Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته قم در مصلیقدس اظهار داشت: ظلمی که به مردم فلسطین رفته بی‌نظیر است و استکبار جهانی از آن‌ها حمایت کردند تا این رژیم جعلی و این جریان فاسد و باطل تمام منطقه را تحت تأثیر قرار بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر نفوذ استکبار و اسراییل توسط سعودی‌ها در حال اجرا است مسئله فلسطین یک مسئله سیاسی کوچک نیست بلکه امتحان الهی در آزمایشگاه الهی است.



تولیت آستان قدس رضوی بیان کرد: مسئله فلسطین مسئله جناح‌های سیاسی نیست که بتوان روی آن سازش کرد مسئله فلسطین مسئله نسل‌کشی است که می‌خواهند ملت اصلی آن را بکشند و یک ملت جعلی به‌جای آن بنشانند، همچنین هدف استکبار دنبال کردن نفوذ در مناطق مختلف کشورهای اسلامی است و اسراییل حقیقتاً یک غده جهانی است.



رئیسی با اشاره به عقد قراردادهای مختلف با کشورهای مختلف گفت: این‌ها به هیچ راه و صراطی پایبند نیستند و خود آن‌ها اولین ناقصان آن هستند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها قرارداد اسلو و منع گسترش شهرک‌سازی بود که آن را نقض کرد.



وی افزود: امام راحل با یک‌وقت شناسی لازم مسئله فلسطین را مسئله اول اسلام نامیدند تا با یک عقل‌گرایی و آرمان‌گرایی جلوی نفوذ استکبار بایستند و امام(ره) با فرصت‌شناسی تاریخی فلسطین را خط تقسیم بین شرق و غرب و نقطه جدایی اسلام و غرب را ایجاد کردند. امام(ره)با نامیدن روز قدس سبب شدند تا مسئله فلسطین مسئله اول مسلمانان شود و مردم به همین عقلانیت و آرمانی‌گرایی مسلمانان در مقابل خباثت‌های غرب آگاه شوند.



تولیت آستان قدس رضویبا اشاره به ویژگی‌های منطق انقلابی خاطرنشان کرد: انقلابی‌گری و انقلابی عمل‌کردن سبب می‌شود تا فرد فقط امروز خود را نبیند بلکه به آینده نیز نظر داشته باشد.
وی با اشاره به تأثیر پیروزی‌های حزب‌الله بر جریان‌های فلسطینی گفت: پیروزهایحزب‌الله به جریان‌های فلسطین درس رشادت داد و در نتیجه مقاومت به دل مردم و خیابان‌ها برگشت. میزهای مذاکره در تعیین سرنوشت فلسطین بی‌تأثیر هستند بلکه این مجاهدان فلسطینی هستند که آینده فلسطین را مشخص خواهد کرد.



وی بابیان اینکه امروز مسئله مهاجرت به اسرائیل معکوس شده است، ادامه داد: امروز بسیاری از کشورهایی اروپایی نیز با اسراییل همراهی نمی‌کنند که نتیجه همین مقاومت است.



رئیسی با اشاره به اینکه اسلام ناب مهم‌ترین مانع برای نفوذ مستکبرین است، تأکید کرد: در این زمینه اقدامات بسیاری کردند که ایجاد اختلاف و تشتت و ایجاد گروهای تکفیری ازجمله این کارها بود تا ارتش‌های کشورهای اسلامی را تضعیف‌کنند.مکر و فتنه بزرگ این‌ها این بود که با ایجاد جنگ‌های داخلی در درون کشورهای اسلامی آن‌ها را از آرمان‌های فلسطین غافل کنند.


تولیت آستان قدس رضوی در ادامه سخنانش با بیان اینکه امروز عربستان امتداد راهبردی دشمن در منطقه استف گفت: در برابر این امتداد راهبردی ایران است که هم‌زمان با داعش و تکفیری‌ها مبارزه می‌کند.



وی با اشاره به اتفاقات دهه 60 گفت: در دهه 60 نیز داعشی‌های ایرانی 17 هزار ایرانی بی‌گناه را به خاک و خون کشیدند و امام راحل ما سردمدار مبارزه با تروریست‌ها بودند و این سیاست ظلم‌ستیزی و اسلام‌خواهی دو ویژگی اصلی این سیاست خارجی بود که امروز ما را در سطح منطقه مقتدر کرده است.



رئیسی با اشاره به هزینه‌های بیشتر سازش نسبت به چالش گفت: هزینه سازش بسیار بیشتر از سازش است و نمونه‌های عینی آن‌ها امروز وجود دارند که مصر نمونه واضح آن است، آیا امروز کدام کشور عزت بیشتری دارد و حرفش بیشتر در سطح جهانی تأثیر دارد؟



وی با اشاره به تلاش‌های دشمن برای خاموشی بیداری اسلامی گفت: بیداری اسلامی قابل خاموشی نیست و امروز امتداد راهبردی ایران بر آن‌ها غلبه کرد و آن‌ها که نگران حزب‌الله لبنان بودند امروز در تمامی کشورهای مقاومت در عراق، یمن، سوریه و آفریقا، نیروهای حزب‌الله تشکیل‌شده است.


تولیت آستان قدس رضویبا اشاره به برخی از فشارها برای به فراموشی‌سپردن مسئله فلسطین تأکید کرد: افرادی هستند که می‌گویند مسئله فلسطین را رها کنید تا مشکلات همگی حل بشود اما باید همه بدانند هزینه سازش بیشتر از چالش و مبارزه استو اگر نبود این مبارزه‌ها، امروز در استان‌های خودمان با داعش باید می‌جنگیدیم اما امروز شاهد آخرین نفس‌های داعش در منطقه هستیم و راهکار ایستادگی و مقاومت است.



وی با انتقاد از کسانی که بنیه دفاعی کشور را تضعیف می‌کنند، اظهار داشت: بنیه دفاعی کشور برای دفاع مشروع است و تأثیر بازدارندگی دارد؛ همه باید از این حرکت سپاه تقدیر و تشکر کنند نه اینکه آن را تضعیف کنند.


رئیسی با اشاره به حمله موشکی سپاه گفت: ما در مقابل گستاخی‌ها و تحرکات دشمنان ساکت نخواهیم نشست و دشمن بداند که ایران عرصه جولان امثال شما نیست.



وی با اشاره به هدف دشمن برای نفوذ در عرصه‌های فرهنگی اقتصادی و غیره گفت: دشمن به دنبال نفوذ در این نظام پاک است و درصدد کاهش کارآمدی نظام بوده که چاره‌اندیشی نیروهای ارزشی را می‌طلبد. سند 2030تنها یکی از 10سندی است که به‌دنبال آن هستند تاخیلی نرم آن را در کشور اجرا کنند و حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی وغیرهرا در برمی‌گیرد؛وظیفه افراد مطلع و آگاه است که این امور را آشکار و با آن مبارزه کنند.دشمنان می‌خواهند که ظرفیت‌ها و کارآمدی‌هایکشور را نابود یا کاهش دهند که اقتصاد، عزت و استقلال ازجمله این موارد است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۷۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان گفت: اشغالگران دیروز که همچنان از مداخله‌گری، بی‌ثبات سازی افغانستان و ایجاد مزاحمت از خاک این کشور حمایت کرده و دنبال می‌کنند، از سیاست خود دست بر نمی‌دارند.

به گزارش ایسنا، حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان در گفت‌وگویی در مورد مساله داعش گفت: داعش خاکی را در افغانستان در اختیار ندارند، اما هسته‌های هراس افکنی در این کشور هستند. حکومت سرپرست افغانستان نیز اعلام کرده که در سرکوب داعش جدی هستند، ما این را قبول داریم و برای بهبود شرایط امنیتی کمک می‌کنیم این مساله تعارف ندارد. اما آیا اشغالگران دیروز که همچنان از سیاست مداخله‌گری، بی‌ثبات سازی و سیاست ایجاد مزاحمت از خاک افغانستان حمایت کرده و دنبال می‌کنند، مگر دست بر می‌دارند؟ 

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو درباره حضور جریان‌های مخالف امارت اسلامی در ایران، تاکید کرد: سیاست ایران هیچ تهدید برای حاکمیت افغانستان نخواهد داشت. ایران با همه‌ مجموعه‌های افغان در ارتباط بوده، هست و خواهد بود. این را من روشن و صریح می‌گویم. اگر افغانستان برای همه‌ افغانی‌هاست، مهمان‌نوازی ایران برای مهمانانی‌ست که می‌آیند. ان‌شاالله شرایط این‌جا بهبود پیدا کند و همه برگردند. هر قوم، نژاد و مذهبی از افغانستان به هر دلیلی وارد ایران شده آیا آنان در ایران اقامت دارند؟ بلی اقامت دارند. اما سوال این‌ است که کدام مجموعه از ایران برای امنیت افغانستان تهدیدآمیز است؟ نیست و نخواهد بود. این سیاست قاطع جمهوری اسلامی‌ ایران است.»

نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان در خصوص حق‌آبه هیرمند نیز ابراز خرسندی کرد و افزود: «در دو نوبتی که آب رهاسازی شد، می‌توان گفت که در حدود صد میلیون مترمکعب آب وارد ایران شد، در چارچوب حقابه‌ای که وجود دارد. در سال گذشته مشکلاتی در بند کمال خان وجود داشت، از جانب حکومت دو سه اقدام برای ترمیم سد کمال خان انجام شد و مشکلاتی که در دریچه‌های این سد وجود داشت، رفع شد.»

کاظمی قمی در ادامه در مورد وضعیت مهاجرین نیز گفت: ایران با ۶ میلیون مهاجری مواجه هستیم که به دلیل شرایط سخت افغانستان که عمدتا ناشی از اشغالگری است، مهاجرت کرده‌اند. امروز کشور ما باید مهاجرین را میزبانی کند. می‌دانید میزبانی ۶ میلیون مهاجر کار راحتی نیست. 

وی خاطرنشان کرد: برای این‌که ورودهای غیرقانونی را کنترل کنیم، اقدام به ارائه و صدور ویزا کرده‌ایم، نمی‌خواهیم در مرزها آشفتگی ایجاد شود. نمی‌خواهیم کسانی که به دلیل مشکلات معیشتی یا هر دلیل دیگری از کشور خارج می‌شوند با مسائلی در مرزها مواجه شوند. در طول بیش از ۴۵ سال به‌عنوان برادران و خواهران میزبانی کرده‌ایم، مهمانان ما هستند و تلاش ما این است که در این شرایط سخت اگر مجبور شدند کشور را ترک کنند فرزندان این آب و خاک از حق تحصیل محروم نشوند، این‌ها می‌خواهند آینده این کشور را بسازند، ایران با چنین نگاهی به جامعه افغانستان نگاه کرده است. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت مبارزه ایران و افغانستان با داعش به عنوان تهدید مشترک
  • بیداری دنیا در قبال مسئله فلسطین مرهون جبهه مقاومت است
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • رئیسی: دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • کاظمی قمی: داعش خراسان، تهدید مشترک برون پایه برای منطقه است
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور