حوزه فناوری و نوآوری برای سرعت بخشیدن به جریان تحقیقات واز بین بردن انحصارطلبی در تحقیقات و نوآوری، جذب ذهن‌های برتر و استفاده از ظرفیت استادان، دانشجویان، نخبگان و نوآوران به منظور حل مساله صنعت و جامعه از اهداف و اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی استان   بر مبنای رسالت و اسناد بالادستی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری است.

یاشار زهفروش  افزود:امیدوارم با حمایت مرکز نوآوران شهید فهمیده پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی مورد نیازصنایع دفاعی تا مرحله تبیین دانش فنی پیش رود تا با جهت دهی فعالیت‌های علمی نخبگان در راستای نیازهای طرفین و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مراکز رشد بتوانیم نقش دانشگاه را در راستای حل مساله علمی کشور به منصه ظهور برسانیم.

 

در ادامه جلسه رئیس دفتر شهید فهمیده با معرفی پتانسیل‌های همکاری مشترک با مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروی های مسلح، به تشریح طرح جهاد علمی نیروهای مسلح که بخشی از آن نیز در وزارت دفاع در حال انجام است پرداخت و

آیدین صنم نژاد افزود:زمینه‌ها و حمایت‌هایی که در قالب این طرح از دانشگاه‌ها و موسسه‌های پژوهشی صورت می‌گیرد شامل حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی با موضوعات مرتبط با نیازهای صنایع دفاعی کشور، حمایت از پروژه های نوظهور و بدیع، حمایت از طرح‌های پژوهش و فناوری مورد نیاز صنایع دفاعی، حمایت از فرصت‌های مطالعاتی داخل و خارج از کشور مرتبط با نیازهای صنایع دفاعی است.

وی افزود:  حمایت از برگزاری رویدادهای علمی و فناوری، حمایت از ایجاد مراکز فناوری مشترک، حمایت از انجمن‌های علمی و هسته‌های پژوهشی از دیگر محورهای همکاری مشترک است که  دانشجویان، نخبگان و مخترعان می‌توانند با مراجعه به دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه از حمایت‌های مادی و معنوی دفتر شهید فهمیده استان بهره‌مند شوند.

در پایان جلسه نیز از برخی امکانات آموزشی و آزمایشگاهی دانشگاه بازدید شد.

 

 

دیگر خبرها

  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • پیروزیمان غیرممکن شد/اصلا بازی نکردیم
  • طبیعت مچ ذوب‌آهن را خواباند
  • گردش مالی اوراسیا از مرز ۸.۷ میلیارد دلار عبور کرد
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • اولین گل ماسکرانو برای بارسلونا پس از 7 سال و انجام 319 بازی (لالیگا - 26 آوریل، 2017) / فیلم
  • واکنش توییتر باشگاه رم به برد مقابل اودینزه با انتشار تصویری از سردار آزمون
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی