Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، سومین ضیافت افطاری دارالقرآن علامه طباطبایی با حضور حضرت آیت الله نوری همدانی، آیات حسینی بوشهری، مقتدایی، غروی و جمعی از اساتید حوزه برگزار شد.

مرتضی نجفی قدسی دارالقرآن علامه طباطبایی در ابتدای سخنان خود از حضور مراجع عظام تقلید و علما و اساتید گرانقدر حوزه و شرکت در ضیافت افطاری دارالقرآن علامه طباطبایی (ره) تقدیر و تشکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه اظهار داشت: اخیرا گفته می شود آمریکا و سازمان سیا بخشی از اسناد محرمانه کودتای 28 مرداد ایران که منجر به سقوط دولت دکترمصدق شد را منتشر کرده و در فضای مجازی فیلمی دست به دست می شود که آیت الله کاشانی به همراه سپهبد فضل الله زاهدی سردسته کودتاچیان پس از دستگیری دکترمصدق وارد خانه وی می شود و با این اقدام حمایت خود را از سرنگونی مصدق و کودتاگران آمریکایی اعلام می کند؛ و یا عکسی را منتشر کرده اند که محمدرضا شاه پهلوی به عنوان تشکر از این همراهی، در حال بوسیدن پیشانی آیت الله کاشانی است.

وی تصریح کرد: طرح این گونه مسائل که صددرصد خلاف واقع است و به عنوان اسناد سازمان سیا منتشر می شود، حاکی از برنامه ریزی دشمنان برای متزلزل کردن اعتقاد مردم ایران نسبت به پیشگامان عرصه جهاد و مبارزه است.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی افزود: آیت الله کاشانی که رهبری مبارزات مردمی را در نهضت ملی شدن صنعت نفت داشت، با رژیم شاه که عامل دولت انگلیس بود و با آمریکا که به عنوان استعمارگر جدید پا به عرصه گذاشته بود، مبارزه و مخالفت می کرد.

نجفی قدسی تصریح کرد: ضعف مرحوم دکترمصدق در این بود که فریب آمریکایی ها را خورد و به آنها اعتماد کرد و دولت خود را از پشتیبانی آیت الله کاشانی و نیروهای مذهبی بی نیاز دید و همان آمریکا از پشت به او خنجر زد و کودتای 28 مرداد را برای او طراحی کرد .

وی اضافه کرد: اسناد تاریخی حاکی است که آیت الله کاشانی خطر وقوع کودتا را پیش بینی کرده بود و این مهم را طی نامه ای به دکتر مصدق متذکر می شود، ولی وی در جواب، خود را مستظهر به حمایت از ملت می داند و با بی اعتنایی حاضر نشد دعوت به همکاری با آیت الله کاشانی را بپذیرد.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی افزود: اینها نمونه ای از نقل وارونه تاریخ است که با هدف ایجاد بدبینی در مردم و دوست داران انقلاب مطرح می شود تا ما را از اسوه های مبارزاتی مان جدا و در حقیقت بنیان های انقلاب را سست کنند و تمام این مبارزات را نقش آفرینی دشمنان تلقی کرده و از ادامه این تفکر انقلابی و استمرار آن باز بمانند.

نجفی قدسی در ادامه سخنان خود به سالروز شهادت شهید آیت الله سید حسن مدرس اشاره کرده و گفت: این شهید بزرگوار که الگوی مبارزاتی حضرت امام خمینی(رض) است و معظم له مکرر در سخنرانی های مختلف از این عالم بزرگوار یاد کرده اند، در چنین روزی یعنی 27 ماه رمضان 1357 هجری قمری به دست دژخیمان رضاخان، مظلومانه به شهادت رسید، گرچه سالگرد شهادت ایشان را همواره در دهم آذرماه به شمسی برگزار می کنند، ولی شایسته است در ماه رمضان نیز از ایشان که شهید رمضان بوده ، یاد و تجلیل بشود.

وی افزود : امام خمینی(ره) که از دوران جوانی شیفته مرحوم مدرس بود و با ایشان دیدارهایی هم داشته، پیوسته از مبارزات شهید مدرس با استبداد رضاخانی و استعمار انگلیس و روس و قدرت های شرق و غرب سخنان به میان آورده و حتی در وصیتنامه خود نیز به کلامی از مرحوم مدرس اشاره می کند و از این عالم مجاهد به عنوان روحانی متعهد پاک سیرت و پاک اندیشه یاد می کند.

مدیر دارالقرآن علامه طباطبایی اضافه کرد : امام خمینی(ره) معتقد به حضور علمای بزرگ در عرصه سیاست بود و فرمودند: علمای ما در طول تاریخ این طور نبود که منعزل از سیاست باشند، مسئله مشروطیت یک مسئله سیاسی بود و بزرگان علمای ما در آن دخالت دخالت داشتند، تاسیس اش کردند، مسئله تحریم تنباکو یک مسئله سیاسی بود و میرزای شیرازی (ره) این معنا را انجام داد، در زمان های اخیر هم مدرس ، کاشانی سیاسی بودند و مشغول کار بودند .

نجفی قدسی در پایان به لطیفه ای از خاطرات مربوط به شهید مدرس اشاره کرد و گفت: نقل است روزی یکی از نمایندگان مجلس به خانه شهید مدرس آمده بود تا با همدیگر به مجلس شورای ملی بروند، مدرس لباسش را می پوشد و آماده رفتن می شود که آن نماینده می گوید: آقا دگمه یقه پیراهن شما باز است، مرحوم مدرس نگاهی می کند به آن نماینده و می گوید: نماینده مجلس باید به فکر دروازه های مملکت باشد که باز است، نه به فکر یقه پیراهن من!

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۷۵۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم گرامیداشت یکصدمین سالگرد فقیه و مجاهد عالیقدر آیت الله العظمی سیدعبدالحسین لاری با حضور پژوهشگران، نخبگان و برخی از مسئولان شهرستان و استان در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان برگزار شد.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم اظهار کرد: وظیفه این واحد دانشگاهی، بررسی و تحلیل زوایای پیدا و پنهان زندگی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام بوده تا از این طریق از اسطوره سازی‌های جعلی و غیر بومی و همچنین تهاجم فرهنگی ممانعت شود.

وی، آیت‌الله سیدعبد الحسین لاری را شخصیتی تاریخی خواند و افزود: خدمات متقابل این روحانی مبارز به لارستان و حمایت‌های مردم لارستان از وی باعث شد که نام این فقیه مجاهد در طول یکصد سال گذشته همواره در اوج بوده به برکت انقلاب اسلامی این نام پرآوازه‌تر شود و از سوی دیگر نام لار نیز در بین شهر‌های کشور بدرخشد.

حکومت آیت‌الله لاری الگویی برای تشکیل حکومت اسلامی

حجت الاسلام سیدمختار موسوی خرم امام جمعه شهرستان لارستان نیز به ابعاد تاریخی زندگی این مبارز نستوه پرداخت، حکومت وی را نخستین نمونه حکومت اسلامی در منطقه با ویژگی‌های برجسته تاریخ ساز معرفی کرد و گفت:‌ این شخصیت وارسته با تلاش‌های منحصر به فرد خود و ایجاد نخستین حکومت اسلامی، الگویی برای تشکیل حکومت اسلامی فراگیر در کشور شد.

جایگاه آیت‌الله لاری در سیره عملی رهبر معظم انقلاب

نماینده منتخب مردم شهرستان‌های لار، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی نیز عنوان کرد: اهتمام و توجه ویژه رهبر حکیم انقلاب به سیدعبدالحسین لاری بسیار خاص و مثال زدنی بوده و نشان دهنده جایگاه این سید بزرگوار در سیره عملی رهبر معظم انقلاب است.

علاء‌الدین بروجردی خواستار برگزاری کنگره بین المللی با حضور بزرگان و اندیشمندان کشور‌های مختلف به منظور شناساندن این شخصیت فراملی شد.

نقش آیت‌الله لاری در ارتقای جایگاه شهرستان لار در سیاسی اجتماعی ایران

رئیس مرکز پژوهش‌های استان مقدس شاهچراغ نیز با بیان ابعاد مختلف زندگی اجتماعی و فردی شخصیت این فقیه مجاهد مطرح کرد: با آمدن این روحانی از نجف اشرف به لار، جایگاه لار در سپر سیاسی اجتماعی ایران ارتقا یافته و لارستان، مرکز کانون توجهات مردم کشور در یکصد سال اخیر شود.

علیرضا بیابان نورد با اشاره به پیوند آیت الله لاری با توده مردم و همچنین نخبگان جامعه توضیح داد: هوش و ذکاوت بالای این مبارز نستوه و حمایت‌های مردم و تجار لارستان از قیام وی باعث شد که سید در انجام اقدامات خود موفق بوده و آثار تاریخی عملی ماندگاری از خود به‌جا بگذارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حکمرانی فضای مجازی نباید به دست دشمنان بیفتد
  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • واحدی: همه در نیروی هوایی پای کار عملیات وعده صادق بودند
  • لزوم شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • شناسایی شخصیت‌های بزرگ ایران و اسلام برای مبارزه با اسطوره‌های جعلی
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • دشمنان به دنبال ضربه به هیات‌های مذهبی هستند
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس
  • واکنش معاون فرهنگی وزارت ارشاد به تحریف شخصیت حسن صباح در «حشاشین» + فیلم