Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-30@13:21:18 GMT

معرفي DittySongBot؛ ربات آوازه خوان تلگرام

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۷۸۰۰۸۸

خبرگزاري آريا - همه مي دانيم که خوانندگي به هيچ عنوان آسان نيست. تبحر در اين زمينه با تمرين فراوان و پشتکار قوي بدست مي آيد. اگر در امر خوانندگي خوب نيستيد، شايد رباتي که امروز به شما معرفي مي کنيم بتواند حس و انگيزه خوانندگي را در وجود شما بيدار کند.
با پيشرفت تکنولوژي و ظهور شبکه هاي اجتماعي خلاق و نوآوري چون تلگرام، ربات ها نيز هر روز شکل و رنگ تازه اي به خود مي گيرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز و در يکي ديگر از سري معرفي ربات هاي تلگرام قصد داريم ربات DittySongBot@ را برايتان معرفي کنيم. اين ربات جملات گفته شده توسط کاربران را با موسيقي هاي مختلف ترکيب و نتايج جالبي بدست مي دهد.
دسترسي به اين ربات کمي با ربات هاي ديگر متفاوت است. براي انجام اين کار کافيست وارد گروه و يا گفتگوي مورد نظر خود شويد و آيدي DittySongBot@ را در کادر نوشتن پيام بنويسيد.

پس از پشت سر گذاشتن اين مرحله ربات از شما مي خواهد تا در ادامه متني برايش ارسال کنيد تا آن را به شکل آواز برايتان بخواند. البته DittySongBot داراي محدوديت است و مي تواند تنها تا 60 کاراکتر را از شما بپذيرد. اما نکته خوب اينجاست که همين کاراکترهاي محدود را مي تواند در قالب 10 موسيقي مختلف برايتان بخواند؛ از آواز کلاسيک بگيريد تا آهنگ هاي رپ و موزيک هاي پر شور و هيجان که هر کدام به نوبه خود مي توانند نتايج بسيار جذاب و خنده داري داشته باشند.
در پايان فرآيند ادغام متن با موسيقي، ربات نتيجه حاصل را به صورت يک فايل صوتي کم حجم برايتان مي فرستد. البته انتظارات تان را خيلي بالا نبريد؛ نتايج DittySongBot به هيچ وجه حرفه اي نيستند و تنها جنبه سرگرمي و دور هم بودن دارند تا چيز ديگر. اما کمي که با آن سر و کله بزنيد مطمئنا اين ربات را بسيار سرگرم کننده و مفرح خواهيد يافت.
همانطور که پيش تر نيز گفتيم، قصد داريم به صورت هفتگي ربات هاي مختلف تلگرام را به شما معرفي کنيم. پس اين بهترين فرصت براي شماست تا اگر ربات جالب و جذابي مي شناسيد آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذاريد.
در بخش تکنولوژي اپليکيشن بخوانيد:

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۸۰۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازسازمان امور دانشجویان، رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی از سوی سازمان امور دانشجویان اعلام شد. المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در ۳ حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال در ۳ سطح /دانشگاهی، استانی و ملی/

۱- دیجیتال «فیفا۲۰۲۴، E-football»،

۲- فیجیتال «مینی فوتبال فیجیتال، مینی بسکتبال فیجیتال»

۳- حرکتی «kinect» «دوچرخه سواری، تنیس، تنیس روی میز، رزمی»

ورزش‌های رباتیک در ۲ سطح / استانی، ملی/

۱- مسابقات ربات‌های واقعی «مسابقه خودروهای خودران، مسابقه فوتبال اندازه کوچک، مسابقه دوی ربات‌های انسان نما»

۲- مسابقات شبیه سازی «مسابقه شبیه سازی فوتبال ۳ بعدی، مسابقه شبیه سازی خودروهای خودران»

۳- مسابقات لیگ نوآوری و خلاقیت «طراحی و ساخت ربات‌های صخره نورد، شناگرو ایده‌های آزاد»

فناوری و نوآوری در ورزش

۱- تحلیل های عملکردی در سطح ملی «تحلیل داوری صحنه های ورزشی، پیش بینی درصد مالکیت توپ در مسابقه، تحلیل بیومکانیکی و آسیب شناسی فعالیت ورزشی»

۲- طراحی و برنامه‌نویسی در دو سطح استانی و ملی «طراحی اپلیکیشن ورزشی، طراحی صنعتی محصول ورزش، شبیه سازی الکترونیکی ابزار ارزیابی در ورزش»

ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی با امکان ثبت نام کلیه دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور از ۲۷ فروردین ماه آغاز شده است و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد و علاقه‌مندان می توانند با مراجعه به آدرس Setav.ir/stso نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

کد خبر 6090902

دیگر خبرها

  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • رقص جنجالی بهنام بانی در کنسرتش؛ دست‌وبالم بسته است وگرنه (فیلم)
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • فریاد خوان کوادرادو در جشن قهرمانی اینتر: هرکس نَپرد، یوونتوسی است! + فیلم
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود