Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه آمریکا در اقدامی غیر معمول، نظر کارشناسان و دیپلمات‌های ارشد آمریکا را رد کرده و قصد دارد نام کشورهای عراق و میانمار را از لیست آمریکایی بدترین متجاوزان در استفاده از کودک‌ سربازان خط بزند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز،‌ این تصمیم که از سوی سه مقام آمریکایی تایید شده، ممکن است ناقض پروتکلی در وزارت خارجه آمریکا باشد که روش تشخیص کشورهای متجاوز را مشخص می‌کند و ممکن است این مساله را پیش بکشد که دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا منافع امنیتی و دیپلماتیک را به مسائل حقوق بشر ترجیح می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته مقام‌ها،‌ رکس تیلرسون،‌ وزیر امور خارجه آمریکا نظر کارشناسان خود و نیز دیپلمات‌های ارشد در حوزه آسیا و خاورمیانه را رد کرده است. این مقام‌ها تلاش داشتند تا نام عراق و میانمار به دلیل سوءاستفاده از کودکان همچنان در این لیست بماند.

تیلرسون همچنین با یک پیشنهاد داخلی در وزارت خارجه آمریکا برای افزودن نام افغانستان به این لیست، مخالفت کرده است.

ارتش‌های خارجی که نامشان در این لیست درج شود، احتمالا با تحریم‌هایی شامل ممنوعیت دریافت کمک نظامی، آموزشی و تسلیحات ساخت آمریکا روبرو می‌شوند، مگر آنکه کاخ سفید آن را ملغی کند.

تصمیم جدید تیلرسون که احتمالا سه شنبه رسما در گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا درباره قاچاق انسان اعلام می‌شود، موجب شگفتی مقام‌های حقوق بشری شده است.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا گفته است،‌ درباره محتویات این گزارش تا زمان انتشار آن بحثی صورت نمی‌گیرد. وزارت دفاع آمریکا هم اظهارنظر نکرد.

طبق قانون پیشگیری از کودک‌سربازی، دولت آمریکا برای حذف نام یک کشور از لیست مذکور باید اطمینان حاصل کند که هیچ کودکی برای خدمت به عنوان کودک سرباز جذب و به کار گمارده نمی‌شود و پس از آن می‌تواند نام آن کشور را خط بزند و کمک ارتش آمریکا به آن از سر گرفته می‌شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۸۴۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۴۰ خبرنگار فلسطینی قربانی جنایت رژیم صهیونیستی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در حساب کاربری خود در شبکه ایکس، نوشت: ‏در ‎روز جهانی آزادی مطبوعات، یاد خبرنگاران شجاع و پرافتخار فلسطینی که جان خود را در مسیر انعکاس واقعیت‌ها و تاباندن نور به صحنه‌های تاریک جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در نوار ‎غزه فدا کردند، گرامی می‌داریم.

وی افزود: تنها طی هفت ماه و در سکوت کر کننده کشورهای غربی مدعی آزادی مطبوعات و بی‌تفاوتی سازمانها و نهادهای بین‌المللی، بیش از ۱۴۰ خبرنگار فلسطینی راوی حقیقت، قربانی جنایت بی‌سابقه رژیم صهیونیستی علیه رسانه‌ها و آزادی بیان شدند.

سخنگوی وزارت خارجه اظهار کرد: مدعیان دروغین آزادی بیان و گردش آزاد اطلاعات، نه تنها در مقابل کشتار این همه خبرنگار طی هفت ماه سکوت کرده‌اند، بلکه حمایت از قاتلان آنان را با تمام توان ادامه می‌دهند!

کد خبر 6095842

دیگر خبرها

  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • پرده تزویر از چهره مدعیان دروغین آزادی بیان برافتاده است
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به برچسب «یهودستیزی» زدن به دانشجویان آمریکایی
  • بیش از ۱۴۰ خبرنگار فلسطینی قربانی جنایت رژیم صهیونیستی شدند
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • ادعای ترکیه مبنی بر کشتن ۴۳ تروریست در یک هفته
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه